AD homeoffice PET

Acer Iconia Tab A1-810 biely

Zobraziť katalóg
Acer Iconia Tab A1-810 biely
4,5 159 hodnotení
Tablet - MediaTek MTK 8125 1.2GHz Quad-Core, Dotykový IPS 7.9" 1024x768, RAM 1GB, eMMC 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, Webkamera 0.3 Mpx + 5Mpx, micro HDMI, micro USB, micro SD, 2 článková batéria, Google Android 4.2
Kód:  NC020c1 Produktové číslo:  NT.L1CEE.001
Acer Iconia Tab A1-810 biely Predaj skončil

Acer Iconia Tab A1-810 biely

Tablet sa riadi heslom: Výkonná mobilita. Pohodlne sa drží v jednej ruke a zároveň disponuje vysokým výkonom na čele s 4jádrovým procesorom. Operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean posúva možnosti ešte ďalej. Multidotykový displej spája praktickú uhlopriečku 8" a výrobnú technológiu IPS. Výsledkom je jednoduché ovládanie a pestré podanie farieb. Vďaka rozlíšeniu v pomere 4:3 je tablet ideálny na čítanie na výšku.

Energizujúci


Výkon nie je výsadou iba tabletov o 2 rady vyššej kategórie. A1-810 zvládne aj tie najnáročnejšie hry.
 
  • MTK 8125 Quad-Core 1,2 GHz
  • 1 GB operačnej pamäte
  • Predná webkamera
  • Zadný 5 Mpx fotoaparát s Full HD kamerou
  • 16 GB interná pamäť
  • Slot pre Micro SDHC (až 32 GB)

Fit


Výhodou tabletu je báječná mobilita vďaka kompaktným rozmerom a nízkej váhe - 410g. Ľahko sa drží a zmestí sa do jednej ruky vo vertikálnej polohe.

Prenositeľnosť je podporená Lítium-iónovou batériou s kapacitou 4 960 mAh. Inými slovami, nie je problém sa pozerať až 7 hodín na filmy v HD rozlíšení. A1-810 pracuje v 3 režimoch, aby si každý vybral pomer výkonu a výdrže podľa svojho.

Pohľad


Kvalitný, multidotykový displej s jemným rozlíšením nemusí stáť veľa peňazí. Obraz je plný farieb aj pod slnečným svitom.
  • Uhlopriečka 8"
  • LED podsvietenie
  • Technológia IPS pre realistické farby
  • Ideálny pomer strán 4:3 do každej polohy

Vždy v centre diania


Novinky zo sveta, e-maily a kamaráti sú prístupní kedykoľvek. Pripojiť k internetu sa dá pomocou bezdrôtovej WiFi. A1-810 ponúka možnosť komunikácie tvárou v tvár zásluhou prednej webkamery.

K ostatným zariadeniam sa dá, okrem kábla, pripojiť pohodlne cez Bluetooth. A nakoniec, pri zablúdení uprostred poľa medzi nekonečnými lesmi iste poslúži zabudovaná GPS.

Všestranný


Populárny operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean mení telefón v univerzálne zariadenie. Teraz je možné prispôsobiť plochu užitočnými widgetmi ako je kalendár, počasie alebo výpis zo sociálnych sietí, podobne ako na počítači.
Portál Google Play dáva na výber zo státisícov aplikácií na stiahnutie. V ponuke nechýbajú zábavné hry, grafické editory alebo pomôcky pre uľahčenie života.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Iconia Tab A1-810 biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia Tab A1-810 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab A1-810 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab A1-810 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia Tab A1-810 bílý.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií