PET AD homeoffice

Predobjednajte si HTC novinky exkluzívne na Alza.sk

Zobraziť katalóg
Predobjednajte si HTC novinky exkluzívne na Alza.sk

Nové inteligentné telefóny HTC U Ultra a HTC U Play majú rozhodne čo ponúknuť. Zhodne sú vybavené operačným systémom Android 7.0 a disponujú obojstranným USB-C konektorom. Navyše dostali nového elektronického pomocníka a pokročilé funkcie fotoaparátu a zvuku. Špičkový model U Ultra však predsa len ponúka výkonnejší procesor, väčší a jemnejší panel a hlavne špecialitu  sekundárny displej.

HTC U Ultra je vlajková loď výrobcu

Väčším a lepšie vybaveným z novo predstavenej dvojice je HTC U Ultra. Momentálne vrcholný model taiwanského výrobcu servíruje hardvérovú špičku, čomu však zodpovedá aj cena. Tá sa vyrovná vrcholným modelov ostatných výrobcov. V útrobách konštrukcie z kovu a skla pracuje výkonný štvorjadrový procesor Snapdragon 821 a spoločnosť mu robia 4 GB operačnej pamäte. Rovnako ako jeho menší kolega je osadený symetrickým USB-C konektorom.

Sekundárny displej vás bude informovať

Hlavným lákadlom HTC U Ultra je však  displej. Nielenže má veľkú 5,7“ uhlopriečku a QHD rozlíšenie (1 440 × 2 560 pixelov), ale dostal aj menší displej, ktorého cieľom je zvýšenie vášho používateľského komfortu. Upozorní vás napríklad na naplánovanú udalosť a zaistí rýchly, pohodlný prístup k aplikáciám či hlavným kontaktom. Skvelé je, že minidisplej vás bude informovať, nie však prerušovať v činnosti, ktorú práve vykonávate.

HTC U Ultra - sekundárny displej

Fotoaparát s laserovým zaostrením

Zadná kamera HTC U Ultra má rozlíšenie 12 a zadná 16 megapixelov. Podľa slov výrobcu dokonca kvalitatívne prekonáva HTC 10, ktorý je podľa DXOMark v súčasnosti druhým najlepším fotomobilom vôbec. Fotoaparát boduje taktiež laserovým zaostrovaním a detekciou fázového posunu (PDAF), takže zaostrí presne aj za zhoršených svetelných podmienok. Poteší aj prítomnosť optickej stabilizácie, ktorá vám dopraje dvakrát dlhšie expozičné časy, a teda oveľa menej neostrosti.

Milovníci selfie fotografií ocenia špeciality prednej kamery. Funkcia Selfie Panorama zahrnie celú vašu rodinu do záberu a režim UltraPixel štyrikrát zvýši citlivosť na svetlo.

HTC U Ultra - fotoaparát

Osobný spoločník HTC Sense Companion

HTC Sense Companion je nový osobný spoločník, ktorý sa od vás neustále učí a predkladá vám návrhy v rôznych situáciách. Odporučí vám, aby ste sa teple obliekli, alebo vyrazili do práce skôr, pretože má snežiť. A keď ste na výlete, dá vám tip na vhodnú reštauráciu v blízkosti vrátane možnosti rezervácie miesta. Najlepšie na tom je, že elektronický spoločník je tým inteligentnejší, čím viac vás spoznáva. Servíruje stále presnejšie a užitočnejšie návrhy.

HTC U Ultra má zabudované rozpoznávanie hlasu. Spozná váš hlas a dokonca vám odpovie. Stačí jedno slovo a telefón sa odomkne, prijme alebo odmietne hovor, vypne alebo posunie budík alebo odošle správu.

HTC U Ultra - elektronický pomocník

USonic prispôsobí zvuk vašim ušiam

Každý má jedinečný vnútorný tvar ucha rovnako ako odtlačky prstov. Všetci teda počujeme zvuk rozdielne. A tak HTC prišlo s funkciou Usonic, ktorá analyzuje vnútorné ucho sonickými impulzom. Prispôsobuje zvuk, ako keby ste mali zvukového majstra priamo v telefóne. Budete počuť detaily, ktoré by vám v iných prípadoch unikali.

HTC Ultra má navyše štyri vysokocitlivé všesmerové mikrofóny, ktoré v audio a video nahrávkach zachytia priestorový zvuk. Zvuk tak môžete teraz zachytávať v rozsahu 360°, vďaka čomu dostanete vysokokvalitnú nahrávku.

HTC U Ultra - zvuk

Nechýba obojstranný USB Type-C

S obojstranným konektorom USB Type-C sa stretávame pri stále väčšom množstve mobilných telefónov a je dobre, že ho dostal aj HTC U Ultra. Ak sa neradi neúspešne triafate napájacím káblom do zásuvky, pretože ho tam vkladáte obrátene, môžete oslavovať. S týmto symetrickým konektorom sa vám to už nestane.

HTC U Ultra - USB-C konektor

HTC U Play, atraktívny telefón za nižšiu cenu

Druhou predstavenou novinkou je hravý 5,2-palcový HTC U Play. Telefón je perfektne symetrický, príjemne tenký a vďaka zaobleným hranám skvele sadne do ruky. Ponúka množstvo funkcií, je však dostupnejší ako HTC U Ultra. Dominantou je Full HD displej a pod kapotou nájdeme osemjadrový procesor MediaTek Helio P10. Mnohé technológie si prepožičiava od vybavenejšieho variantu, preto do oka padne milovníkom fotografovania a hudobným fanúšikom.

Krásny Full HD displej si obľúbite

Kombinácia 5,2“ uhlopriečky a Full HD rozlíšenia sľubuje vďaka 428 pixelom na palec atraktívny obraz s jemnými detailmi. Nádherne sa na ňom budú vynímať fotografie z obidvoch 16 MPx fotoaparátov. Pýšia sa podobnou funkčnou výbavou, akú nájdeme v prípade U Ultra. Tešiť sa môžete na optickú stabilizáciu obrazu, PDAF, Auto HDR na vyšší dynamický rozsah alebo režim UltraPixel.

HTC U Play

VariantHTC U UltraHTC U Play
Veľkosť displeja5,7“5,2“
Rozlíšenie displeja1 440 × 2 560 bodov1 080 × 1 920 bodov
ProcesorQualcomm Snapdragon 821MediaTek Helio P10
Pamäť RAM4 GB3 GB
Fotoaparáty12 + 16 Mpx16 + 16 Mpx
Senzor odtlačkov prstov
Kapacita batérie3 000 mAh2 500 mAh
Operačný systémGoogle Android 7 (Nougat)Google Android 7 (Nougat)
Rozmery (V x Š x H)79,8 × 162,4 × 3,6 (7,99) mm73 × 146 × 7,99 mm
Hmotnosť170 g145 g
FarbyIce White, Brilliant Black, Sapphire Blue, Cosmetic PinkIce White, Brilliant Black, Sapphire Blue, Cosmetic Pink
Vytlačiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií