Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM
3,5 4 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" 960x540 IPS, CPU MT6577 1GHz Dual-Core, 1GB RAM, interná pamäť 16GB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.1
Kód:  RL816a Produktové číslo:  6030D-2BALCZ1
ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM

Smartfón Alcatel One Touch Idol ponúka skvelé funkcie, dobrý výkon a elegantné spracovanie za slušnú cenu. Medzi jeho ďalšie výhody patrí podpora dvoch SIM kariet naraz, 16GB vnútorná pamäť a výborný displej. 4,7 palcový dotykový IPS displej má výborné pozorovacie uhly a je dobre čitateľný aj na priamom slnku. Využijete ho napríklad pri sledovaní videa v HD kvalite. Pred poškodením panelu chráni tvrdené sklo DragonTrail, báť sa nemusíte ani rušivých odtlačkov od prstov.


Vďaka operačnému systému Google Android 4.1, dvojjadrovému procesoru a 1 GB operačnej pamäte zvládne tento telefón spustiť bez problémov niekoľko aplikácií naraz. Kvalitný 8-megapixelový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom prekvapí celým množstvom nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 720p, snímanie HDR i panoramatických záberov, ostrenie dotykom aj detekciu tváre. Pustiť si samozrejme môžete aj hudbu v MP3, AAC a ďalších formátoch, k dispozícii je 3,5 mm slot pre vaše slúchadlá.



V hardvérovej výbave nechýba predná 2Mpx kamerka, ktorú využijete napríklad pri videohovoroch. Nestratíte sa vďaka GPS modulu rozšíreného o asistovanú GPS (A-GPS), v prírode sa vám bude hodiť tiež elektronický kompas. Lítiová batéria vydrží zhruba 17 dní v pohotovostnom režime, alebo až 7 hodín hovoru. Nechýbajú obľúbené senzory - akcelerometer, čidlo priblíženie aj okolitého svetla. Bezdrôtová prepojiteľnosť pomocou Wi-Fi a Bluetooth je potom úplnou samozrejmosťou.


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií