Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Danalock V3, inteligentný zámok pre SmartHome

Zobraziť katalóg
Danalock V3

Článok

Aktualizované

Zabuchli ste si dvere, stratili kľúče alebo vám pred dverami stojí návšteva, zatiaľ čo vy trčíte v zápche? Potom pre vás máme riešenie v podobe inteligentného zámku Danalock V3, ktorý zaujme radom funkcií a vysokou bezpečnosťou. Pokiaľ vás trend inteligentnej domácnosti doteraz míňal, predstavuje Danalock V3 vhodnú príležitosť, ako to zmeniť. Čo všetko dokáže?

Inteligentný zámok Danalock V3 sa ľahko ovláda a je bezpečný

Stratené kľúče sú strašiakom mnohých domácností. S inteligentnými zámkami vás ale podobné strasti už nestretnú. Danalock V3 sa dá ovládať aj bezdrôtovo pomocou mobilného telefónu. V prípade, že vás vytáča hľadanie kľúčov zapadnutých na dne tašky či kabelky, poteší aj ďalšia „vychytávka“. Presne vo chvíli, keď s rukami plnými nákupných tašiek dorazíte k dverám, Danalock V3 vám odomkne. A ak budete chcieť, po uplynutí nastaveného oneskorenia sa aj sám zamkne.

i Ako postaviť inteligentnú domácnosť? Že nejde o nič zložité, sa môžete presvedčiť v našom sprievodcovi.

Danalock DV3, inteligentný zámok

Samotné odomykanie zámku Danalock V3 pomocou telefónu je tiež požehnaním pre rodičov. Vaše ratolesti si ľahko otvoria pomocou mobilného telefónu, a vy navyše budete mať istotu, že sú už doma. Zámok samotný má pamäť až na 100 používateľov, takže nie je problém ho využiť aj na zabezpečenie zdieľaných priestorov, ako sú napr. co-workingové pracoviská.

Danalock V3 sa vie učiť a komunikovať s inteligentnou domácností

Zámok Danalock V3 disponuje samoučiacou so schopnosťou, ktorá vám umožní si nastaviť, akým spôsobom chcete odomykať, zamykať a v akých situáciách má týmto spôsobom reagovať. Možno tiež zvoliť odomknutie po stlačení kľučky preddefinovaným spôsobom. Samotné odomknutie nezaberie viac ako päť sekúnd od pokynu v aplikácii. Pokiaľ chcete (pomocou telefónu) udeliť diaľkový prístup, aj ten je možné personalizovať. Môžete nastaviť prístup jednorazový a časovo obmedzený, alebo si nastaviť, že sa dvere otvoria každý týždeň v piatok v desať hodín dopoludnia, kedy prichádza pani na upratovanie.

Ak ale chcete využívať zámok Danalock V3 skutočne naplno a v súlade s vašou inteligentnou domácností, je potreba siahnuť po tom správnom type. Výrobca totiž ponúka funkčne v podstate rovnaké zámky, každý z nich je však určený na iný systém inteligentnej domácnosti. Zámok Danalock V3 môžete využívať aj v prípade, že zatiaľ inteligentnú domácnosť nemáte. V jeho základnej a najlacnejšej verzii si otvoríte na diaľku či si ľahko nastavíte časovač. Pokiaľ ale o inteligentnej domácnosti uvažujete, už teraz je pri nákupe zámku potrebné uvažovať nad jeho budúcou kompatibilitou s ostatnými prvkami.

i Inštaláciu zvládne každý
Inštalácia inteligentného zámku Danalock V3 je veľmi jednoduchá a zvládnete ju v priebehu 30 až 60 minút. Stačiť vám bude iba skrutkovač a páska.

Inteligentný zámok Danalock V3 sa dokáže dokonca aj premeniť v spúšťač, ktorý uvedie do chodu vami nadefinovaný scenár. Nielenže otvorí a vypne alarm, keď sa blížite. Vďaka napojeniu na systém inteligentnej domácnosti vie aj rozsvietiť svetlá alebo pustiť vašu obľúbenú hudbu. To všetko zásluhou kompatibility zámku s najrozšírenejšími smart home technológiami a produktmi. Patria medzi ne napr. výrobky Apple HomeKit, protokol Z-Wave alebo bezdrôtová komunikačná technológia ZigBee.

Danalock logo

S aplikáciou na inteligentné telefóny je nastavenie zámku hračka

Nastavenie zámku Danalock V3 aj samotné odomykanie hravo zvládnete pomocou aplikácie dostupnej na Android aj iOS. Ovládanie je jednoduché a intuitívne a za všetkých okolností máte prehľad o odomknutí a zamknutí svojho domu. Ľahko tiež vidíte, kto prišiel. Odomykať môžete aj na diaľku, napríklad keď viete, že dorazil kuriér alebo remeselník. Komukoľvek tiež môžete prideliť dočasnú možnosť vstupu, čo sa hodí napríklad pri zalievaní kvetov, kým ste na dovolenke. Aplikácia zaznamenáva každé uzamknutie a odomknutie a používateľa upozorní aj v prípade, že kapacita batérie v zámku je už na nízkej úrovni.

i Napájanie zámku je riešené štvoricou batérií typu CR123A. Výrobca uvádza, že batéria vydrží približne 9 000 odomknutí a zamknutí dverí.

Danalock App 1 Danalock App 2 Danalock App 3

Zabezpečený dom i zabezpečené osobné údaje

A to najdôležitejšie nakoniec. Je inteligentný zámok Danalock V3 tiež bezpečný? Asi neprekvapí, že áno. V opačnom prípade by si ho naši dobromyseľní kolegovia nedovolili zaradiť do kategórie Inteligentné zabezpečenia. A pokiaľ o ich morálnej integrite náhodou pochybujete, nech je vám dôkazom špeciálny TPM čip a zabezpečenie citlivých informácií 256-bitovým AES šifrovaním. Zneužitie vstupných údajov preto nehrozí. Vložka zámku je navyše vhodná na väčšinu štandardných dverí a problémom nie sú ani dvere s bezpečnostným kovaním a všetky EÚ dvere. Bezpečnosť, resp. bezpečnostná trieda zámku, je ovplyvnená jeho vložkou. To platí aj na túto cylindrickú vložku univerzálnej dĺžky, ktorá je s Danalock V3 plne kompatibilná.

i Mohlo by vás zaujímať

S inteligentným zámkom Danalock V3 je koniec hľadania stratených alebo do tašky zapadnutých kľúčov. Zámok sa sám učí vaše zvyky a dvere vám odomkne presne v čase, keď sa priblížite k dverám. A vám už stačí do nich len strčiť a ste doma. Všetko rýchlo a jednoducho. Navyše na vás môžu čakať rozsvietené svetlá či zapnutý televízor, pokiaľ práve beží váš obľúbený program. Inteligentný zámok Danalock sa tak stane vítaným spoločníkom vašej inteligentnej domácnosti.

Vytlačiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií