Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Acer Liquid Z5 biely

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z5 biely
4,0 14 hodnotení
Mobilný telefón 5" 854x480 FWVGA, procesor Dual core 1.3GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, Dual SIM, fotoaparát 5Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, microSD, micro USB, Android 4.2.2
Kód:  NC010c5e Produktové číslo:  HM.HD9EE.001

Acer Liquid Z5 biely

Bohato vybavený chytrý telefón od spoločnosti Acer ponúkne množstvo chytrých a praktických funkcií za veľmi zaujímavú cenu. Unikátny dizajn a konštrukcia nielenže vyzerá elegantne a štýlovo, ale svojimi rozmermi a 5" displejom vás zaujme, či už sa budete chcieť pozerať na filmy na jemnom HD displeji, hrať hry, surfovať na internete alebo fotografovať snímky pomocou zadného fotoaparátu. Náročnejších užívateľov tiež určite poteší podpora dvoch SIM kariet, ktoré vám umožní mať osobné aj pracovné číslo v jednom telefóne.

Ideálne rozmery


Mobilný telefón Acer Liquid Z5 ponúkne tú správnu veľkosť preto, aby ste si mohli všetky jeho schopnosti užiť naozaj naplno. Na 5" displeji uvidíte všetko čisto a jasne a aj cez túto veľkosť je telefón tenký len 8,8 mm a skvele sa drží aj v jednej ruke.

Pomocník AcerRAPID


Unikátne tlačidlo AcerRAPID v sebe skrýva nielen užitočného pomocníka pre rýchle spustenie fotoaparátu a zachytenie jedinečných okamihov, ktoré sa už nemusia opakovať, ale dokáže tiež prijať hovor alebo spúšťať aplikácie z domovskej obrazovky.

Čistý zvuk


Dopredu smerujúci vysoko výkonný reproduktor spoločne s funkciou DTS Studio Sound zaistí čistý a hlasný zvuk. Telefón perfektne prehráva hudbu a navyše ponúka vylepšenie vokálov, stereofónne rozšírenie a ďalšie funkcie, aby bol zvuk za všetkých okolností skutočne dokonalý.

Pomocník AcerRAPID


Unikátne tlačidlo AcerRAPID v sebe skrýva nielen užitočného pomocníka pre rýchle spustenie fotoaparátu a zachytenie jedinečných okamihov, ktoré sa už nemusia opakovať, ale dokáže tiež prijať hovor alebo spúšťať aplikácie z domovskej obrazovky.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli když mi u Acer Liqiut z 500 křuplo přední sklo a mám mobil ještě v záruce co se s tím dá dělat ?, Děkuji předem za odpoveď

Diskusia a poradňa k Acer Liquid Z5 biely
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z5 biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z5 bílý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií