AD homeoffice PET

Nové soundbary Panasonic sľubujú skvelý výkon a kompaktné vyhotovenie

Zobraziť katalóg
Nové soundbary Panasonic sľubujú skvelý výkon a kompaktné vyhotovenie

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Soundbary priniesli do oblasti domácich kín malú revolúciu. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom dokážu ponúknuť kvalitný, dynamický a detailný zvuk, na ktorý sme boli zvyknutí pri klasických domácich kinách. Tento rok vo februári Panasonic predstavil dva nové prírastky do svojho segmentu audio-video, soundbary Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250. Výrobca sľubuje, že milovníci kvalitného zvuku sa majú na čo tešiť, a to napriek prekvapivo kompaktným rozmerom. Čo všetko novinky ponúkajú?

Sounbar Panasonic

Soundbary Panasonic
Vďaka svojmu minimalistickému dizajnu zapadnú nové soundbary Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250 kamkoľvek.

Soundbary Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250 ozdobia každú obývaciu izbu

Novým soundbarom Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250 to pristane v každej domácnosti. Kombinujú elegantný štýl spoločne so skvelými technickými parametrami. Sú kompaktné, tenké a bez problémov sa zmestia do televízneho stolíka alebo pod samotný televízor. Svojim vzhľadom sa napríklad dobre dopĺňajú s televízormi Panasonic. Vďaka skladnému vyhotoveniu sa nové soundbary pohodlne zmestia pod televízor medzi nohy stojana. Nijako nerušia vo výhľade a takmer splývajú s obrazovkou.

Soundbar Panasonic SC-HTB250

Základné ovládanie nových soundbarov Panasonic i spôsob pripojenia sú veľmi jednoduché.

Hutný zvuk pre dokonalú ilúziu kina v obývacej izbe

Panasonic sľubuje pri svojich nových soundbaroch plynulý a dynamický prejav, ktorý bude znieť výborne v každej domácnosti. Zvuk je napokon to, čím by Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250 mal vzhľadom na kompaktné rozmery prekvapiť najviac. V každom soundbare sa nachádzajú dva širokopásmové reproduktory veľkosti 10 × 4 cm, vybavené modernými technológiami. Výrobca uvádza, že poslucháčov obklopí realistický zvuk s jasne počuteľných detailmi, stereo efektmi a vynikajúcou dynamikou. Prekvapivo vysoký výkon by sa mal prejaviť predovšetkým pri sledovaní filmov. Vo výpočte predností zaujme technológia H.bass, ktorá by mala byť zárukou výrazných a plných basov. Digitálne efekty a funkcie zahŕňajú napr. virtuálny priestorový zvuk, režim na počúvanie hudby či kinorežim.

SC-HTB250 SC-HTB250

SC-HTB250 je vyšším modelom novo predstavených soundbarov Panasonic. Jeho súčasťou je aj subwoofer.

Bezdrôtový subwoofer v balení ponúka len Panasonic SC-HTB250

Kým v balení Panasonic SC-HTB200 nájdete len samotný soundbar, súčasťou modelu Panasonic SC-HTB250 je i bezdrôtový subwoofer. Ten tiež predstavuje jediný rozdiel medzi oboma soundbarmi. Subwoofer dodá filmom aj hudbe ďalší rozmer a navyše ho možno umiestniť vodorovne aj zvisle. Navyše pridáva aj bass reflex k posilneniu robustných basových tónov. Výsledkom je silný a hutný zvuk, ktorý ale nestráca na kvalite.

Parametre/soudbarPanasonic SC-HTB200Panasonic SC-HTB250
Typ sústavy2.02.1
Výkon80 W (RMS 10 % THD)120 W (RMS 10 % THD)
Počet reproduktorov2× širokopásmový reproduktor 10× 4 cm2× širokopásmový reproduktor 10× 4 cm
+ externý subwoofer 14 cm
Bass Reflex
Virtual Surround
Audio režimystandard/hudba/kinostandard/hudba/kino
Bluetooth
Dolby Digital
DTS Digital Surround
Bezdrôtový subwoofer
HDMI

Soundbary Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250 možno ovládať aj mobilom

Zaujímavá je pri soundbaroch Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250 aj možnosť používať dvojicu s veľkým množstvo zdrojov zvuku. Ovládať je možné z ľubovoľného mobilného zariadenia s Bluetooth, nech už si na mobile či tablete púšťate hudbu uloženú v prístroji, streamuje zo Spotify alebo počúvate internetové rádio. Pre soundbary to nie je žiadny problém, spárovanie oboch zariadení je jednoduché. Naviac pokiaľ soundbar s televízorom spojíte cez HDMI kábel, možno obe zariadenia ovládať pomocou jediného diaľkového ovládača.

Soudbar Panasonic

Bezdrôtové pripojenie subwoofera vás zbaví otravných káblov.

Nové Soundbary Panasonic SC-HTB200 a SC-HTB250 sľubujú skvelý zvuk v príjemne subtílnom vyhotovení, ktoré sa bude hodiť do každého interiéru.
Vytlačiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií