Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Total War: Rome II – Empire Divided (RECENZIA) – Datadisk ako má byť

Zobraziť katalóg

Recenzia

Aktualizované

V priebehu niekoľkých rokov obohatili vývojári z Creative Assembly Total War: Rome II o rad rôzne veľkých obsahových balíčkov, v rámci ktorých ste mohli absolvovať Hannibalove ťahanie, Cézarov výpad do Galie či boj medzi gréckymi mestskými štátmi. Teraz tu pre nás majú novú kampaň Empire Divided, ktorá by k ich dielu mala opäť priviesť veľkú časť pôvodnej komunity. Ako veľmi sa jej zatiaľ túto neľahkú úlohu darí plniť, zistíte v našej recenzii.

Čo všetko sa v recenzii Total War: Rome II – Empire Divided dozviete?

  1. Scenár Empire Divided prezentuje ríšu na kolenách
  2. Kultúru šíriaci barbari
  3. V Empire Divided nečelíme len frakčným nepriateľom
  4. Total War: Rome II – Empire Divided ponúka kvalitné strety
  5. AI v Empire Divided opäť zápasí s diplomaciou
  6. Empire Divided si svoju cenovku obháji ľahko
  7. HW nároky na hru Total War: Rome II – Empire Divided PC
  8. Recenzia Total War: Rome II – Empire Divided: záverečné hodnotenie
  9. Čo sme o Total War: Rome II – Empire Divided napísali predtým

Scenár Empire Divided prezentuje ríšu na kolenách

Kampaň Empire Divided sa odohráva v nepokojnom treťom storočí. Veľkolepá Rímska ríša stojí na okraji hlbokej priepasti, z ktorej dna už niet návratu. Zo severu je permanentne napádaná členmi barbarských kmeňov a na juhu jej začínajú dýchať na chrbát pomaly expandujúce kmene nomádskej a východnej frakcie, ktoré zjednocujú legendárni Sásánovci. Všetci majú v tejto etape histórie podobné možnosti a je len na vás, ktorý národ nakoniec vyzdvihnete ku sláve.

Prakticky všetci primárni účastníci (Góti, Galský Rím, Rím, Palmýra, Sásánovci) novo pridaného datadisku Empire Divided začínajú svoju púť s celkom rozsiahlym územím, ktoré sú nútení už od samého začiatku brániť proti útokom menších susedov. Sekundárne frakcie sa už zo štartu snažia s pomocou nemalých vojenských síl dobývať provincie väčších národov a vymaniť sa tak z ich vplyvu. Každý veľký hráč sa musí postaviť hneď niekoľkým slabším zoskupeniam pokúšajúcimi sa využiť jeho dočasnú slabosť. Ak sa napríklad rozhodnete absolvovať scenár Empire Divided za Galský Rím, budete sa musieť vysporiadať predovšetkým s inváznymi armádami Frankov a Alemanov, ktorí proti vám spolu organizujú akcie na vašej nie príliš dobre chránenej severnej hranici.

Total War: Rome II – Empire Divided ; Wallpaper: Tetricus

Galský Rím štartuje svoju púť v Empire Divided na veľmi výhodnej pozícii, z ktorej je schopný rýchlo expandovať na územie Rímskej ríše.

Hrať samozrejme nemusíte len za už naštartované národy. K dispozícii vám bude daná aj celkom slušná paleta skupín začínajúcich s jednou provinciou, ktoré sa môžu počas niekoľkých desiatok kôl vypracovať a zatieniť existujúcich velikánov vedených legendárnymi vodcami, ktorým spočiatku nesiahate ani po členky. V prípade, že radi začínate od piky, môžete začať svoj boj na čele Sasov, Markomanov, Arménov, Alanov či Kaledóncov odtrhnutých od väčšiny herných zoskupení lamanšským prielivom, čo im minimálne v počiatočných etapách hry dáva celkom slušnú výhodu, ktorú sa nesmiete báť využiť. Vo finále si primárna aj sekundárna frakcia v Empire Divided musí niesť svoj kríž, ktorého váha nie je vždy rovnaká.

Menej skúseným hráčom je našťastie už v úvode naznačené, s čím všetkým sa budú musieť na svojej ceste vyrovnať, takže je nakoniec len na nich, po ktorej ceste sa vydajú. Ja sám som mal možnosť v priebehu hrania otestovať väčšinu dostupných herných frakcií kampane Empire Divided. Nakoniec som sa ju však rozhodol celú absolvovať za výbojných Sasov, ktorých armáda zacielená prevažne na strednú a ťažkú ​​pechotu môjmu hernému štýlu vyhovovala asi najviac. Okrem toho mi toto zoskupenie poskytovalo ideálne bonusy na námorné invázie a výpady do susedných provincií.

Kultúru šíriaci barbari

Každé hrateľné zoskupenia Empire Divided sa radia k určitému kultúrnemu smeru. Na výber máte z vládnucich frakcií roztrieštenej Rímskej ríše, germánske kráľovstvo, východné impériá, nomádske kmene či bretónskych Keltov. Smer, ku ktorému jednotlivé civilizácie náležia, u väčšiny z nich určuje elementárnu škálu úloh, spektrum budov, spočiatku preferované vyznania a paletu jednotiek, z ktorých sú zložené ich vojská. Výrazne sa v tomto ohľade líšia snáď len národy, ktoré sa odtrhli od Ríma. Ich armády sú väčšinou mixom imperiálnych jednotiek a lokálnych bojovníkov.

Kultúrny smer, ktorý civilizácia zastupuje, neovplyvňuje len zloženie jej armády, spektrum budov či vyznania ich zástupcov. Okrem týchto prvkov definuje tiež vývojový strom, prostredníctvom neho si budete sprístupňovať nové štruktúry a pasívne bonusy, ktoré po vynájdení zvyšujú vaše príjmy, úroveň poriadku, alebo efektivitu vojsk v poli. Vylepšiť s nimi môžete tiež zdatnosť agentov, veliteľov a legendárnych vodcov – tí majú teraz k dispozícii špecifické talentové vetvy zacielené na boj, ekonomiku či politiku, ktorej fungovanie bolo v mnohých ohľadoch zlepšené prostredníctvom bezplatného patchu Power & Politics.

Total War: Rome II – Empire Divided ; Gameplay: politikaTotal War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: vývojový strom

i Pozrite si náš nový Herný magazín!

V Empire Divided nečelíme len frakčným nepriateľom

Väčšinu historických stretov odštartovala buď túžba po moci a území, alebo viera. Možno práve preto vývojári z Creative Assembly výrazne prepracovali systém náboženstva. Okrem klasických vyznaní v Empire Divided nájdete aj kulty nových bôžikov, ktorých vyznávači sú ochotní vo vašich mestách bez nároku na mzdu vystavať oltáre, pri ktorých ich budú uctievať. Každá svätyňa vám po vystavaní poskytne určité spektrum bonusov a postihov. Ak sa rozhodnete akceptovať čerstvé myšlienkové smery, je dobré zničiť oltár starých božstiev a zamerať sa len na šírenie jednej pravdy, inak vo vašich provinciách začnú zúriť náboženské nepokoje.

Total War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: armády, horiace mestoTotal War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: špehovia, mestoTotal War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: mesto sa búri

Okrem nevinne vyzerajúcich členov kultov vás budú v Empire Divided trápiť tiež smrteľné choroby šíriace sa ako v mestách, tak aj uprostred vojenských miest. Zásadne budú ich výskyt ovplyvňovať predovšetkým vaše rozhodnutia a úroveň znečistenia provincií spadajúcich pod vašu kontrolu. Preventívne opatrenia sú veľmi dôležité. Keď ich zanedbáte, začnú smrtiace choroby extrémne rýchlo decimovať stavy vašich armád, ktoré následne nebudú schopné efektívne brániť ríšu proti nájazdom nepriateľov a slobodných lapačov.

i Mohlo by vás zaujímať
Civilization VI: Rise and Fall (PREVIEW) – aj silný môže padnúť
Total War Saga: Thrones of Britannia (PREVIEW) – prvý diel série nás zavedie do stredoveku
Total War: Warhammer 2 (RECENZIA) – Mortal Empires je tu
Blitzkrieg 3 – RTS pre skalných fanúšikov série (RECENZIA)

Total War: Rome II – Empire Divided ponúka kvalitné strety

V Total War: Rome II – Empire Divided je, podľa môjho názoru, veľmi podarene spracované obliehanie miest. Ak je posádka dobre zásobená, netrpí stratami do určitého okamihu ona, ale len útočníci, ktorých kosí pri zle zariadenej logistike hlad, choroby a šípy, ktoré stabilne nachádzajú cieľ v ich radoch. AI bohužiaľ túto výhodu nie je schopná efektívne využiť, pretože sa zbytočne hrnie do útoku aj napriek tomu, že by sa jej oplatilo počkať, až nepriateľskú armádu budujúcu obliehacie vybavenie oslabia choroby a zblúdilé strely.

Total War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: bitka, armádyTotal War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: nočná bitkaTotal War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: bitka, jednotky

Samotný útok na pevnosť je tu navrhnutý rovnako ako v základnej verzii Total War: Rome II. Na pláni pred mestom sa rozostaví vojsko, ktoré sa ihneď po odštartovaní bitky vrhne s vyrobeným obliehacím vybavením proti hradbám, ktoré sú osadené obrancami. Útočníci tu môžu svoje sily rozdeliť a zaútočiť po celom obvode mestských múrov. Defenzívne strety sú vďaka takto navrhnutému systému boja o baštu veľmi zábavné, pretože dávajú veľký priestor rôznym stratégiám. Snáď sa časom podobného dizajnu dočkám aj v obľúbenej sérii Total War: Warhammer, kde ma dobývanie bez modifikácií skôr obťažovalo, než napĺňalo.

Strety mimo mestské hradby a námorné bitky sú v Total War: Rome II – Empire Divided taktiež navrhnuté celkom slušne. Na súši je vám ponúknutých celkom dvanásť rôzne nadefinovaných formácií, do ktorých môžete svoje vojsko pred bitkou zoradiť. S ponúkaným spektrom alternatívnych útvarov som bol nadmieru spokojný, rozhodne boli spracované kvalitnejšie ako v Total War: Warhammer, kde dostanete k dispozícii len tri možnosti, ako usporiadať svoju armádu. Vedľa formovania ma veľa zaujala pohyblivosť jednotiek, ktoré môžete bez problému presúvať bez toho, aby sa vám zasekávali o oddiely nepriateľov. Osobne považujem kvalitné spracovanie tohto aspektu za veľké plus, pretože v sérii Total War: Warhammer mi občas spôsobil nemalé ťažkosti.

Total War: Rome II – Empire Divided ; Gameplay: námorná bitkaTotal War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: námorná bitka

AI v Empire Divided opäť zápasí s diplomaciou

Už v základnej verzii Total War: Rome II ma veľa iritovalo správanie umelej inteligencie v rámci diplomacie. Často totiž konala neuvážene bez toho, aby posúdila dlhodobé následky svojich krokov. V novo pridanom datadisku Empire Divided som bohužiaľ opäť našiel rovnako konajúcu AI, ktorá nie je schopná ani na najvyšších dostupných obťažnostiach uvažovať dopredu. Neraz je vám tým pádom ochotná vyhlásiť vojnu aj napriek tomu, že vás nikdy nevidela a nemá s vami žiadny zásadný spor, ktorý by ju mal viesť k tomu, aby proti vás vytiahla do otvoreného konfliktu.

K bitkám našťastie umelá inteligencia pristupuje podstatne lepšie ako k diplomatickým záležitostiam. V boji je schopná so svojimi jednotkami slušne manévrovať po celú dobu stretu, takže nemáte dojem, že ich vrchný veliteľ ich bez väčšieho rozmyslu posiela na smrť. Na vyšších obťažnostiach sa s nimi dokonca často pokúša o klamné manévre, s ktorých pomocou sa snaží odviesť vašu pozornosť od strategických pozícií, na ktoré chce v skutočnosti udrieť. Ja sám som bol s Empire Divided v tomto smere veľmi spokojný. Rovnako tak ma hra potešila aj v otázke rozpadu oddielov, tie sa totiž už po porážke nemajú potrebu vracať na bojisko, za čo som tvorcom neskutočne vďačný.

Výrazne sa zlepšila aj technická stránka, ktorej stav bol dlho po vydaní katastrofický. Súčasná verzia Total War: Rome II mi po celú dobu hrania išla stabilne bez výraznejších prepadov snímok. Za dvadsať hodín mi celok spadol asi raz v momente, kedy som prechádzal medzi plochou a hrou. Inak som na rozdiel od iných hráčov nenarazil na žiadne nedostatky tohto rázu. Nová kampaň je rovnako ako zvyšok diela preložená do českého jazyka. Úroveň lokalizácie je podľa môjho názoru obstojná.

Total War: Rome II – Empire Divided ; Wallpaper: bitka, jednotky, slony

Slony sú v boji extrémne efektívne, nesmiete ich však vystaviť pechote disponujúcej pikami.

Empire Divided si svoju cenovku obháji ľahko

Nedávno vydané DLC Empire Divided jasne ukazuje, že aj na niekoľko rokov staré dielo je možné vydávať kvalitný datadisk, ktorý k nim opäť privedie veľkú časť pôvodnej komunity. Novo pridaná platená kampaň do Total War: Rome II ponúka prípadným záujemcom rozsiahle historické ťaženie zacielené na veľkú krízu, ktorou si Rím prešiel v treťom storočí. Vývojári z Creative Assembly prostredníctvom tohto obsahového balíka do svojho projektu opäť napumpovali rad neopozeraných mechanizmov značne ovplyvňujúcich celkovú hrateľnosť, a to za relatívne prijateľnú cenu. Ak náhodou uvažujete o investícii, s kúpou nemusíte dlho váhať. Total War: Rome II – Empire Divided dorazilo na PC 30. novembra 2017.

Total War: Rome II – Empire Divided ; Wallpaper: bitka, Cannabaudes, Góti.

Barbarským kmeňom sa v Empire Divided nesmierne darí. Veľké ríše im v raste bránia len minimálne, pretože sa stabilne likvidujú medzi sebou.

HW nároky na hru Total War: Rome II – Empire Divided PC

Minimálne HW požiadavkyOdporúčané HW požiadavky
Operačný systémWindows XP 32-bitWindows 7 64-bit
ProcesorIntel Core 2 Duo E4400/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+Intel Core i5-2500T/AMD Phenom II X4 975
Grafická kartaNVIDIA GeForce 8600 GT/Radeon HD 4550NVIDIA GeForce GTS 450/Radeon HD 4870
DirectXDirectX 9.0DirectX 11.0
Operačná pamäť2 GB RAM4 GB RAM
HDD35 GB35 GB

Recenzia Total War: Rome II – Empire Divided: záverečné hodnotenie

Hodnotenie 80 % Alza.sk
Hlavné parametre: Hrateľnosť
80 %
Audiovizuálne spracovanie
60 %
Opätovná hrateľnosť
80 %
Total War: Rome II – Empire Divided; recenzia

Klady

  • Rozsah kampane
  • Slušná rôznorodosť jednotlivých frakcií
  • Nové herné mechanizmy
  • Rozšírená paleta jednotiek

Zápory

  • Diplomatické kroky AI často nedávajú tak úplne zmysel
Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Moje meno je Ondřej Zeman. Hernej žurnalistike sa venujem už viac ako sedem rokov, počas ktorých som mal možnosť vypracovať sa z herného blogera na plnohodnotného žurnalistu na serveri Zing.cz, z ktorého som po čase odišiel na Alza Magazín. Aj keď som hrdým vlastníkom konzoly Nintendo Switch, mojou najväčšou vášňou je hranie na PC, kde som mal možnosť zrecenzovať už viac ako dve stovky rôzne kvalitných titulov. Slabosť mám primárne na ťahové RPG, indie projekty, prepracované FPS a komplexné stratégie.

Čo sme o Total War: Rome II – Empire Divided napísali predtým

Total War: Rome II – Empire Divided (PREVIEW) – história sa vracia

Štart Total War: Rome II rozhodne nebol ideálny. Nie je sa teda preto čudovať, že vývojári z Creative Assembly od neho veľmi rýchlo utiekli k inému projektu. Po rokoch sa k nemu však opäť vracajú a prinášajú nám nové DLC. Oslovilo nás Total War: Rome II – Empire Divided po obsahovej stránke rovnako ako balíčky k Total War: Warhammer I?

V akom období sa Total War: Rome II – Empire Divided odohráva?

Nová kampaň pre Total War: Rome II by mala byť zameraná na veľkú krízu, ktorá sa odohrávala v priebehu tretieho storočia nášho letopočtu. Rím bol v tejto etape svojich dejín na kolenách. Séria politických vrážd, občianskych vojen a provinčných vzbúr výrazne oslabila jeho už tak narušenú obranyschopnosť. Na to, aby celá ríša padla, stačil jeden silnejší záchvev.

Total War: Rome II – Empire Divided; Wallpaper: Mapa

Empire Divided vám opäť ponúkne rozsiahly svet, ktorý budete musieť dobiť.

Na scéne sa však našťastie pre impérium objavil Lucius Domitius Aurelianus, známy tiež ako Aurelián, ktorý bol armádou dosadený na nedávno uvoľnený cisársky trón. Tento veľký muž počas svojej vlády dokázal prakticky nemožné, zastavil totiž zdanlivo neodvratný pád svojho národa. V rámci DLC Total War: Rome II - Empire Divided dostanete možnosť kráčať po rovnakej ceste ako tento rímsky vládca, ktorému sa právom prisudzuje leví podiel na ukončenie tzv. Krízy tretieho storočia.

Pridaný scenár štartujúci rokom 270 samozrejme nemusíte absolvovať len za legendárneho rímskeho cisára. Vydať sa v Empire Divided môžete tiež po stopách palmýrskej kráľovnej Zenobio, gótskeho vodcu Cannabauda, ​​galského cisára Gaia Tetrika či slávneho saského kráľa Sigerica a rady ďalších. Celkom by vám malo byť ponúknutých desať historických aktérov, ktorí určitým spôsobom menili či ovplyvňovali chod dejín. Ja sám sa zrejme najviac teším na to, až rozbehnem kampaň za Tetric, ktorého ríša nemala v našej realite dlhé trvanie.

Total War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: jednotkyTotal War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: Jednotky pred mestom

i Pozrite si náš nový Herný magazín!

Total War: Rome II – Empire Divided proti sebe postavia päť odlišných kultúr

Herné národy budú v Total War: Rome II – Empire Divided samozrejme opäť rozdelené do niekoľkých kultúrnych celkov zdieľajúcich budovy, niektoré jednotky a agentov. Ujať sa budete môcť troch frakcií zastupujúcich roztrieštenú rímsku ríšu, trojlístok germánskych kráľovstiev, dvoch východných impérií, jedného kočovného kmeňa a veľké keltské kolónie ležiace v Kaledónii (viac menej dnešné Škótsko). Všetky zoskupenia vám samozrejme ponúknu špecifickú hrateľnosť. Päť z nich však bude mať vďaka prepracovanejšiemu návrhu kvalitnejšie navrhnutý scenár než zostávajúce pätice, pretože v historickom meradle jednoducho hrali prvé husle.

V spomenutej pätici nájdete Gótov, Sásánovcov, Rím, Galský Rím a Palmýru. Primárni hrdinovia týchto frakcií nepodliehajú smrti. Pokiaľ sú v bitke zrazení z koňa, ich skon je braný len ako zranenie, ktorá ich z boja vyradí iba na niekoľko kôl, nie nadobro. Autori Total War: Rome II – Empire Divided zrejme tento systém prevzali z Total War: Warhammer II, kde zubatá kosí bezvýznamných šľachticov a legendárnych grékov posiela len na lôžko. Vedľa tohto aspektu budú predné zoskupenia disponovať tiež špeciálnymi reťazcami udalostí, ktoré vychádzajú z krokov a činov daných vojvodcov. A aby toho nebolo málo, každý člen päťlístka bude vybavený rafinovanejšími víťaznými podmienkami, bez ktorých nebude schopný zdarne dokončiť ťaženie.

Total War: Rome II – Empire Divided; Wallpaper: Súboj

Historické postavy budú nesmrteľné. V boji sa o nich budete musieť báť menej než o normálnych hrdinov.

Počítať bude možné aj s tým, že spektrum ponúkaných jednotiek bude dosť podobné tomu zo základnej verzie Total War: Rome II. Určite v Empire Divided nájdeme aj nových bojovníkov. Ich počet však nebude nejako zvlášť závratný, pretože doterajšia paleta bola dostatočne pestrá. Tešiť sa podľa zatiaľ dostupných informácií môžeme na palmýrskych legionárov, taifaliskú jazdu, Pretoriánov a obrnené ťavy. Ako som však už povedal, žiadne zázraky by som v tomto smere nečakal, pretože počet variácií je značne obmedzený snahou o historickú vierohodnosť.

i Mohlo by vás zaujímať
Total War: Warhammer 2 (RECENZIA) – Mortal Empires je tu
Microsoft konečne oznámil Age of Empires IV
Total War: Warhammer – Norsca. Severania prichádzajú (RECENZIA)
Total War Saga od Creative Assembly sa sústredí na výrazné historické momenty

Budete si musieť poradiť so zbojníkmi, chorobami a kultmi

Snaha o historickú presnosť sa v Total War: Rome II – Empire Divided nedotýka len dostupného spektra jednotiek. Ovplyvnený ňou bol aj návrh vývojových stromov jednotlivých frakcií. Ponúkané technológie nebudú podľa slov tvorcov nejako zvlášť prelomové, prakticky sa bude jednať o rôzne opatrenia a vyhlášky, ktoré boli nútení daní panovníci uviesť do chodu kvôli stabilizácii ríše, zlepšenie fungovania vojska či expanziu hraníc. Ak sa napríklad rozhodnete hrať za Aurélia, bude vašou prioritou reformovanie armády, stabilizácia vzťahov s ostatnými podobne zmýšľajúcimi národmi a vylepšovanie defenzívnych vlastností jednotiek a opevnenia nutných na obranu ríše.

Total War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: mesto v plameňochTotal War: Rome II - Empire Divided; Gameplay: mesto, Jeruzalem

Defenzívne štruktúry nebudú v Total War: Rome II – Empire Divided slúžiť len ako obranné pevnosti. Vedľa istého zázemia vám zaisťujú tiež určitú úroveň verejného poriadku. V prípade, že bude jeho hodnota malá, začnú sa v provincii objavovať zbojníci okrádajúci vás o potraviny a obchodné suroviny. Čím väčšia provincia, tým vyššia pravdepodobnosť, že v nej začne lúpiť banda lupičov.

Keď už sme pri negatívnom vplyve, nesmiem zabudnúť choroby, ktoré zasahujú mesta a armády. Ak je metropola zasiahnutá epidémiou, jej zaľudnenie sa začne pomaly, ale isto zmenšovať. Spolu s ním sa zníži aj spokojnosť miestnych. A aby toho nebolo málo, vojsko, ktoré nasadíte na upokojenie situácie, sa môže podľa dostupných informácií nakaziť a preniesť infekciu do ďalších sídiel. Zabrániť vzniku a šíreniu chorôb v Empire Divided môžete vybudovaním dostatočného počtu hygienických a liečiteľských budov.

Total War: Rome II – Empire Divided; Gameplay: mapa

Ríšske provincie budú v Empire Divided viac natesnané, takže expanzia bude o niečo rýchlejšia ako v Total War: Rome II.

V najhoršom prípade sa môžete vrhnúť na modlenie. Total War: Rome II – Empire Divided má obsahovať veľké množstvo rôznych náboženských kultov, ktorých svätyne bude možné vybudovať prakticky zadarmo. Po ich vystavaní začnú veriaci šíriť v provincii svoje myšlienky, čím vám zvýšia niektoré štatistiky. Musíte si však dávať stále pozor na to, aby k vám nepriatelia nenasadili svojho kazateľa, ktorý by vám svojím učením narušoval verejný poriadok.

Total War: Rome II – Empire Divided vyzerá lákavo

Pomaly sa blížiaci obsahový balíček Total War: Rome II – Empire Divided nevyzerá vôbec zle. Hráčom ochotným doň zainvestovať by mal ponúknuť klasický historický zážitok, ktorý bude podopretý zaujímavo ladeným príbehom, novými frakciami, jednotkami a mechanizmami. V prípade, že od neho nebudú očakávať žiadne zázraky, ich určite poteší. Na PC by mal doraziť 30. novembra. S datadiskom vyjde aj bezplatný patch Power & Politics vylepšujúci diplomatickú časť hry (vzťahovať sa bude samozrejme aj na Empire Divided).

Total War: Rome II – Empire Divided; Wallpaper: Jednotky, bitka

V ponúkanom spektre jednotiek nájdeme okrem nováčikov aj starých známych.

Vytlačiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií