Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

ANSMANN "Elefant" (slon)

Zobraziť katalóg
ANSMANN "Elefant" (slon)
4,7 20 hodnotení
Nočné svetlo technológia LED, 3 uspávacie melódie, 3 farby svetla vhodné aj pre nočnú orientáciu, napájanie batériami 2xAA, automatické vypnutie po 10 minútach, spĺňa bezpečnostné normy EN-71
Kód:  ZD111e Produktové číslo:  1800-0014

ANSMANN "Elefant" (slon)

Nočné svetlo ANSMANN "Elefant" (slon) je atraktívne plyšové zvieratko v dizajne modrého slona, ktoré nie je len hračkou, ale aj praktickým pomocníkom.Slon má 3 farby integrovaného LED svetla pre nočné orientáciu.3 uspávacie melódie pridávajú hračke na atraktivite.Spúšťa sa stlačením ľavej labky.Elefant pomôže vašim deťom zaspať a má funkciu automatického vypnutia po 10 minútach.Zvieratko je napájané 2 "AA" batériami, ktoré sú súčasťou balenia.Nočné svetlo spĺňa bezpečnostné normy EN-71.

Veľkosť (Š × V × H):
23 × 23 × 21 cm


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ANSMANN "Elefant" (slon)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANSMANN "Elefant" (slon).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií