Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Aligator S4030 Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Aligator S4030 Black Dual SIM
4,0 26 hodnotení
Mobilný telefón 4" WVGA 800x480, Procesor MTK6572 Dual core 1.0 GHz, RAM 256 MB, interná pamäť 512 MB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS, FM rádio, Micro USB, Android 4.2
Kód:  RT110l8e5 Produktové číslo:  AS4030B Stránky výrobcu
Aligator S4030 Black Dual SIM Predaj skončil

Aligator S4030 Black Dual SIM

Inteligentný telefón na dve SIM karty s výborným pomerom cena/výkon. Tak by sa dal stručne charakterizovať mobilný telefón Aligator S4030. Tento smartphone ocenia ako skúsení používatelia, tak mobilní začiatočníci, a to predovšetkým vďaka jeho jednoduchosti a intuitívnemu ovládaniu. Veľký, štvorpalcový displej a operačný systém Android 4.2 zaisťujú jednoduché a pohodlné používanie. Kovový rám okolo telefónu zabezpečuje jeho väčšiu odolnosť. Telefón sa určite stane vaším spoľahlivým partnerom, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť.

Kľúčové vlastnosti

  • Smartphone za skvelú cenu
  • Prevádzka 2 SIM kariet súčasne
  • Prehľadné prostredie a intuitívne ovládanie
  • Tisíce aplikácií na výber
  • 5 Mpx fotoaparát s LED prisvietením
  • Úložný priestor až 32 GB na karte

Operačný systém Android je plne lokalizovaný do češtiny, a tak vás nebudú strašiť žiadne cudzie slovíčka a výrazy. V srdci telefónu je ukrytý dvojjadrový procesor s 3D akcelerátorom pre ešte plynulejší chod operačného systému a multimediálnu zábavu. Štvorpalcový displej telefónu Aligator S4030 ponúka rozlíšenie 800 x 480 bodov, ktoré bohato postačuje pre všetky funkcie, ktoré využívate. Jedným pohybom priblížite text alebo obrázky na vami požadovanú veľkosť.

Výbava za úžasnú cenu

Vďaka funkcii Dual SIM oddelíte pracovné a súkromné hovory, alebo dátové pripojenie od volania. Skvelé okamihy zachytíte zabudovaným 5 Mpx fotoaparátom s LED bleskom, aby boli fotografie dobre viditeľné aj za horších svetelných podmienok. Predná kamera dovolí komunikovať cez videohovory. Internú pamäť ľahko rozšírite micro SD kartou a získate tak ešte viac priestoru na uloženie všetkých vašich fotografií a aplikácií. Na internet sa pripojíte pomocou WiFi alebo EDGE pripojenia. Samozrejmosťou je Bluetooth, senzor náklonu alebo ebook funkcia na čítanie elektronických kníh. Oceníte tiež MP3 prehrávač alebo FM rádio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator S4030 Black Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S4030 Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator S4030 Schwarz Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator S4030 Schwarz Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator S4030 Black Dual SIM.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií