Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ALCATEL ONETOUCH IDOL X 6040D Red Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH IDOL X 6040D Red Dual SIM
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 5 "IPS LCD 1920x1080, Quad-Core procesor 1,5 GHz, pamäť 16GB, 2GB RAM, fotoaparát 13mpx, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RL818p Produktové číslo:  6040D-2AALCZ1
ALCATEL ONETOUCH IDOL X 6040D Red Dual SIM 286,58 € Zánovné

ALCATEL ONETOUCH IDOL X 6040D Red Dual SIM

ALCATEL ONETOUCH IDOL X 6040D Red Dual SIM je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Chytrý telefón Alcatel One Touch Idol X ponúka úžasné funkcie, nepreberný výkon a parádne spracovanie, ako sa na vlajkovú loď výrobcu patrí. Medzi jeho ďalšie výhody menujme podporu dvoch SIM kariet naraz, 16 GB vnútornej pamäte a rozmernú Full HD obrazovku. 5 "dotykový IPS displej hrá všetkými farbami a má výborné pozorovacie uhly. Nechýba ani kvalitné čitateľnosť na priamom slnku. Využijete ho napríklad pri sledovanie videa v HD kvalite. Pred poškodením panelu chráni tvrdené sklo DragonTrail, Báť sa nemusíte ani rušivých odtlačkov od prstov.

Vďaka operačnému systému Google Android 4.2, Štvorjadrovému procesora a 2 GB operačnej pamäte zvládne tento telefón spustiť bez problémov aj tie najnáročnejšie hry. Kvalitné 13megapixelový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom prekvapí celou radou nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 1080p, Snímanie HDR i panoramatických záberov, ostrenie dotykom aj detekciu tváre. Pustiť si samozrejme môžete aj hudbu v MP3, AAC a ďalších formátoch, k dispozícii je 3,5 mm slot pre vaše slúchadlá.

V hardvérovej výbave nechýba predné 2Mpx kamerka, Ktorú využijete napríklad pri videohovoroch. Nestratíte sa vďaka GPS modulu rozšíreného o asistovanej GPS (A-GPS), V prírode sa vám bude hodiť tiež elektronický kompas. Lítiová batéria s kapacitou 2000 mAh vydrží zhruba 20 hodín hovoru. Nechýba obľúbené senzory - akcelerometer, Čidlo priblíženie aj okolitého svetla. Bezdrôtová prepojiteľnosť pomocou Wi-Fi a Bluetooth je potom úplnou samozrejmosťou.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH IDOL X 6040D Red Dual SIM
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií