Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Liquid Z500 Čierny

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z500 Čierny
4,5 40 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1280x720 IPS, procesor Quad Core 1.3GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, Dual SIM, fotoaparát 2MPx + 8 Mpx, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, GPS, microSD, micro USB, Android 4.4
Kód:  NC010c5g Produktové číslo:  HM.HHJEE.003

Acer Liquid Z500 Čierny

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Věrný zvuk

Verný zvuk

Smartphone Liquid Z500 ukrýva v tenkom prevedení neskromný displej s rozlíšením HD a uhlopriečkou 12,7 cm (5 palcov). Na tak priestrannom displeji je prezeranie a čítanie oveľa jednoduchšie. Súčasťou je 8 MP fotoaparát, ktorým zachytíte každý cenný okamih so všetkými detailmi. Čerešničkou vo výbave telefónu je skvelý audiosystém, ktorý reprodukuje čistú a hlasnú hudbu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Velký a tenký

Veľký a tenký

Vďaka mimoriadne tenkému 8,65 mm vyhotoveniu a elegantným krivkám je potešenie držať smartphone Liquid Z500 v rukách a navyše ho s ľahkosťou ukryjete do vrecka. Priestranný päťpalcový displej s rozlíšením HD, vysokým kontrastným pomerom a technológiou IPS umožňuje prezeranie jasných obrázkov aj zo širokého zorného uhla.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ostrý a jasný

Ostrý a jasný

Smartphone Liquid Z500, ktorý disponuje 8 MP fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a clonou f/2,0, zaobstará prekrásne zábery v priebehu chvíľky. Technológia Acer Bright Magic je zárukou perfektných snímok, a to aj za zhoršených svetelných podmienok.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hlasitý a čistý

Hlasný a čistý

Prehrávač telefónu sprostredkováva brilantný zvuk v kvalite diskov CD2 a vďaka výkonným predným reproduktorom si vychutnáte pôsobivo čistý a hlasný zvuk. Smartphone je tiež vybavený technológiou DTS Studio Sound™ a rozšírením stereofónneho zvuku pre celkové potešenie z kvalitného počúvania.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z500 Čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z500 Černý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií