Motorola EDGE 50

Švajčiarska kvalita vo vašej kuchyni

Zobraziť katalóg
Švajčiarska kvalita vo vašej kuchyni
0

Victorinox, výrobca legendárneho švajčiarskeho armádneho noža, ponúka okrem štýlového oblečenia, odolnej batožiny či svetovo úspešných vreckových nožov, tiež nemenej kvalitné kuchynské vybavenie.

Ostrá kvalita do vašej kuchyne

Unikátne kované nože sú zhotovené jemným kovaním či razením. Vybrať si môžete rôzne dĺžky čepele. Nože s kratšou čepeľou (6-12 cm) sú vhodné pre činnosti vyžadujúce presnosť, ako je napríklad úprava ovocia či zeleniny. Stredne dlhý nôž (15-20 cm) využijete napríklad na porciovanie mäsa, k čomu si možno vybrať medzi hladkou a vrúbkovanou čepeľou.

VICTORINOX SwissClassic Prírodná motivácia sa objavuje v klasických nožoch s drevenou rúčkou. Materiál je veľmi príjemný a esteticky zaujímavý, samotný nôž je aj napriek jemnému vzhľadu maximálne ostrý a presný. Rovnako ako na porciovanie mäsa je vhodný na úpravu ovocia, zeleniny či chleba.

Prvotriedne vyhotovenie

Modernou kolekciou je bezpochyby rad SwissClassic, zahŕňajúci ergonomické kuchynské nože vybavené protišmykovou polypropylénovou či FIBROX rukoväťou. Použité materiály robia z týchto produktov veľmi komfortných pomocníkov, ktorých ostrosť je dlhodobo zachovaná a ktorých štýl dodá vašej kuchyni naozajstnú iskru.

SwissClassic

Nože s plastovou rúčkou skvele sadnú do ruky, sú ľahké a napriek tomu veľmi presné. Rad týchto nožov je vám k dispozícii pri príprave najrôznejších potravín, či už mäsa, zeleniny a ovocia či syra. So špeciálnymi pomocníkmi, ako je filetovací nôž na ryby, špikovací nôž či japonský nôž Santoku, pre vás bude varenie hračka. Ak ste priaznivci hravého moderného štýlu, môžete svoju kuchyňu spestriť nožmi s niekoľkými farebnými črienkami.

O firme Victorinox
Sídlo firmyŠvajčiarsko
Založená1884
Webové stránkywww.victorinoxcz.cz
Vytlačiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií