AD homeoffice AD homeoffice

Acer Liquid Z4 biely

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z4 biely
5 1 hodnotení
Mobilný telefón 4" 480x800 TFT, procesor Dual core 1.3GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, Dual SIM, fotoaparát 5Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microSD, micro USB, Android 4.2
Kód:  NC010c4f1 Produktové číslo:  HM.HESEE.001

Acer Liquid Z4 biely

Bohato vybavený inteligetný telefón od spoločnosti Acer ponúkne množstvom inteligentných a praktických funkcií za veľmi zaujímavú cenu. Unikátny dizajn a konštrukcia nielenže vyzerá elegantne a štýlovo, ale svojimi rozmermi a jasným 4" displejom vás zaujme, či už sa budete chcieť pozerať na filmy, surfovať na internete alebo fotografovať snímky pomocou zadného fotoaparátu s kvalitným objektívom. Náročnejších užívateľov tiež určite poteší podpora dvoch SIM kariet, ktorá vám umožní mať osobné aj pracovné číslo v jednom telefóne.

Ideálne rozmery


Držte telefón Liquid Z4 pohodlne v jednej ruke alebo ho zasuňte do vrecka bez toho, aby pôsobil nepríjemným a tesným dojmom. Vďaka svojim kompaktným rozmerom v čele s hrúbkou len 9,7 mm a skoseným hranám na pohodlné držanie si prácu s ním ihneď zamilujete.

Dokonalý obraz


Pozerajte sa na svet v celej jeho kráse prostredníctvom jasného 4" displeja smartfónu Liquid Z4 a majte všetky vaše poznámky neustále pri sebe a k dispozícii vďaka praktickej aplikácii Acer SnapNote.

Rýchlejšie fotografie


Zadný fotoaparát s mimoriadne rýchlym ostrením zabezpečí, aby vám už nikdy neunikol žiadny okamih. A že bude každý snímok vyzerať skutočne úžasne zaručí snímač s rozlíšením 5 Mpx a objektív s neuveriteľnou svetelnosťou f/2,4.

Fotoaparát navyše zvládne zachytiť viac snímok naraz na vytvorenie jasných a čistých fotografií aj za zhoršených svetelných podmienok.

Čistý zvuk


Dopredu smerujúci vysoko výkonný reproduktor spoločne s funkciou funkciu DTS Studio Sound zaistí čistý a hlasný zvuk. Telefón perfektne prehráva hudbu a navyše ponúka vylepšenie vokálov, stereofónne rozšírenie a ďalšie funkcie, aby bol zvuk za všetkých okolností skutočne dokonalý.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
130 g Hotovo!
Výška
123 mm (12,3 cm) Hotovo!
Šírka
64 mm (6,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
9,7 mm (0,97 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z4 biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z4 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Liquid Z4 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Liquid Z4 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Liquid Z4 bílý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií