PET PET

Yale Smart Living, inteligentné zabezpečenie domácnosti

Zobraziť katalóg
Yale Smart Living, inteligentné zabezpečenie domácnosti

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Diaľkovo ovládané osvetlenie či kúrenie má dnes už kdekto. Stále obľúbenejšie je ale aj inteligentné zabezpečenie bytov, domov alebo firiem. Jedným z najpovolanejších v tejto oblasti je spoločnosť Yale s komplexným systémom na zabezpečenie, monitorovanie a kontrolu domácnosti Yale Smart Living. Spadajú sem inteligentné zámky, digitálne dverné kukátka, IP kamery aj celé súpravy zabezpečovacích kitov. Fungujú samostatne i spoločne, ovládajú sa cez mobilný telefón či tablet a poskytujú mnoho užitočných informácií. Čo všetko inteligentný systém Yale Smart Living dokáže?

Yale Smart Living – OBSAH

  1. Systém Yale Smart Living – vhodný do každej domácnosti
  2. Inteligentný dverný zámok Yale ENTR – otvárajte dvere mobilom
  3. IP kamery – majte prehľad o všetkom
  4. Digitálne dverné kukátka – displej a vychytané funkcie
  5. Súpravy Yale – centrálna jednotka a množstvo snímačov

Systém Yale Smart Living je vhodný do každej domácnosti

Inteligentné riešenia už nie sú len pre luxusné domy a veľké komerčné budovy. Väčšie pohodlie a bezpečnosť si dopraje aj čoraz viac bežných majiteľov bytov a rodinných domov. A práve Yale Smart Living je vhodný do každej domácnosti. Pokiaľ teda plánujete rekonštrukciu svojho bytu, uvažujete nad stavbou rodinného domu či si len doma chcete dopriať viac pohodlia a bezpečia, s Yale Smart Living ste na správnej adrese.

i Spoločnosť Yale tento rok oslavuje svoje 175-ročné výročie
Spoločnosť Yale, ktorá je súčasťou švédskej skupiny Assa Abloy, je priekopníkom a popredným inovátorom v oblasti bezpečnostných zariadení obytných a komerčných budov. Svoj prvý obchod Yale otvorila v New Yorku už v roku 1843 a dnes svoje výrobky vyváža do viac ako 125 krajín sveta. Rodina Yale si už v počiatkoch fungovania firmy pripisovala na svoje konto úspechy. Vyvíjala bezpečnostné zámky pre banky, prišla so svojím prvým patentom na „Combination Lock“ a stvorila prelomový zámok s cylindrickou vložkou. Yale prešla v roku 2000 pod konglomerát Assa Abloy a v roku 2017 predstavila unikátny systém Yale Smart Living, umožňujúci napr. vstup do domu aj bez kľúčov.

Yale Smart Living je kompletný zabezpečovací systém, ktorý je nielen bezpečný, ale tiež sa ľahko ovláda. Jeho úžasnou vlastnosťou je vzdialený prístup, takže používateľ má nad svojím domovom a majetkom neustály dohľad. Jednotlivé zariadenia fungujú aj samostatne a nie je potrebné hneď na začiatku investovať veľké sumy do celého systému. Používateľ môže prijímať technológie vlastným tempom. Yale Smart Living je jednoducho vhodný pre každého. Je premyslený a nie je divu, že sa úspešne šíri po celom svete.

Yale Smart Living

Bezpečnostný systém Yale Smart Living je stále obľúbenejší. Dobre sa používa a dokáže toho naozaj veľa.

Inteligentný dverný zámok Yale ENTR

Predstavte si, že sa nachádzate ďaleko od domova a zrazu si uvedomíte, že ste u seba doma zablokovali vchodové dvere. Nezávideniahodná situácia, avšak nastať nepochybne môže! Pritom vyriešiť ju, pokiaľ bývate v bežnom dome so zámkami na kľúč, je dosť zložité. V inteligentnej domácnosti však nie. Stačí mať inteligentný dverný zámok Yale ENTR, inteligentný telefón a máte postarané.

Inteligentný zámok Yale ENTR Yale ENTR, inteligentný zámok

Inteligentný dverný zámok Yale ENTR má širokú kompatibilitu s dvernými systémami.

Yale ENTR je totiž revolučný zámok, ktorý možno odomknúť hneď niekoľkými spôsobmi. Okrem kľúča aj diaľkovým ovládaním, odtlačkom prsta, kódom alebo pohodlne pomocou aplikácie v smartfóne. Tá je k dispozícii pre iOS aj Android a možno v nej napríklad vytvárať virtuálne kľúče či dostávať upozornenia na zamknutie/odomknutie dverí alebo na nízky stav batérie v zámku. Zámok je napájaný z lítium-iónovej dobíjacej batérie a pri zatvorení dverí sa vie sám aj zamknúť.

Inštalácia ENTRu je pritom jednoduchá a zvládne ju každý. Nevyžaduje žiadne vŕtanie ani pripájanie káblov. A nemusíte sa báť, že by nešiel nainštalovať na vaše dvere. Výrobca si dal záležať na tom, aby zámok ENTR pasoval na väčšinu typov a veľkostí dverí.

Sledujte pomocou IP kamier svoju domácnosť cez telefón

V žiadnom dobre zabezpečenom dome nesmie chýbať kamerový systém. Vďaka nemu je možné spoľahlivo zaznamenať a následne identifikovať všetkých nepozvaných návštevníkov či zlodejov. Obľúbenou IP kamerou v systéme Yale Smart Living je Yale Home View 301W. Umožňuje pripojenie cez WiFi alebo kábel a pomocou aplikácie Yale CCTV (iOS, Android) sa môžete napríklad z druhého konca sveta na vlastné oči pozrieť, či je u vás doma všetko v poriadku.

Kamera Yale Home View 301W pritom automaticky deteguje pohyb i zvuk, a keď sa u vás doma niečo udeje, okamžite sa o tom dozviete. Zásluhou funkcie obojsmerného zvuku môžete ihneď reagovať. Nepozvaného návštevníka svojím hlasom prekvapíte a odoženiete ešte skôr, než sa dostane k vašim cennostiam. Kamere ale nič neunikne ani v tme, pretože zvláda aj nočné videnie, a to až do vzdialenosti ôsmich metrov. Nasnímané zábery, ktoré natáča v HD rozlíšení, je možné nahrávať na cloudové úložisko (Dropbox), prípadne ukladať na microSD kartu.

Yale Home View 301W, kamera

IP kamera Yale Home View 301W nepôsobí rušivo a zapadne do každého interiéru.

Pokročilá IP kamera Yale Home View 303W toho dokáže ešte viac. Dokáže sa napríklad otáčať do strán aj vertikálne (až 120°) a vie aj zoom, teda priblíženie obrazu. A to samozrejme aj na diaľku cez vyššie zmienenú aplikáciu. Ste na dovolenke alebo na pracovnej ceste? K svojej domácnosti budete mať prístup odkiaľkoľvek.

Yale Home View 303W, kamera

To, čo IP kamera Yale Home View 303W sníma, môžete vidieť aj na displeji svojho mobilu či tabletu. Jednoduché a praktické.

Digitálne dverné kukátka toho dokážu viac ako tie obyčajné

Hitom posledných rokov sú digitálne dverné kukátka. Hovoríte si prečo, keď existujú rokmi overené, obyčajné kukátka? Tie digitálne toho totiž vedia oveľa viac. Majú napríklad kameru, ktorá dokáže nahrávať všetko dianie pred vašimi vchodovými dverami. Nahrávanie sa pritom spustí zakaždým, keď senzory zachytia pohyb.

Digitálne dverné kukátko Yale DDV 5800 Auto Imaging, ktoré zvonku vyzerá ako to obyčajné, k tomu pridáva 4,3" obrazovku. Tá je neoceniteľná najmä pre seniorov, invalidné osoby a deti. Tí všetci totiž na bežné kukátko mnohokrát nedosiahnu, teda veľký displej, ktorý je viditeľný aj z diaľky, je pre nich úľavou.

Dverové digitálne kukátko Yale DDV 5800 Auto Imaging

Digitálne dverné kukátko Yale DDV 5800 Auto Imaging.

Yale DDV 5800 má tiež funkciu zvončeka a nie je bez zaujímavosti, že je na nerozoznanie od obyčajného kukátka. Otvor na vonkajšej strane dverí zostáva po celú dobu temný, takže neprezradí, keď návštevníka práve niekto kukátkom pozoruje. Samozrejme tiež zamedzí, aby cudzí človek skrz neho nazeral k vám dovnútra.

i Ako na inteligentnú domácnosť?
Nepremeškajte tiež nášho sprievodcu Ako postaviť inteligentnú domácnosť.

Inteligentné zabezpečovacie systémy Yale

Všetky zabezpečovacie produkty, či už sú to zámky, digitálne kukátka či napríklad IP kamery, môžu fungovať samostatne, alebo medzi sebou spolupracovať vďaka centrálnej jednotke Yale Smart Home Hub. Tá je tiež súčasťou súprav, tzv. štartovacích kitov pre „zabezpečovačky“. Pokiaľ teda zlodej neprekoná zámok, a pokúsi sa vlámať do domu napríklad oknom, môžete byť okamžite notifikovaný. V ponuke spoločnosti Yale nájdeme tri kľúčové rady alarmov.

  • Súprava Yale SR-1100 je vhodná pre menšie domy. Pýši sa jednoduchou inštaláciou jednotlivých komponentov a absenciou kabeláže. Priamo v balení nájdete vnútornú sirénu, dverový/okenný kontakt a klávesnicu. Systém je možné ďalej rozširovať až o 20 ďalších senzorov alebo snímačov.
  • Súprava Yale SR-1200 využíva prenosové pásmo 868 MHz s dosahom až 30 metrov. Súčasťou balenia je 1× externá siréna, 2× dverové/okenné kontakty, 1× PIR (pohybový snímač) a diaľkový ovládač. Samozrejme aj túto súpravu možno napojiť na ďalšie príslušenstvo značky Yale.
  • Najlepšia súprava Yale SR-3200 už ponúka kompletné spojenie s inteligentným telefónom pomocou aplikácie. V základnom balení tiež nájdete vyššie množstvo snímačov aj ďalšieho príslušenstva. Svojím poňatím nájde uplatnenie vo väčších rodinných domoch.
Súprava Yale Smart Living

Inteligentné domáce alarmy Yale spolupracujú so Smart Hubom. Upozornenie je preto rýchle a jednoduché.

Yale Smart Living je moderný a profesionálne navrhnutý zabezpečovací systém. Perfektne spolupracuje s mobilnými zariadeniami, je intuitívny a hodí sa do každej domácnosti. To všetko pritom za solídnu cenu, ktorá vašu peňaženku nijako nezruinuje.

3,4
YALE DDV 5800 Auto Imaging
Digitálne kukátko na dvere s nahrávaním a s kamerou
118,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ASAB026
Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií