PET PET

Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka

Zobraziť katalóg
Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka
4,3 8 hodnotení
Mobilný telefón ľahko ovládateľný s prehľadným veľkým TFT displejom 2.3 "320x240, vstavaná baterka, fotoaparát 1.3 Mpix, Bluetooth, MicroSD, FM rádio, SOS tlačidlo, SOS LOCATOR
Kód:  RT110l6a1b Produktové číslo:  A870G Stránky výrobcu
Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka Predaj skončil

Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka

Telefón pre seniorov a začiatočníkov, kde sa stretávajú tie najlepšie vlastnosti z tejto triedy telefónov. Okrem kompletnej sorty vybavenie sa pýši 2,3 "veľkým, farebným displejom s navýšeným rozlíšením na 320x240 bodov. K tomu je vybavený špeciálnou technológiou zvyšujúcou kontrast pre lepšiu čitateľnosť. Je dobre viditeľný aj pre osoby so slabším zrakom . Rovnako tak sú svojou veľkosťou prispôsobené tlačidlá a telo . Je dodávaný s komfortnou dokovacou stanicou pre nabíjanie, takže sa nemusíte zaoberať pripájaním kábla do telefónu. Proste len telefón postavíte do stanice.

Uspokojí aj náročnejšie požiadavky


Oproti svojim úspešným predchodcom je vybavený pohodlnejším ovládaním a dokáže prehrať hudobné i video súbory. K týmto funkciám podporuje kartu Micro SD. Okrem toho ponúka praktickú svietidlo, Bluetooth pre pripojenie bezdrôtového handsfree a fotoaparát pre zachytenie zaujímavostí. Zhotovené fotografie potom uložíte na pamäťovú kartu (nie je súčasťou). Pre zvonenie je na výber zo základnej ponuky 6 melódií. Tam, kde by hlasné zvonenie rušilo, sú k dispozícii vibrácie.

Pomôže pri ťažkostiach


Zaujímavá je funkcia SOS (núdzové volanie), ktorá je dostupná pod veľkým červeným tlačidlom na zadnej strane mobilného telefónu. Ak ste v nebezpečenstve alebo potrebujete pomoc svojich blízkych alebo lekára, stačí stlačiť a držať po dobu niekoľkých sekúnd tlačidlo SOS na zadnej strane telefónu. Telefón začne automaticky vytáčať prednastavené číslo a odošle na neho textovú správu. Stačí využiť SOS funkcie a jeho najbližší budú ihneď vedieť, kde sa práve nachádza .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator A870 Senior Grey + Stolní nabíječka.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií