Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM
3,6 7 hodnotení
Mobilný telefón 4.0 "800x480 TFT, 150MB, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.0
Kód:  RL811d Produktové číslo:  992D-2AALCZ1 Stránky výrobcu

ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM

Štýlový Dual SIM chytrý telefón Alcatel One Touch 992D bol stvorený pre užívateľov, ktorí používajú telefón nielen pri práci, ale aj pri multimediálnej zábave. Dual SIM funkcia vám umožní používať súčasne dve SIM karty, takže už nemusíte nosiť dva mobilné telefóny. Prednú stranu tvorí dotykový displej s uhlopriečkou 4 palca s rozlíšením 480x800 pixelov, Na ktorom bude radosť sledovať videá, prezerať fotografie alebo pohodlne písať správy. Vnútri telefónu pracuje dvojjadrový procesor na frekvencii 1 GHz a spolu s 512 MB pamäte RAM tvorí slušne vybavenú hardvérovú dvojicu, ktorá sa postará o maximálnu plynulosť chodu operačného systému Android 4.0.

Priestor pre multimédiá tvorí internú pamäť 4 GB, Z ktorej je 1,37 GB dostupných pre vaše súbory, zvyšok si zabral operačný systém. Túto hodnotu môžete rozšíriť až o 32 GB za pomoci microSD karty. Dostanete tak dostatok úložného priestoru pre muziku, videá, obrázky alebo fotky. Tie zaobstaráte fotoaparátom s rozlíšením 5 megapixelov, Ktorému sekunduje predná VGA kamera pre videohovory. Vedľa šošovky hlavného fotoaparátu má miesto prisvetľovaci aLED dióda. Pre bezdrôtovú komunikáciu využijete Bluetooth vo verzii 4.0 ak internetu sa pripojíte cez Wi-Fi. Prístroj dokáže komunikovať vo frekvenčných pásmach GSM 850/900/1800 a 1900 MHz.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 992D Schwarz Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 992D Schwarz Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií