AD homeoffice AD homeoffice

Kúpte chladničku Gorenje s funkciou NoFrost Plus a získajte darček!

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Akcia od spoločnosti Gorenje na vybrané chladničky stojí za pozornosť. Teraz totiž ku každej zakúpenej chladničke Gorenje s technológiou No Frost Plus získate zdarma darček v hodnote až 259 € a 15-ročnú záruku na kompresor. Akcia prebieha od 27. 05. 2019 do 31. 08. 2019 alebo do vyčerpania zásob.

Gorenje, NoFrost Plus, chladnička, darček

Akcia Gorenje NoFrost – podmienky

Na uplatnenie nároku na darček a 15-ročnú záruku musíte splniť nižšie uvedené podmienky.

  • Zakúpiť vybraný model chladničky s technológiou No Frost Plus značky Gorenje v období od 27. 05. 2018 do 31. 08. 2018
  • Byť starší ako 18 rokov
  • Mať trvalé bydlisko alebo doručovaciu adresu na území SR
  • Registrovať svoj nákup a vybrať si darček, a to najneskôr do 16. 09. 2018 (darček dostanete do 45 pracovných dní)
  • Registrovať sa, aby ste získali 15-ročnú záruku na kompresor chladničky
  • Vyplniť potrebné údaje vo formulári (meno, bydlisko, číslo účtu a i.)
  • Predložiť čitateľnú kópiu originálu účtenky


Úplné znenie pravidiel nájdete na stránkach spoločnosti Gorenje. Registráciu možno vykonať na gorenje.sk/chladnicky-akcia.

Akcia Gorenje COOLDARČEK

Aké darčeky môžete získať?

Pri kúpe jednej alebo viacerých vybraných chladničiek značky Gorenje vám náleží zadarmo darček v podobe malého spotrebiča. Získať môžete napríklad stolný mixér, kuchynský robot, súpravu 10 kusov riadu, vysávač či hriankovač.

Každý zákazník sa môže zúčastniť akcie toľkokrát, koľkokrát zakúpil súťažných chladničiek v čase konania akcie. Za každý súťažný nákup si môže vybrať jeden darček, výber darčeka vykoná zákazník počas registrácie na stránkach gorenje.sk/chladnicky-akcia. A navyše je pri každom darčeku vidieť, či je ešte skladom.

Aké modely akcia zahŕňa?

Dárek Gorenje!

Prečo si zaobstarať chladničku s technológiou NoFrost Plus?

Spoločnosť Gorenje vyvinula spojením technológií NoFrost s IonAir, MultiFlow 360° a AdaptTech pokročilú funkciu NoFrost Plus, kedy ono „Plus“ predstavuje všetky tieto špeciálne funkcie. Vylepšený systém NoFrost zabraňuje tvorbe ľadu v mrazničke a vytvára v chladničke dokonalú mikroklímu. Vedľa toho systém NoFrost Plus reguluje spotrebu energie a predlžuje trvanlivosť potravín a lepšie uchováva ich farbu, sviežosť a chuť.

Pri kúpe niektorej z uvedených chladničiek Gorenje so systémom NoFrost Plus získate nielen spotrebič, vnútri ktorého sa nevytvára žiadny ľad vďaka špeciálnemu systému ventilácie, ale aj niektorý z kvalitných malých domácich pomocníkov. Využite túto špeciálnu akciu a získajte 2 v 1 a navyše 15-ročnú záruku na kompresor chladničky!

Vytlačiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií