PET PET

AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001

Zobraziť katalóg
AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001
5 1 hodnotení
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KHO1061 Produktové číslo:  AM1001
AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001 222,02 € Rozbalené

AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001

AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Jedinečné hodinky Meister Series Limited z novej kolekcie značky Aeromeister vám zaručí obdiv aj závisť širokého okolia. Predsa len málokto nespozoruje niečo tak štýlového, originálneho a robustne mužného na prvý pohľad. Tieto letecké hodinky vás ale prekvapí nielen vycibreným dizajnom, ale predovšetkým kvalitou a odolnosťou.

O vždy presné určenie času a mnoho ďalších funkcií sa vám postará strojček QUARTZ , Ktorý je chránený masívnym puzdrom z brúsenej ocele s priemerom 46 mm. Strojčeky typu Quartz majú mnoho výhod, nemusíte sa o ne počas životnosti batérie prakticky vôbec starať, sú pomerne odolné a ich odchýlka je u kvalitných strojčekov minimálny (pár sekúnd ročne). Medzi ďalšie funkcie hodiniek patrí predovšetkým kalendár (Zobrazenie dňa a dáta) a ďalej potom chronograf čiže stopky.

Pokiaľ ide o odolnosť hodiniek, vďaka masívnemu prevedeniu vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie. Sú dokonca vodotesné , Ich hranice je 5 ATM čiže do hĺbky 50 metrov. Jedná sa však o tlak vody, ktorý sú schopné udržať bez poškodenia v laboratórnych podmienkach, takže ich radšej zbytočne príliš netestujte.


Parametre a špecifikácie:

Puzdro:
masívna brúsená oceľ (o priemere 46mm)

Pásik:
Masívne brúsená oceľ

Ciferník:
Čierny matný

Sklíčko:
Minerálne sklo

Vodotesnosť:
Do 50 metrov

Funkcie:
Dátum
Deň v týždni
Stopky

Typ strojčeka:
Quartz
Batérie

Záruka:
24 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií