AD homeoffice PET

Acer Liquid Z200 biely

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z200 biely
3,8 22 hodnotení
Mobilný telefón 4" 480x800, procesor Dual core 1.0GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, Dual SIM, fotoaparát 2Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microSD, micro USB, Android 4.4
Kód:  NC010c3e Produktové číslo:  HM.HG9EG.004

Acer Liquid Z200 biely

Rychlost a čistý zvuk

Ľahké ovládanie

Začnite svoj ??deň so smartphonom Liquid Z200 jediným stlačením tlačidla AcerRAPID ™. Tlačidlo AcerRAPID ™ dokáže aj v prípade vypnutej obrazovky bleskurýchlo zapnúť fotoaparát, takže stihnete zachytiť každý moment. Okrem iného umožňuje spustiť obľúbené aplikácie z domovskej obrazovky alebo prijať hovor.

Prvotřídní konstrukce

Priamy zvuk

Smartphone Liquid Z200 je vybavený vysoko výkonným reproduktorom, ktorý zaisťuje čistý a hlasný zvuk. Vďaka technológii DTS® Studio Sound ™ pre smartfóny modelu Z200 perfektne prehráva hudbu a navyše ponúka vylepšenie vokálov, rozšírenie stereofónneho zvuku a ďalšie funkcie. Všetko znie skrátka výborne.

Dotykové ovládání a úžasné zobrazení

Rýchly prístup

Smartphone Liquid Z200 je vybavený inovatívnym užívateľským rozhraním Rýchly režim od spoločnosti Acer, ktorý domovskú obrazovku premení tak, aby zodpovedala vašim predstavám. Môžete si vybrať medzi základným režimom, s ktorým bude všetko úplne jednoduché, seniorským režimom, ktorý zaradí najpoužívanejšie aplikácie na jednu obrazovku, režimom klávesnice umožňujúcim rýchle priame vytáčanie, a klasickým režimom zaisťujúcim všetky potrebné funkcie pre komunikáciu.

Ještě lepší

V hlavnej úlohe farby

Smartphone Liquid Z200 je k dispozícii v širokom spektre farieb, takže si môžete vybrať práve tú, ktorá bude ladiť s vaším štýlom. Či už potrebujete elegantnú farbu, ktorá sa bude hodiť do kancelárie, alebo chcete žiarivo farebný telefón, za ktorým sa každý otočí, máme čo ponúknuť.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z200 biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z200 bílý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií