PET AD homeoffice

Slúchadlá a káble Monster – majú čím zaujať?

Zobraziť katalóg

V našej ponuke nájdete novo rozšírený sortiment slúchadiel a káblov od americkej spoločnosti Monster. Ak máte dojem, že už ste jej meno začuli, potom to bolo pravdepodobne v súvislosti so slúchadlami Beats. Obe značky boli až do roku 2012 spojené. Dlhoročný vývoj produktov sa na kvalite výrobkov tejto kalifornskej spoločnosti určite prejavil. Ak teda hľadáte špičku a zároveň jedného z lídrov a inovátorov vo svojom odbore, slúchadlá a káble Monster sú skvelou voľbou. Majú aj nejaké slabiny?

Monster, sluchátka a kabely

Slúchadlá a káble Monster, vycibrená kvalita a dizajn

Produkty Monster sa vyznačujú použitím kvalitných materiálov. V segmente slúchadiel nájdete ako elegantné lifestylové modely Elements, tak aj špecializované modely pre športovcov, ktoré im ponúknu tie najlepšie podmienky na šport v sprievode ich obľúbenej hudby.

Priepustnosť káblov činí v prípade HDMI minimálne 18 Gb/s. To bez problémov stačí na prenos Ultra HD 4K obrazu pri 50/60 Hz s podporou HDR. Pre špecializované počítačové monitory a budúce štandardy HDMI sú potom dostupné káble s priepustnosťou 27 Gb/s, ktoré Monster uviedol do koncového predaja ako vôbec prvý výrobca v segmente kabeláže. Poďme sa na to najzaujímavejšie z portfólia spoločnosti Monster pozrieť bližšie.

Špičkové audio/video káble a slúchadlá Monster

Monster iSport, kompletný rad športových slúchadiel

Dôležitú časť portfólia Monster tvoria športové slúchadlá, ktoré nielenže skvele držia v uchu, ale rôznou mierou prepúšťajú aj vonkajšie zvuky (podľa konkrétneho modelu). Súčasne sú odolné voči potu aj vode.

Monster iSport Logo

Športové modely do ucha sú okrem niekoľkých veľkostí nadstavcov vybavené tiež rozperou pod ušnice, ktorá ešte navyšuje stabilitu slúchadiel. Vo väčšine prípadov je navyše k dispozícii mikrofón a ovládanie hudby či hovorov ControlTalk.

iSport Freedom, náhlavné športové slúchadlá

Hľadáte bezdrôtové slúchadlá na šport, ale uloženie do ucha vám jednoducho nesadne? Potom by vás mohol potešiť klasický supraaurálny model iSport Freedom. Využíva špičkové meniče a podporuje kodeky Apt-X aj AAC, takže sprostredkuje vynikajúci zvuk, či už je zdrojom iPhone, telefón s Androidom, počítač alebo akékoľvek iné zariadenie. Navyše poskytuje dostatok priestoru na uloženie väčšej batérie, takže vydrží na jedno nabitie až 10 hodín.

Ani v prípade, že sa vám slúchadlá iSport Freedom úplne vybijú, nemusíte zúfať. Stačí pripojiť dodávaný kábel s mikrofónom a pokračovať v počúvaní.

Tradičné slúchadlá Monster disponujú káblom, aký inde nenájdete

Divízia Monster Audio samozrejme úzko spolupracuje s Monster Cable. Ak si teda kúpite káblové slúchadlá Monster, získate navyše kvalitný a odolný plochý kábel, ktorý sa len tak nezamotá. Je tak vhodný na šport a ďalšie aktivity. Ak stále dávate prednosť „drôtovým“ slúchadlám pred tými bezdrôtovými, zvážte zaobstaranie niektorého z modelov s káblom od spoločnosti Monster.

Plochý kábel Monster

Monster Clarity HD, dostupné a kvalitné bezdrôtové slúchadlá

Nie ste práve športový fanatik a postačia vám zvukovo vyladené slúchadlá do ucha prevyšujúce svojou kvalitou bežne dodávané príslušenstvo k mobilným telefónom? Potom sú presne pre vás určené slúchadlá Monster Clarity HD. Variant s káblom obsahuje mikrofón a jednotlačidlové ovládanie hudby a hovorov. Bezdrôtový model ponúkne kompletný trojtlačidlový ControlTalk a príjemnú výdrž batérie s dĺžkou 8 hodín.

Monster Clarity HD

HDMI káble s Ultra HD 4K, 50/60p a HDR

Potrebujete kvalitný HDMI 2.0 kábel na prenos Ultra HD 4K obrazu pri 50/60p s podporou HDR a Ethernetu? Potom je pre vás určený model Monster Ultra HD Gold. Jeho priepustnosť 18 Gb/s poskytne kapacitu deklarovanú štandardom HDMI 2.0, a umožní vám tak využívať všetky vlastnosti moderných televízorov vrátane HDR. Podporu pre až 14-bitové farby tak poskytne kábel Monster Ultra HD Platinum s priepustnosťou 22.5 Gb/s.

HDMI káble Monster Ultra HD 4K

Navyše oba ponúknu extrémne odolné konektory pokryté 24-karátovým zlatom, kvalitný plášť z materiálu Duraflex, ktorý umožňuje flexibilné ohýbanie bez poškodenia, a vysokú rezistenciu proti RFI a EMI rušeniu. Použiteľné sú bez obáv aj v prípade 100 Hz televízorov najvyššej triedy, pretože pri TV sa frekvencia násobí až v elektronike panela (zdrojový signál je v Európe vždy 50 Hz). Ak však myslíte na budúcnosť, sú k dispozícii aj káble Ultra HD Black Platinum a Black Platinum Ultimate s priepustnosťou 27 Gb/s. Tieto káble dokážu prenášať rozlíšenie Ultra HD 4K s až 120 Hz a 16-bitovými farbami.

    Káble Monster ponúkajú nekompromisný prenos zvuku

    Pre AV receivery a prevodníky najvyššej triedy sú k dispozícii optické káble TosLink s minimálnym rozptylom a odrazivosťou na kvalitu signálu bez kompromisov. Špičkový zvuk garantujú tiež analógové káble na prenos stereofónneho signálu s konektormi Cinch (2× RCA), eventuálne ich monofónna alternatíva na pripojenie k subwooferu. Samozrejmosťou je vysokoefektívne tienenie zabraňujúce rušeniu signálu, odolné konektory a rezistentný oplet.

    Digitálny optický kábel TosLink od MonsterAudiofilný analógový audio kábel Monster

    Pozor na falzifikáty!

    Alza vždy dodáva produkty z oficiálnej distribúcie. Pokiaľ nájdete niekde na internete podozrivo lacné produkty značky Monster, pravdepodobne sa jedná o falzifikáty, ktoré sa s kvalitou originálu nedajú porovnávať. Nekazte si zbytočne dojem z obrazu a zvuku nekvalitnými výrobkami, ktoré sa snažia ryžovať na sláve značky Monster.

    Vytlačiť
    P-DC1-WEB13
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií