Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OLED televízor Philips boduje priestorovým osvetlením Ambilight

Zobraziť katalóg

Výrobca televízorov Philips v spolupráci s Alza.sk práve spúšťa predaj 55-palcového modelu Philips 901F. Ide o jediný OLED televízor na trhu vybavený technológiou Ambilight. Štartovacia cena je na prvý pohľad trochu vyššia, za svoje peniaze však dostanete jeden z najlepších televízorov vôbec. Porovnateľná OLED konkurencia je navyše znateľne drahšia. V čom televízor vyniká?

OLED je budúcnosť

V čom sa OLED TV líši od existujúcej technológie? Televízory OLED úplne eliminujú problém „stále zapnutého“ podsvietenia. V prípade LCD panelu dochádza k „presvetľovaniu“ zatemnených pixelov, zatiaľ čo na OLED paneli môžu byť pixely úplne vypnuté. Vďaka plnej kontrole svetla v každom jednotlivom pixele svetlo nepreniká z okolitých pixelov, takže si vychutnáte dokonalý obraz s úplnou čiernou.

Philips 55POS901F nemá chybu

Tento úplne unikátny televízor vám ukáže významný posun v oblasti obrazovej techniky. Ultrajemné 4K rozlíšenie je už v TOP televízoroch štandardom, Philips navyše boduje schopnosťou zobraziť až 99 % farebného spektra DCI-P3. Užijete si tak oveľa prirodzenejšie farby. Nový štandard predstavuje aj technológia Perfect Natural Motion, ktorá úplne presne interpoluje a vkladá snímky navyše. Tá zabezpečuje, že aj rýchly dej a akcie sú v Ultra HD rozlíšení reprodukované ako plynulý pohyb pri zachovaní výnimočnej ostrosti obrazu. Túto technológiu najviac oceníte pri sledovaní športových prenosov alebo akčných filmov.

Philips 55POS901F

Priestorové osvetlenie nielen vo filmoch vďaka funkcii Ambilight

Obraz však nie je všetko. Philips totiž pri tomto modeli vsádza aj na technológiu Ambilight. Konkrétne ide o jeho trojstenný variant. O čo ide? Farby z obrazu sú efektne premietané aj na stenu za televízorom. Pri sledovaní hudobného kanálu alebo streamovaní hudby zo Spotify technológie zase sleduje dynamiku poslouchaných songov. Spôsob, akým dokáže Ambilight prehĺbiť atmosféru filmu sa len ťažko opisuje. Verte nám však, že si ju zamilujete. Technológiu využívajú iba televízory Philips, u konkurencie by ste ju hľadali márne.

Philips 55POS901F, Ambilight

Prekvapivo kvalitné audio

Model 901F disponuje 30-wattovým audiosystémom typu 6.1. Ten sa skladá zo šiestich popredných akustických meničov, namontovaných v tenkej oddelenej hliníkovej lište pod obrazovkou, prenášajúcich detailný a priezračný zvuk stredných a vysokých tónov, zatiaľ čo na zadnom paneli umiestnený reproduktor Triple Ring s integrovaným basovým portom sa stará o dunivé basové tóny. Nejde samozrejme o plnohodnotnú náhradu domáceho kina, v rámci možností však televízor obstojí skvele.

Philips 55POS901F, reproduktory

Inteligentný televízor s Androidom

Použitý operačný systém Android TV vám zaistí bohatý prísun zábavy na voľný čas. Dobre známe Android aplikácie tak využijete aj prostredníctvom veľkej obrazovky. V prehľadných ponukách uvidíte praktické odporúčania, obľúbené relácie, najobľúbenejšiu hudbu a najzaujímavejšie hry. Pomocou Google Cast môžete bezdrôtovo odosielať filmy, relácie a aplikácie z telefónu, tabletu či notebooku do televízora Philips. Ak chcete zistiť, čo všetko takýto inteligentný televízor dokáže, prečítajte si náš starší článok.

Vytlačiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií