Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Virtuálna realita pre PS4 tento piatok a sobotu exkluzívne na vyskúšanie v showroome Holešovice

Zobraziť katalóg
Virtuálna realita pre PS4 tento piatok a sobotu exkluzívne na vyskúšanie v showroome Holešovice
0

Okuliare na virtuálnu realitu PlayStation VR štartujú svoj ​​predaj už 13. októbra. Čo si musíte pripraviť a na čo sa môžete tešiť? Máme pre vás množstvo informácií, takže sa poriadne usaďte, pretože vaše jazda smerom do virtuálnej reality od Sony práve začína.

Predobjednávky už dnes a s bonusom navyše

PlayStation VR si u nás môžete predobjednať už dnes. Zaistíte si tak istotu nákupu a prednostné dodanie. Ako bonus navyše dostanete zľavu vo výške 11 € na niektorú z hier pre PlayStation VR.

Virtuálna realita v podaní Sony

Spoločnosť Sony kraľuje trhu herných konzol. Jej expanzia na pole virtuálnej reality bola preto len otázkou času. Desiatky miliónov predaných PlayStation 4, ktoré sú v jadre úplne rovnaké, sú ideálnou platformou pre vašu vstupenku do virtuálneho sveta. Odpadajú tak mnohé hardvérové ​​problémy s kompatibilitou. PS VR len zapojíte a užívate si zábavu naplno.

Čo budete potrebovať k maximálnemu zážitku?

PlayStation VR - headset

Ohromujúce technické parametre PS VR

PS VR disponuje 5,7" OLED displejom s rozlíšením 1 920 × 1 080 bodov. Ponúka úplne voľnú možnosť pohybu v 360 stupňoch s latenciou pod 18 ms. Všetok váš pohyb v priestore sníma akcelerometer, gyroskop a deväť LED diód. Hry bežia pri 120 snímkach za sekundu a úplne bez problémov je zobrazenie maximálne plynulé aj pri intenzívnej akcii. Veľkolepý zážitok je doplnený poctivým 3D audiom, vďaka ktorému možno rozoznať zvuky v priestore. Na komunikáciu počas hrania poslúži šikovne integrovaný mikrofón.

Herné príslušenstvo pre VR

Samotná súprava na hlavu prešla veľmi dlhým vývojom a na výsledku je to samozrejme vidieť. Headset má inovatívny a ergonomický dizajn s nízkou hmotnosťou. Na hlavu vám okuliare aj vďaka upraviteľnému náhlavnému oblúku skvele sadnú a vy sa tak budete môcť plne ponoriť do herného sveta.

Oproti systémom pre PC sú výhody úplne zreteľné:

  • Super cena - cca polovicu toho čo ostatné VR systémy
  • 100 % kompatibilita
  • Maximálne jednoduché zapojenie a spustenie
  • Viac ako 50 hier k dispozícii už pri štarte predaja

Čo sa chystá po obsahovej stránke?

V súčasnej dobe pracuje na obsahu pre PlayStation VR viac ako 230 štúdií, a to počnúc nezávislými vývojármi a končiac tými najväčšími spoločnosťami. Sony očakáva, že do konca roka bude k dispozícii viac než 50 hier. Všetci, ktorí si súpravu kúpia, získajú disk s demoverziami a zadarmo aj aplikáciu Playroom VR. Tá obsahuje šesť hier na hranie s priateľmi a rodinou. Zároveň tiež slúži ako skvelá demonštrácia unikátnych schopností celého zariadenia.

PS VR - nový stupeň zábavy

PlayStation VR však nemusíte používať len na prevádzkovanie špeciálneho softvéru. Kto má rád svoje súkromie vnútri virtuálnej reality, môže s helmou na hlave hrať štandardné PS4 hry alebo sledovať filmy na virtuálnom plátne v troch úrovniach zoomu. Všetko, čo si však budete púšťať do VR helmy, môže byť automaticky vysielané aj na obrazovke televízora, čo by mali využívať ako herné mechaniky rôzne tituly.

Vytlačiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií