Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Amazfit GTS 2 Midnight Black

Zobraziť katalóg
Amazfit GTS 2 Midnight Black
4,5 31 hodnotení
Smart hodinky – pánske,, AMOLED displej, GPS, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 480 h, materiál puzdra hliník
Kód:  XI300i16a Produktové číslo:  6972596102311

Amazfit GTS 2 Midnight Black

Prepojenie štýlového dizajnu s pokročilými fitness a zdravotnými funkciami

Inteligentné fitness hodinky Amazfit GTS 2 Midnight Black sa pýšia displejom s 3D zakriveným dizajnom bez rámika v modernom čiernom vyhotovení. Okrem prémiového vzhľadu ponúkajú smart hodinky pokročilé fitness funkcie na sledovanie dennej aktivity vrátane merania športových aktivít a komplexnej ochrany vášho zdravia. Určite oceníte aj vodoodolnú konštrukciu (5 ATM), integrovaný GPS modul, hudobný prehrávač s 3 GB úložiskom a kapacitu batérie až 7 dní.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 Midnight Black

  • 3D zakrivený dizajn bez rámika
  • 1,65“ AMOLED displej
  • Optický senzor srdcového pulzu s technológiou BioTracker 2 PPG
  • Meranie SpO2, PAI skóre, sledovanie stresu, monitoring spánku
  • Dvanásť prednastavených športových režimov
  • Integrovaný GPS modul na záznam trasy
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Prijímanie notifikácií z inteligentného telefónu (Android, iOS)
  • Integrované hlasové ovládanie Amazon Alexa
  • Inteligentné hodinky Amazfit GTS 2 s vodotesným dizajnom (5 ATM)
  • Kapacita batérie je 7 dní na jedno nabitie
  • Ukladanie a prehrávanie hudby (úložisko 3 GB)

Tenký a elegantný dizajn

Doprajte si skvelý vizuálny zážitok vďaka 3D zakrivenému sklu a dynamickým krivkám tela hodiniek Amazfit z kvalitnej hliníkovej zliatiny. Tenký dizajn, nízka hmotnosť a pohodlný silikónový remienok v čiernej farbe sa postarajú o komfortné celodenné nosenie hodiniek Amazfit GTS 2 na vašom zápästí.


Amazfit GTS 2 sú vybavené špičkovým AMOLED displejom

Pánske smart hodinky Amazfit GTS 2 sú vybavené špičkovým 1,65“ AMOLED displejom s dotykovým ovládaním, ktorý ponúka jemné rozlíšenie 341 ppi, vynikajúcu čitateľnosť a živé farby. Sklo ciferníka hodiniek Amazfit GTS 2 je vybavené ochranným uhlíkovým povlakom, ktorý zvyšuje jeho odolnosť proti poškriabaniu.

Personalizované ciferníky na doladenie vášho štýlu

U inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 si môžete vyberať zo širokej škály grafických ciferníkov, ktoré budú dokonale ladiť s vašim štýlom. Každý ciferník disponuje vlastnou Always-on obrazovkou, takže môžete vidieť vaše obľúbené rozhranie kedykoľvek a kdekoľvek. Vzhľad ciferníka hodiniek Amazfit GTS 2 navyše môžete prispôsobiť nahraním vlastného obrázka, alebo upraviť jeho rozloženie vďaka modulárnemu číselníku.

Amazfit GTS 2 ponúkajú dvanásť prednastavených športových režimov

Smart fitness hodinky Amazfit GTS 2 ponúkajú dvanásť vstavaných športových režimov pre rad obľúbených pohybových aktivít ako je beh, chôdza, bicyklovanie, plávanie, lyžovanie, eliptický trenažér a podobne. Každý režim ponúka profesionálny záznam aktivity vrátane času cvičenia, vzdialenosti, tempa, či spálených kalórií. Akonáhle tréning dokončíte, môžete v mobilnej aplikácii vygenerovať správu s podrobnou analýzou, ktorá vám pomôže pokračovať v zlepšovaní vášho cvičebného plánu.

Inteligentné hodinky Amazfit GTS 2 sa postarajú o celodenné monitorovanie srdcovej frekvencie

Pánske smart hodinky Amazfit GTS 2 sú vybavené pokročilým optickým senzorom BioTracker™ 2 PPG, ktorý sa postará o presné monitorovanie srdcového pulzu 24 hodín 7 dní v týždni. Hodinky Amazfit GTS 2 vás navyše upozornia v prípade, že je vaša srdcová frekvencia neobvykle zvýšená.

Meranie saturácie krvi

Inteligentné hodinky Amazfit GTS 2 umožňujú aj meranie hodnoty SpO2, ktorá je dôležitá pre športovcov, ktorí sa venujú vysokohorskej turistike, horolezectvu, maratónu, či iným outdoorovým aktivitám. Hladinu SpO2 si môžete otestovať v okamihu, keď sa začnete cítiť zle. Vďaka tomu lepšie porozumiete svojej fyzickej kondícii a môžete s hodinkami Amazfit GTS 2 udržiavať svoje zdravie pod kontrolou.

Systém hodnotenia zdravia PAI

Hodnota PAI sa vypočíta analýzou dát o vašej srdcovej frekvencii, čase cvičenia a ďalších komplexných zdravotných informácií pomocou špeciálneho algoritmu. Výsledkom je tzv. PAI skóre, ktoré poskytuje prehľadné zhodnotenie aktuálneho fyzického stavu, takže sa vďaka hodinkám Amazfit GTS 2 okamžite dozviete ako na tom ste.


Amazfit GTS 2 Midnight Black

Monitorovanie kvality spánku

Inteligentné fitness hodinky Amazfit GTS 2 s technológiou SomnusCare™ umožňujú hĺbkové monitorovanie vášho spánku a analýzu jeho jednotlivých fáz (ľahký spánok, hlboký spánok, REM). Hodinky Amazfit GTS 2 priebežne sledujú stav dýchania a poskytujú kvalitnú analýzu a návrhy na zlepšenie vášho spánku.

Amazfit GTS 2 Midnight Black

Amazfit GTS 2 umožnia sledovanie úrovne stresu

Funkcia Stress Detection v priebehu dňa sleduje hladinu vášho stresu (uvoľnená, normálna, stredná, alebo vysoká hodnota) a jej výkyvy zobrazí vo forme prehľadného grafu. Ak sa budete cítiť pod tlakom, vďaka hodinkám Amazfit GTS 2 dostanete upozornenie s návrhom na relaxáciu.


Vodotesný dizajn 5 ATM

Vodotesná konštrukcia ochráni smart fitness hodinky Amazfit GTS 2 až do hĺbky 50 metrov, čo je rovnaká hodnota, aká sa vyskytuje u špičkových športových hodiniek. Môžete ich teda bez obáv nosiť do plaveckého bazéna, alebo sa s nimi sprchovať.

Amazfit GTS 2 ponúkajú sedemdňovú kapacitu batérie

Pánske smart hodinky Amazfit GTS 2 sú vybavené nabíjateľnou batériou s veľkou kapacitou 246 mAh, ktorá pri bežnom používaní vydrží až 7 dní. Vychutnajte si celý týždeň aktivity bez toho, aby ste museli mať nabíjačku stále pri sebe. Doba dobíjania inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 v magnetickom stojane neprekročí dve hodiny.

Ukladanie a prehrávanie hudby

Inteligentné hodinky Amazfit GTS 2 disponujú vnútornou pamäťou s kapacitou 3 GB, do ktorej môžete nahrať až 600 vašich obľúbených skladieb a vychutnať si ich počúvanie bez mobilného telefónu. Pomocou Bluetooth technológie smart hodinky Amazfit GTS 2 ľahko spárujete s bezdrôtovými slúchadlami Amazfit PowerBuds, alebo môžete hudbu počúvať cez integrovaný reproduktor hodiniek.

Praktické funkcie na uľahčenie každodenného života

Po spárovaní inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 s vaším smartfónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie môžete priamo na zápästí prijímať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch, naplánovaných udalostiach, notifikácie zo sociálnych sietí a podobne. Taktiež sú k dispozícii praktické funkcie ako je predpoveď počasia, stopky, časovač, budík, či upozornenie na fyzickú neaktivitu – to všetko na vašom zápästí vďaka hodinkám Amazfit GTS 2.

Smart hodinky Amazfit GTS 2 sú kompatibilné s aplikáciou Zepp

Hodinky Amazfit GTS 2 môžete prepojiť s mobilnou fitness aplikáciou Zepp (iOS, Android), ktorá vykonáva komplexnú analýzu viacerých zdrojov dát, ktoré prehľadne zobrazí vo forme grafov a štatistík. Aplikácia zabezpečuje nepretržitú správu údajov o vašej kondícii a pomáha používateľovi kedykoľvek skontrolovať jeho fyzický stav.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
42 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Sivá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
24,7 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!
Hlasový asistent
Alexa (nie je podporované CZ, SK, HU) Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
15,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
22,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
3 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mají tyto hodinky výškoměr? děkuji

Dobrý den, mají tyto hodinky výškoměr? děkuji

Kto je ten Alza expert? Však skoro na každú otázku odpovedal nesprávne :-(

Dobrý den, chci se zeptat jestli tyto hodinky nebo GTR 2 jsou někde vystavené na prodejně, rád bych se podíval na vlastní oči jak sedí na ruce. Děkuji.

Dobrý den, mají tyto hodinky výškoměr? děkuji

Dobrý den. Lze na hodinky nahrávat zvuk - použít jako diktafon?

Dobrý den, budou hodinky fungovat s telefonem Sony Xperia 10 III? Za odpověď předem děkuji.

Dobrý den majú tieto hodinky GPS GLONASS AJ GPS GALILEO?

Dobrý den, nemá někdo zkušenosti z připojením hodinek k iPhonu 7. Zda vše funguje jak ma? Děkuji za informace.

123...
Diskusia a poradňa k Amazfit GTS 2 Midnight Black
Príslušenstvo pre Amazfit GTS 2 Midnight Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit GTS 2 Midnight Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2 Midnight Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2 Midnight Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit GTS 2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií