Bezdrôtové reproduktory a slúchadlá LAMAX Beat si zaslúžia pozornosť

Catalogue
Bezdrôtové reproduktory a slúchadlá LAMAX Beat si zaslúžia pozornosť

Sponsored article

Aktualizované

LAMAX Electronics je spoločnosť, ktorá si rýchlo vybudovala povesť po celej Európe. Začínala najmä s cenovo dostupnými produktmi, ale postupne získala dostatočné know-how na to, aby dokázala ponúknuť aj špičkové produkty pre audiofilov. Bezdrôtový rad LAMAX zahŕňa slúchadlá a reproduktory na šport i oddych. LAMAX audio sprevádzalo RYTMUSA na jeho dvojmesačnej ceste v USA a niekoľkokrát sa s ním pochválil na svojich sociálnych sieťach. Prečo je dobré s bezdrôtovými slúchadlami a reproduktormi LAMAX počítať?

LAMAX Beat; bezdrôtové slúchadlá; reproduktory

Ultraľahké Bluetooth slúchadlá LAMAX Pax X-1 sú perfektné na šport

Štupľové športové slúchadlá LAMAX Pax X-1 ponúknu maximálnu voľnosť a flexibilitu pri pohybe. Spoľahlivo držia v ušiach pri akejkoľvek športovej aktivite a motivujú k ešte lepšiemu výkonu. Výdrž batérie až 5 hodín bude dostatočná na ranný beh i cestu do práce alebo školy, a ešte vám zostane dostatok šťavy na popoludňajšiu návštevu fitka. Jednoduché a spoľahlivé pripojenie zabezpečí technológia Bluetooth 4.1. Slúchadlá ponúknu príjemný systém obsluhy aj mikrofón na hands-free telefonovanie. Alternatívou k nim potom sú štupľové slúchadlá LAMAX Prime P-1.

Slúchadlá LAMAX Pax X1

Náhlavné slúchadlá LAMAXx Blaze B-1 skvele odhlučnia okolitý ruch

Slúchadlá s mikrofónom LAMAX Blaze B-1 vás uspokoja doma i na cestách. Zaistia skvelú izoláciu okolitého hluku a zásluhou veľkej výdrže na batériu (až 8 hodín) nebudete závislí od elektrickej zásuvky. Pokiaľ vám osem hodín nestačí, nezúfajte. Slúchadlá môžete prepojiť tiež klasickým 3,5 mm jackom a následne pokračovať v počúvaní.

Na pravom náušníku nájdete ovládací panel na ovládanie hlasitosti, prepínanie hudby a tlačidlo na príjem hovorov. Elegantný a moderný dizajn s matne čiernou povrchovou úpravou a energickými tyrkysovými prvkami perfektne doplní každý outfit. Nechcete byť za každú cenu stredobodom pozornosti? Žiadny problém! Máme pre vás i nenápadný čierny variant so sivými prvkami. LAMAX Blaze B-1 navyše kúpite za príjemnú cenu len ľahko presahujúcu 40 eur.

Slúchadlá LAMAX Blaze B1

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX Elite E-1 vsádzajú na atraktívny dizajn

Kvalitný Bluetooth audio zážitok s LAMAX Elite E-1 nadchne aj náročných poslucháčov. Dizajnovo vyladené slúchadlá vyrobené z prémiových materiálov ohromia na prvý pohľad. Doprajte si bezdrôtovú audio Odyseu, o ktorú sa zasluhuje vysoký dynamický rozsah a ohromujúce hlboké basy. Výdrž batérie až 20 hodín a možnosť pripojenia káblom vás zbavia nutnosti častého nabíjania. Že sa vám k saku alebo košeli nehodia výrazné tyrkysové prvky? Aj tu je k dispozícii čierny variant.

Slúchadlá LAMAX Elite E1 Slúchadlá môžete zložiť do kompaktných rozmerov a vziať so sebou na cesty, a to aj vďaka pribalenému cestovnému puzdru. Za pomoci intuitívneho ovládania a mikrofónu nebudete musieť vôbec vyťahovať telefón z vrecka. Špičkové materiály zaistia komfort pre vaše uši, počúvanie tak neomrzí ani po niekoľkých hodinách.

i Patrik RYTMUS Vrbovský, slovenský rapper, pre ktorého je hudba živobytím, dôveruje produktom LAMAX. A práve spolupráca Rytmusa a LAMAX Electronics vám môže priniesť hodnotné darčeky v podobe lístkov na koncerty a produktov LAMAX. Sledujte sociálne siete Rytmusa a LAMAX Electronics zúčastnite sa aj vy!

LAMAX Sounder SO-1 ponúkne hudbu v rozsahu 360°

Prenosný reproduktor LAMAX Sounder SO-1 ponúkne čoraz populárnejšiu reprodukciu v plnom rozsahu 360°. Pokiaľ ste fanúšikmi výrazných basov, môžete ich podčiarknuť funkciou S-Bass. Vysoký výkon 24 W a veľká batéria vám zaistia počúvanie až na 10 hodín. Bezdrôtové spojenie technológiou Bluetooth môžete nadviazať jednoduchým priblížením telefónu k NFC tagu reproduktora. Nechýba ale ani 3,5 mm zdierka na pripojenie káblom. Zaujímavosťou modelu Sounder SO-1 je kreatívne dotykové a rotačné ovládanie a možnosť dokúpenia rôznych farebných krytov. Odolnosť voči vode potom umožní počúvanie aj mimo domova.

Reproduktor LAMAX Sounder SO1

LAMAX Street ST-1, ideálne na počúvanie hudby na ulici

Bezdrôtový stereo reproduktor LAMAX Street ST-1 vďaka širokej konektivite prehrá hudbu odkiaľkoľvek. Bluetooth, 3,5 mm audio jack, micro SD karty, USB zariadenia a FM rádio - možnosti sú takmer neobmedzené. Striedmy, ale oku lahodiaci dizajn poskytuje duálne reproduktory s výkonom 10 W. Batéria s až päťhodinovou výdržou ponúkne dostatok „šťavy“ na počúvanie v domácom prostredí aj vonku na grilovanie s priateľmi.

Reproduktor LAMAX Street ST1

Reproduktor LAMAX Sentinel SE-1 chráni pevná konštrukcia s pogumovaním

Kompaktný audio systém LAMAX Sentinel SE-1 je vďaka zvýšenej odolnosti proti prachu a vode vhodný aj na outdoorové využitie. Pogumovaný ucelený dizajn znesie časté prenášanie v batohu aj dlhšie vonkajšie použitie. S batériou, ktorá vydrží až 20 hodín, a výkonom 10 W si môžete dopriať dlhotrvajúci audio zážitok aj na cestách. Okrem bezdrôtového pripojenia cez Bluetooth môžete využiť aj klasický audio kábel s 3,5 mm konektorom a pripojiť napríklad svoj obľúbený prehrávač. Ďalším zdrojom hudby môžu byť micro SD karty a vlny FM rádia. Na cestách príde vhod aj zabudované LED svietidlo a úchyt s karabínou.

Reproduktor LAMAX Sentinel SE1

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor LAMAX Sphere SP-1 si zavesíte za opasok

Najkompaktnejší Bluetooth reproduktor LAMAX Sphere SP-1 ponúkne prekvapivo plný a hlasný zážitok. Tento ideálny doplnok na cesty je možné pripnúť karabínou k batohu, opasku alebo na bicykel. Hmotnosť len 100 g umožní bezproblémové celodenné nosenie. Sphere SP-1 dokáže hrať z micro SD karty aj FM rádia, a po pripojení slúchadiel sa z neho stáva samostatný prehrávač. Môžete sa pripojiť cez Bluetooth alebo klasický 3,5 mm jack. 5-hodinová výdrž batérie a kvalitný výkon spríjemní posedenie doma i vonkajšiu prechádzku. Pohodlný prenosný reproduktor za necelých 20 € urobí radosť každému!

Reproduktor LAMAX Sphere SP1

Bluetooth slúchadlá a reproduktory LAMAX majú čo ponúknuť šetrným aj náročnejším poslucháčom. Jedným z nich je Rytmus, ktorý sa teraz stal tvárou značky LAMAX. Kvalitu, ktorú ocenia aj profesionáli, máte na dosah ruky a nemusíte minúť zďaleka toľko ako pri globálnych značkách.

Print
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info