Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ANSMANN "Moonlight bear" (medvedík s Mesiacom)

Zobraziť katalóg
ANSMANN "Moonlight bear" (medvedík s Mesiacom)
4,7 16 hodnotení
Nočné svetlo - technológia LED, 3 uspávacie melódie, 3 farby svetla vhodné aj na nočnú orientáciu, napájanie batériami 2x AA, automatické vypnutie po 10 minútach, spĺňa bezpečnostné normy EN-71
Kód:  ZD111b Produktové číslo:  5870162
ANSMANN "Moonlight bear" (medvedík s Mesiacom) Predaj skončil

ANSMANN "Moonlight bear" (medvedík s Mesiacom)

Atraktívne plyšové zvieratko vo vyhotovení medvedíka spiaceho na Mesiaci nie je len krásnou hračkou, ale aj praktickou pomôckou. Má v sebe integrované funkcie, ako sú 3 uspávacie melódie, ktoré slúžia ako uspávanky, a LED svetlo na nočnú orientáciu v tme. Výhodou je funkcia automatického vypnutia po 10 minútach, vďaka čomu sa spánok skvalitní, keď nebude ničím rušený. Funkcia uspávanky sa aktivuje stlačením ľavej nohy. Plyšové zvieratko je napájané 2x AA batériami. Tento plyšový medvedík vášmu dieťaťu pomôže zaspať a vám ušetrí čas a starosti s problematickým zaspávaním vašich detí.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ANSMANN "Moonlight bear" (medvedík s Mesiacom) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANSMANN "Moonlight bear" (medvídek s Měsícem). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANSMANN "Moonlight Bär" (Teddybär mit dem Mond). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANSMANN "Moonlight Bär" (Teddybär mit dem Mond). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANSMANN "Moonlight medve" (elviselni a Hold).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií