Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Guardians of the Galaxy sa dočkajú herného spracovania

Zobraziť katalóg

Už za necelý mesiac nás poctí svojou prítomnosťou nesúrodá partička marvelovských Guardians of the Galaxy (Strážcov galaxie), tentoraz v podaní epizodickej adventúry z dielne Telltale Games. Na úspech filmu, ktorý sa mimochodom v máji dočká pokračovania, nadviaže toto kalifornské štúdio s bohatými skúsenosťami z odboru postupne vydávanými dielmi, ktorých by malo byť nakoniec celkom päť. Známy je dátum vydania zatiaľ len prvej epizódy s názvom Tangled Up in Blue, na Alze si však 5. mája môžete kúpiť verziu fungujúcu ako season pass pre všetky nasledujúce časti hry (na Xbox One a na PS4). Získate tým prístup k všetkým epizódam, len čo vyjdú. Čo nás však čaká v Tangled Up in Blue?

Stará partia Guardians of the Galaxy s novými hlasmi

Patrí sa najprv predstaviť postavy, s ktorými sa budete v tejto zábavnej mixáži sci-fi akcie a komédie (parodie?) stretávať. Fanúšikovia filmu budú musieť zatlačiť slzu, pretože Guardians of The Galaxy The Telltale Series je postavená na komiksovej predlohe, a tak oproti filmovému spracovaniu prejde výraznými zmenami nielen podoba hlavných hrdinov, ale aj ich hlasové obsadenie.

i Pozrite sa na náš nový Herný magazín!

Trochu pochybného zástupcu ľudskej rasy Star-Lorda nahovorí Scott Porter (napr. The Walking Dead: The Telltale Series), krásnu a nebezpečne zelenú  alebo nebezpečnú a krásne zelenú?  Gamoru Emily O'Brien (napr. Middle Earth: Shadow of Mordor), role ozbrojeného medvedíka čistotného Rocketa sa zhostil Nolan North (ten daboval skoro všetko, od Nathana Drakea z Uncharted cez ušatého doťáckého Meepa až po Desmonda Millesa z Assassin’s Creed), Draxa nahovoril Brandon Paul Eells (napr. Watch Dogs ) a nakoniec muža  rastlinu  mnohých slov Groota nahovoril Adam Harrington (Mordekaiser, Kassadin alebo Shaco z League of Legends).

Guardians of the Galaxy: the Telltale Series; Strážci

Po mocnom artefakte prahne kdekto

O príbehu Guardians of the Galaxy toho zatiaľ veľa nevieme, zdá sa však, že sa nepôjde o žiadny herný import už raz rozprávaných udalostí, narativ od Telltale by mal byť v univerze Strážcov galaxie svojbytnou jednotkou. Hlavná zápletka sa podľa všetkého točí okolo akéhosi supermocného artefaktu, ktorý naši hrdinovia práve našli. Každý z nich po ňom túži, ale svoje osobné záujmy budú musieť odložiť bokom, pretože padol do oka aj superzločincovi Thanosovi. Práve pred týmto zatiaľ neveľmi známym marvelackým záporákom treba artefakt ochrániť  v stávke bude určite veľa, možno aj osud celého vesmíru.

Guardians of the Galaxy: the Telltale Series; Thanos Guardians of the Galaxy: the Telltale Series; Star-Lord

V Guardians of the Galaxy bude na vašich rozhodnutiach opäť záležať

Dobrou správou je, že sa vývojári v rámci gameplaya držia svojho kopyta, môžeme sa preto opäť tešiť na spôsob rozprávania, počas ktorého hráč robí zásadné a ďalšie diely ovplyvňujúce rozhodnutia. Tento prvok funguje skvele už od čias Walking Dead a je tým hlavným motorom, ktorý vás núti zakaždým hru dohrať. Ľudia z Telltale totiž pri vyslovení vety „na vašich voľbách by malo záležať“ nepočujú len prázdnu marketingovú frázu, ale skutočný záväzok vedúci k zaslúženej popularite a dlhej životnosti ich produktov. V prvej epizóde budete rozhodnutia činiť v koži Star-Lorda, avšak podľa vyjadrenia Marvelu neskôr nezostane len pri ňom.

i Mohlo by vás zajímat
Star Wars Battlefront II vyjde už tento rok!
Horizon Zero Dawn, vychádza hra roka pre PS4?
Mass Effect: Andromeda (RECENZIA)
Je The Legend of Zelda najlepšia hra všetkých čias?

Kým sa nám však samotná hra nedostane do rúk, nemôžeme nič tvrdiť s istotou. Určite však môžeme vyhlásiť, že len čo Guardians of the Galaxy: The Telltale Series  Episode One  Tangled up in Blue (skúste to povedať 3-krát rýchlo za sebou) vyjde, prinesieme vám recenziu, v ktorej si na netradičného superhrdinu posvietime dôkladnejšie.

Vytlačiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií