Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Xiaomi Redmi 3S a Redmi Note 3 s českým LTE

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi 3S a Redmi Note 3 s českým LTE

Spoločnosť Xiaomi si pre zákazníkov prichystala príjemné prekvapenie v podobe dvoch telefónov strednej triedy – Xiaomi Redmi 3S a Redmi Note 3. Vyznačujú sa nielen priaznivou cenou, solídnym výkonom, bohatou výbavou, ale predovšetkým podporou českých LTE frekvencií. Dvojica noviniek má pomerne dosť spoločného. Obidva modeli majú jednoliate hliníkové telo, sú vybavené snímačom odtlačkov prstov, podporou Dual SIM a aj napríklad senzorovými tlačidlami pod displejom. Ako menší, tak aj väčší model beží na operačnom systéme Android 6.0 s grafickou nadstavbou MIUI v7. V čom sa líšia?

Porovnanie Xiaomi Redmi 3S a Redmi Note 3

Porovnávaná oblasťXiaomi Redmi 3SXiaomi Redmi Note 3
Displej5"5,5"
Rozlíšenie1 280 × 720 pixelov1 920 × 1 080 pixlov
RAM3 GB2 GB
Interná pamäť32 GB16 GB
Fotoaparáty13 Mpx/5 Mpx16 Mpx/5 Mpx
Batéria4 100 mAh4 000 mAh
Verzia OSAndroid 6.0Android 6.0
Dual SIMÁnoÁno
Hliníkové vyhotovenieÁnoÁno
Rozmery69,6 × 139,3 × 8,5 mm76 × 152 × 8,65 mm
Hmotnosť144 g167 g
Farebné variantysivý, zlatýsivý, zlatý

Xiaomi prináša konečne podporu českého LTE

Xiaomi malo doteraz oproti konkurencii zásadnú nevýhodu v podobe absencie podpory pásma 800 MHz. Pritom práve to je nevyhnutné na prístup k LTE v ČR. Xiaomi na tom však zapracovalo – Redmi 3S a Redmi Note 3 si s českými LTE sieťami už rozumie. Môžete si tak dopriať plynulé streamovanie videa alebo hranie online hier bez oneskorenia.
Mobilný telefón - Xiaomi Redmi 3S
Pohonnou jednotkou tohto hliníkového elegána je štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 430, ktorý spolupracuje s 3 GB operačnej pamäte. Nároční používatelia sa tak môžu tešiť na plynulý chod telefónu aj pri viacerých súčasne spustených procesoch. Poteší aj rozšíriteľnosť internej 32 GB pamäte Micro SDXC kartou.

Xiaomi Redmi 3S je elegán s 5" displejom

Xiaomi Redmi 3S je menší z dvoch modelov. Osadený je 5" displejom s HD rozlíšením. Táto obľúbená veľkosť uhlopriečky poskytne ideálnu kombináciu veľkej zobrazovacej plochy a jednoduchej prenosnosti. Displej je zasadený, takže sa nemusíte báť jeho poškriabania, ak telefón položíte displejom nadol. Čitateľov navyše poteší režim na čítanie – ten po aktivácii upraví nastavenie, takže vaše oči zostanú chránené pred nežiaducimi vplyvmi elektronického obrazu.
Smartfón Xiaomi Redmi 3S

Kľúčové vlastnosti Xiaomi Redmi 3S

  • Podpora českého LTE
  • Dvojdňová výdrž batérie
  • 5" HD IPS displej
  • Pohotový 13 Mpx fotoaparát
  • Dostatok výkonu 3 GB RAM
  • Čítačka odtlačkov prstov
  • Android 6.0 s grafickou nadstavbou MIUI

Fotoaparát sa spustí takmer okamžite

Xiaomi Redmi 3S LTE je vybavený 13 Mpx fotoaparátom s veľmi rýchlym spustením, ktoré trvá len 0,1 sekundy. V praxi to znamená, že budete môcť fotografovať pohotovo bez obáv, že niečo zmeškáte. Taktiež svetelnosť objektívu f/2.0 je veľmi sľubná, zaručuje kvalitné výsledky aj pri fotografovaní za šera. Fotografie si môžete vylepšiť pomocou 12 filtrov a používateľských režimov vrátane panorámy. Nechýba prisvetľovacia dióda a možnosť nahrávania HD videa. Predná selfie kamera má rozlíšenie 5 Mpx a funkciu rozpoznania tvárí.

Xiaomi Redmi Note 3 s Full HD displejom

Xiaomi Redmi Note 3 poskytne ešte väčší displej než Redmi 3S. Reč je o 5,5" IPS panelu s Full HD rozlíšením, ktorý ocenia nielen používatelia, ktorí často sledujú videá, ale aj vášniví čitatelia a hráči. Batéria 4000 mAh je zárukou, že telefón vydrží aj dva dni aktívneho používania.
Inteligentný telefón Xiaomi Redmi Note 3
Základným stavebným kameňom Redmi Note 3 je čipset Qualcomm Snapdragon 650 s frekvenciou 1,8 GHz podporený 2 GB pamäte RAM. Aj tento model beží na operačnom systéme Android 6.0 Marshmallow. Čo sa však líši, je rozlíšenie zadného fotoaparátu, ktoré v tomto prípade je 16 Mpx.
Mobilný telefón Redmi Note 3

Kľúčové vlastnosti Xiaomi Redmi Note 3

  • Podpora českého LTE
  • 5,5" Full HD IPS displej
  • Pohotový 16 MPx fotoaparát
  • Čítačka odtlačkov prstov
  • Android 6.0 s grafickou nadstavbou MIUI

Redmi 3S a Note 3 zhrnutie

Xiaomi Redmi 3S a Redmi Note 3 sú podarené inteligentné telefóny. Majú čo ponúknuť, či už je to kvalitná kovová konštrukcia, ktorá nevŕzga, alebo čítačka odtlačkov prstov. Vzhľadom na výbavu môžeme pri pohľade na cenu tejto dvojice smartfónov s čistým svedomím povedať, že má potenciál nájsť si širokú základňu používateľov, ktorí hľadajú výkonné prístroje, ale nechcú utrácať za top modely.
Vytlačiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií