Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Najlepšie herné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Zobraziť katalóg

Článok

Aktualizované • Autor: Redakcia

Mobilné hranie je obľúbenou záľubou a v posledných rokoch je na vzostupe. A na to najlepšie slúžia herné telefóny, pretože na hranie majú optimalizovaný napríklad výkon, zvuk a špeciálne herné funkcie. Pokiaľ tiež radi hráte hry na mobile a plánujete si na to kúpiť poriadny stroj, tu si vyberiete. Toto sú momentálne tie najlepšie herné telefóny na trhu.

Najlepšie herné telefóny 2023

Najlepšie herné telefóny – OBSAH

  1. Porovnanie herných telefónov s bežnými smartfónmi
  2. Asus ROG Phone 8 Pro je absolútna špička medzi hernými mobilmi
  3. Xiaomi Black Shark 5 Pro – vycibrené audio a bleskové nabíjanie
  4. Nubia Redmagic 9 Pro prichádza v prepracovanom futuristickom kabátiku
  5. Porovnanie najlepších herných telefónov
  6. Ďalšie telefóny na hranie hier
  7. E-športy na inteligentných telefónoch
  8. Staršie herné telefóny

Porovnanie herných telefónov s bežnými smartfónmi

Herné telefóny majú spravidla lepšie parametre ako bežné smartfóny. V tomto majú navrch:

  • Kvalitný obraz na veľkom displeji s vyššou obnovovacou frekvenciou, než je bežných 60 Hz.
  • Skvele zvládnuté chladenie, ktoré garantuje dlhodobý výkon na maximálnu frekvenciu CPU a GPU (pri štandardnom telefóne klesá po zahriatí výkon).
  • Výkonný grafický akcelerátor.
  • Výrazný dizajn a celkovo väčšie rozmery, ktoré umožňujú integrovať batériu s vyššou kapacitou.
  • Stereofónny zvuk, ktorý nebýva skreslený ani pri držaní telefónu oboma rukami.
  • Nejeden herný mobil má konektory umiestnené tak, aby hranie bolo pohodlné aj počas nabíjania.
  • V poslednom čase sa objavujú rôzne praktické herné funkcie ako napríklad vstavané dotykové „ovládače“.

Asus ROG Phone 8 Pro je absolútna špička medzi hernými mobilmi

Najnovším herným počinom taiwanského výrobcu nie je nič menšie ako Asus ROG Phone 8 Pro. Oproti predchádzajúcim modelom tu vidíme trochu inú filozofiu – stále ide o telefón pre tých najoddanejších a najnáročnejších mobilných hráčov, Asus sa však snaží zavďačiť aj bežným zákazníkom. Okrem skvelého výkonu tu nájdete aj vyladenú fotosústavu, vrátane teleobjektívu a dizajnovo ide o solídny kompromis medzi agresívnym herným dizajnom a tradičnejším vlajkovým vzhľadom.

O nekompromisný výkon sa v prípade Asus ROG Phone 8 Pro samozrejme stará aktuálne najnovší a najvýkonnejší čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Ten je až o 30 % výkonnejší a o 20 % efektívnejšie čo sa týka výdrže batérie, než bol jeho predchodca. Veľkou novinkou je aj integrácia LLM (jazykových modelov pre AI) priamo do čipu. V najvyššej u nás dostupnej konfigurácii je potom herný mobilný telefón ROG Phone 8 Pro obdarený 16 GB LPDDR5X RAM pamäte a až 512 GB rýchlej internej pamäte UFS 4.0.

Že sa mobil pomerne výrazne dizajnovo líši od predchádzajúcich modelov, sme naznačili už vyššie. Výrobca zvolil konvenčnejší dizajn fotomodulu a hernú dušu Asus ROG Phone 8 Pro tak vizuálne pripomína „len“ futuristický displej na chrbte. Aj ten však prešiel úpravou – tento rok ide o maticový displej AniMe, ktorý do celkového dizajnu telefónu zapadá oveľa lepšie, pričom stále zachováva široké možnosti prispôsobenia.

Nová generácia herného telefónu znamená aj novú generáciu jeho chladenia. Nový systém, označený Asus GameCool 8, je až o 22 % lepší v oblasti účinnosti chladenia. Ako už je zvykom, k telefónu môžete pripnúť aj externý chladič. Ten najnovší, AeroActive Cooler X, tiež prešiel výraznými zmenami a ponúkne ďalších 20 % na účinnosť chladenia. Je pritom výrazne kompaktnejší ako minulé modely.

i Zuby si brúsia na ešte viac zákazníkov. Asus ROG Phone 8 a 8 Pro majú nový dizajn aj čipset so špeciálnym režimom

Do telefónu výrobca opäť použil aj staré obľúbené funkcie ako ultrazvukové spínače AirTrigger alebo haptickú odozvu X-Haptics. Batéria má tento rok o trochu nižšiu kapacitu – 5 500 mAh oproti 6 000 mAh. Výrobca však uvádza, že vďaka zvýšenej efektivite bude výdrž takmer identická. Mobil by mal konkrétne zvládnuť 23 hodín streamovania videa, 17 hodín na sociálnych sieťach a najmenej 3,4 hodiny vysoko náročného hrania.

Ako pri mnohých ďalších herných telefónoch tu nájdete funkciu Bypass, vďaka ktorej je možné mobil pripojiť do siete a komponenty budú napájané priamo – namiesto toho, aby sa energia ukladala do batérií a až potom napájala komponenty. Aj pri častom hraní si tak mobilný telefón udržuje vysokú životnosť akumulátora. Nabíjanie je inak 65 W, rovnako ako v prípade minulého modelu.

ASUS ROG Phone 7 Ultimate

Asus ROG Phone 8 Pro tento rok ponúka o niečo umiernenejší, avšak stále herný vzhľad.

Ak sa vám zdá cenovka Asus ROG Phone 8 Pro príliš vysoká, skúsiť môžete základný model Asus ROG Phone 8. S cenou o niekoľko desiatok eur nižšou ponúka rovnaké základné parametre ako model Pro. Len na jeho chrbte nenájdete sekundárny displej, iba osvietené logo. Uspokojiť sa ďalej budete musieť s nižšou konfiguráciou. Základný model ponúkne 12 GB operačnej pamäte a 256 GB interné úložisko.

Xiaomi Black Shark 5 Pro – vycibrené audio a bleskové nabíjanie

Ďalší herný telefón prichádza z dielní populárneho čínskeho výrobcu Xiaomi a volá sa Xiaomi Black Shark 5 Pro. Ide o už piateho zástupcu modelovej značky Black Shark a hoci nemá najvýkonnejší Snapdragon na trhu, ponúkne celý rad úplne unikátnych funkcií.

Žraloka poháňa čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, ktorý má po ruke až 12GB LPDDR5 RAM pamäte a 6,67" OLED panel s obnovovacou frekvenciou 144 Hz a certifikáciou SGS. Herný telefón sa ďalej chváli aj 720 Hz snímkovacou frekvenciou displeja a špeciálnym algoritmom TouchControl Master, vďaka ktorému majú dotyky minimálnu odozvu.

i Najvýkonnejšie mobilné telefóny 2023

Herný mobil Black Shark 5 Pro ďalej doslova preteká hernými vychytávkami. V prvom rade sú to napríklad dve zabudované magnetické tlačidlá na bočnej strane telefónu, ktoré majú za úlohu priblížiť mobilný gaming k pocitu z hrania na konzole. Hráčov určite tiež poteší nové, ešte efektívnejšie vodné chladenie. K zníženiu teploty napomôže aj prepracované usporiadanie komponentov tak, aby boli tie najdôležitejšie 100 % pokryté chladičom.

Hráči vedia, že aj audio tvorí zážitky. To si samozrejme uvedomujú aj v Xiaomi, a tak Black Shark 5 Pro vybavili dvoma stereo reproduktormi a zostavou štyroch mikrofónov pre tímovú komunikáciu. Vďaka tomu si tento herný telefón vybojoval prvú priečku v audio kategórii rebríčka DxOMark.

Xiaomi Black Shark 5 Pro

Xiaomi Black Shark 5 Pro sa v zahraničí ukázal v júni 2023.

Ani sekundu nazmar – to sa snaží Xiaomi Black Shark 5 Pro presadiť svojím systémom batérie a nabíjania. Články samotné síce nie sú také veľké (majú kapacitu 4 650 mAh), to pravé kúzlo však nastáva pri nabíjaní. Herná mašina ponúkne veľmi rýchle 120 W nabíjanie, a to v dvoch režimoch. Mód Ultimate mobil nabije z nuly na sto už za 15 minút a hodí sa, keď potrebujete nabíjať skutočne rýchlo. Režim Even je potom o niečo šetrnejší k batérii a do plna telefón nabije za 24 minút.

Pre hráčov je asi najzaujímavejšia možnosť batériu pri napájaní úplne obísť. Aj Black Shark 5 Pro totiž dokáže zapnúť režim, kedy sa zo siete budú napájať priamo jednotlivé komponenty a vezmú si presne toľko, koľko potrebujú. Používateľ tak môže hrať, ako dlho chce bez toho, aby sa batéria poškodila. Vzniknuté teplo sa navyše rozloží po celom telefóne, vďaka čomu ho chladič lepšie zvládne. Túto funkciu sme už v minulosti videli pri Asuse a môžeme ju čoskoro očakávať aj pri ďalšej konkurencii.

i

Honor Magic5 Pro (RECENZIA): Vlajková loď, ktorá ale zostala tesne pod vrcholom

Nubia Redmagic 9 Pro prichádza v prepracovanom futuristickom kabátiku

Do hry o najlepší herný telefón sa pridáva aj Nubia Redmagic 9 Pro. Mobily Redmagic svetom herných telefónov hýbu už nejaký čas, na Slovensku to však s ich dostupnosťou nebolo nikdy nič moc. To už je našťastie minulosť a s miernym oneskorením sa k nám dostal aj deviaty model populárneho herného radu, hoci to tak najskôr nevyzeralo.

Parametrovo je na tom dosť podobne ako tohtoročný ROG Phone. Najvýkonnejší čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 16 GB pamäte RAM a 512 GB internej pamäte. Rozdiel by ste našli pri displeji. Redmagic 8 Pro ťahá na o chlp väčšiu uhlopriečku 6,8" za cenu nižšej obnovovacej frekvencie 120 Hz. Rovnako ako u spomínaného Asusu tu nájdete panel typu AMOLED.

Nubia Redmagic 8 Pro

Najmä v prípade bieleho variantu Nubia Redmagic 9 Pro je zrejmá silná inšpirácia východnou dizajnovou filozofiou.

Na čo teda mobilný telefón láka? Ponúka vlastný chladiaci systém ICE 13.0 a 520Hz spínače – priame porovnanie s konkurentom by síce bolo zložité, ale dá sa predpokladať, že sa Asus ROG Phone 8 Pro s obrovským externým chladičom na chrbte bude dariť o niečo lepšie. Ten je však dostupný aj pre Redmagic 9 Pro, konkrétne ide o Redmagic Turbo Cooler 4 Pro. Kvôli obmedzenej dostupnosti si ho však u nás v oficiálnej distribúcii nekúpite.

Nubia Redmagic 9 Pro bezpochyby zaujme aj po dizajnovej stránke. Telefón sa profiluje o niečo viac ako herný a najmä jeho biele vyhotovenie inšpirované kyberpunkom a z nemalej časti aj východnou dizajnovou filozofiou má potenciál mnoho hráčov očariť. Čierne vyhotovenie potom ponúkne o niečo konzervatívnejší, elegantnejší štýl. Stále však na prvý pohľad spoznáte, že ide o vrcholového hráča.

Porovnanie najlepších herných telefónov

Tie najlepšie herné telefóny sme porovnali v nasledujúcej tabuľke.

Vybrané parametre ASUS ROG Phone 8 Pro Xiaomi Black Shark 5 Pro Nubia Red Magic 9 Pro
Displej 6,78" AMOLED 6,67" OLED 6,80" AMOLED
Rozlíšenie obrazovky 1 080 × 2 400 px, 388 ppi 1 080 × 2 400 px, 394 ppi 1 116 × 2 480 px, 400 ppi
Obnovovacia frekvencia 165 Hz 144 Hz 120 Hz
Zvuk stereo stereo stereo
Čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
CPU 1× 3,3 GHz Prime + 3× 3,2 GHz Gold + 2× 3,0 GHz Gold + 2× 2,3 GHz Silver 1× 3,0 GHz Prime + 3× 2,5 GHz Gold + 4× 1,80 GHz Silver 1× 3,3 GHz Prime + 3× 3,2 GHz Gold + 2× 3,0 GHz Gold + 2× 2,3 GHz Silver
GPU Adreno 750 Adreno 730 Adreno 750
RAM 16 GB 8/12 GB 12/16 GB
Interné úložisko 512 GB 128/256 GB 256/512 GB
Zadný fotoaparát 50 Mpx, f/1,9 + 13 Mpx, f/2,2 UW
32 Mpx, f/2,4 (teleobjektív)
108 Mpx, f/1,75 + 8 Mpx, f/2,2 UW
5 Mpx, f/2,4 (makro)
50 Mpx + 50 Mpx, f/2,2 UW
2 Mpx, f/2,4 (makro)
Predný fotoaparát 32 Mpx 20 Mpx 16 Mpx, pod displejom
Batéria 5 500 mAh 4 650 mAh 6 500 mAh
Nabíjanie 65 W rýchlonabíjanie 120 W rýchlonabíjanie 80 W rýchlonabíjanie
Pripojenie Bluetooth 5.3, WiFi 7, USB-C 3.2 Bluetooth 5.2, WiFi 6, USB-C 2.0 Bluetooth 5.3, WiFi 7, USB-C 3.2
Rozmery 163,8 × 76,8 × 8,9 mm 163,8 × 76,4 × 9,9 mm 164 × 76,4 × 8,9 mm
Hmotnosť 225 g 220 g 229 g
Cena 1 199 € 857 € od 1 179 €
*Ceny sú platné k 2. 3. 2024

Ďalšie telefóny na hranie hier

Veľa telefónov síce nie je priamo označených ako herných, avšak ich špecifikácia im umožňuje bez problému rozbehnúť akékoľvek hry. Spravidla ide o vlajkové lode ako napríklad:

E-športy na smartfónoch

V posledných rokoch sú hry na telefóne veľkým hitom a množstvo hráčov prechádza na mobilné hranie. K dispozícii je množstvo zaujímavých titulov, medzi ktoré patrí napríklad PUBG Mobile, Clash Royale, Brawl Stars, Clash of Clans a mnoho ďalších, ktoré hrajú denne milióny hráčov po celom svete. Začínajú sa tiež konať veľké turnaje v týchto mobilných hrách, kde každým rokom stúpa cena, ktorú hráči môžu vyhrať.

Podľa agentúry Business Insider budú mať mobilné hry v nasledujúcich rokoch dokonca až 45 % podiel na celom odvetví e-športu. Možno tak očakávať ešte množstvo ďalších herných telefónov, ktoré v blízkej budúcnosti dorazia na trh.

i Mohlo by vás zaujímať

Pokiaľ na telefóne radi hráte hry a beriete to vážne, herný mobil je pre vás povinnosťou. S rastúcim trendom e-športu sú na herné mobily kladené čoraz väčšie nároky. Zatiaľ čo skvelý výkon nájdete aj pri bežných vlajkových lodiach, herné telefóny majú vždy niečo navyše – napríklad odladený systém, ktorý je pre hranie nenahraditeľný. Môžeme iba odhadovať, kam sa herné telefóny ďalej posunú, ich budúcnosť však vyzerá sľubne.

Staršie herné telefóny

Herný mobil Asus ROG Phone 6 vyniká ultrazvukovými ovládačmi AirTrigger 6

Najnovším herným počinom taiwanského výrobcu nie je nič menšie ako herný mobil Asus ROG Phone 6. V hlavnej úlohe je tu maximálny výkon, štýlové vyhotovenie a v neposlednom rade aj množstvo funkcií pre hráčov. Mobil poteší napríklad úplne novým systémom chladenia GameCool 6 alebo unikátnou funkciou AirTrigger 6, ktorej obdoby si fanúšikovia obľúbili už u predchodcov ROG Phone 6.

O nekompromisný výkon sa pri Asus ROG Phone 6 stará aktuálne najnovší a najvýkonnejší čipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Ten je až o 15 % výkonnejší a o 20 % efektívnejší čo sa výdrže batérie týka, než bol jeho predchodca. V najvyššej konfigurácii je potom mobilný telefón obdarený 16 GB LPDDR5 RAM pamäte a až 512 GB rýchlej internej pamäte UFS 3.1. Nechýba samozrejme ani populárna utilitka Armoury Crate, vďaka ktorej si môžete výkon vyladiť na mieru.

Herný telefón kričí gamingom už na prvý pohľad vďaka elegantnému cyberpunkovému vzhľadu, ktorý od predchodcu prešiel premenou. Na zadnej strane mobilu nájdete RGB logo ROG tvorené panelom Dot Matrix, ktorého farby si môžete upraviť podľa potreby.

Herný mobil však ponúkne aj praktické funkcie. Systém AirTrigger 6 teraz podporuje celý rad nových gest a v neposlednom rade umožňuje otáčanie pohľadu v hrách pomocou integrovaného gyroskopu. Hýbanie telefónom tak bude priamo pohybovať s vašou hernou postavou. Mobil je ďalej vybavený silnejším vibračným motorom pre lepšiu haptickú odozvu.

i Asus ROG Phone 6 a 6 Pro (PREVIEW): nový level herných telefónov

Asus zapracoval aj na displeji. Rozmery aj technológie síce zostali rovnaké (6,78" AMOLED), herný mobil však ako vôbec prvý priniesol na trh 165 Hz obnovovaciu frekvenciu. Hranie na mobile by tak malo byť veľmi plynulé.

ASUS ROG Phone 6

Asus ROG Phone 6 opäť ukazuje, že aj herný mobil môže pôsobiť elegantne.

Kapacita batérie sa u ROG Phone 6 od predchodcu nezmenila. Herný telefón opäť ponúkne dva 3 000 mAh články, a teda celkovú kapacitu 6 000 mAh. Tá stačí na hodiny hrania, a keď šťava dôjde, pripravený je 65 W adaptér HyperCharge, ktorý ju do 100 % doplní už za 42 minút. USB-C port je tradične na boku, aby pri hraní neprekážal.

Herný telefón prichádza aj vo variante Asus ROG Phone 6 Pro, ktorý sa u nás však nepredáva. Nemusíte ale smútiť. O toľko neprichádzate. ROG Phone 6 Pro má len o trochu vyšší výkon vďaka väčšej kapacite pamäte RAM až 18 GB. Druhú zmenu by ste potom našli na chrbte. Namiesto panelu Dot Matrix má totiž model 2" sekundárny displej zobrazujúci notifikácie, prípadne upraviteľné dizajnové motívy.

Xiaomi Black Shark 4 – Pokračovanie úspešnej hernej modelovej série Black Shark

V roku 2021 sme sa dočkali tiež nového herného telefónu spoločnosti Xiaomi. Nesie názov Xiaomi Black Shark 4 a ponúka peknú výbavu, vhodnú na hranie. Chrbát telefónu pokrýva elegantný dizajn s tromi objektívmi fotoaparátu s hlavným 64 Mpx senzorom.

Ako zobrazovač slúži 6,67" E4 AMOLED displej s obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorú možno podľa potreby prepnúť aj na 60, 90 alebo 120 Hz. Na hornej strane je umiestnený malý výrez pre 20 Mpx selfie kameru. Na boku konštrukcie výrobca umiestnil vysúvacie herné tlačidlá reagujúce na tlak.

i Najvýkonnejšie mobilné telefóny 2021

Aj tu sa kládol dôraz na výkon. Vnútri nájdeme procesor Qualcomm Snapdragon 870 5G, ktorý síce nie je tak výkonný ako Snapdragon 888, ale v kombinácii s 12 GB RAM pamäťou nepochybne ide o slušnú štartovaciu pozíciu na hranie. Aby sa telefón príliš neprehrieval, je vybavený aj špeciálnym kvapalinovým chladením, ktoré dokáže znížiť teplotu zariadení až o 18 °C. Súčasťou je tiež špeciálna funkcia Xiaomi RAMDISK, ktorá dokáže operačnú pamäť telefónu využiť ako disk pre určité aplikácie a dosiahnuť tak lepší výkon.

Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4 je vydarený ako po dizajnovej stránke, tak po tej výkonnostnej. Zdroj: techradar.com

Na dlhodobú výdrž telefónu tu bola umiestnená aj 4 500 mAh batéria, ktorá podporuje až 120 W rýchlonabíjanie Doplna sa tak mobil podľa slov výrobcu dokáže nabiť za neuveriteľných 15 minút.

Herný mobil Xiaomi Black Shark 4 sa v Číne už predáva, zatiaľ ale nie je jasné, či a kedy sa dostane na európsky trh.

Herný telefón Realme GT 2 Pro poteší množstvom výkonu a unikátnym dizajnom za pár eur

Od spoločnosti Realme sa nám tento rok dostalo nástupcu veľmi populárneho herného zariadenia s názvom Realme GT 2 Pro. Mobil zaujme predovšetkým pomerom ceny a výkonu, a to vďaka skvelým parametrom a cenou pod 800 €.

Oproti predchodcovi ide v podstate o priamočiare vylepšenie. Displej využíva technológiu AMOLED a opäť ponúkne aj 120 Hz obnovovaciu frekvenciu. Značne si však polepšil čo sa týka uhlopriečky a rozlíšenia. Panel je teraz 6,7" a pýši sa rozlíšením 3 216 × 1 440 px, čo nepochybne poteší nielen pri gamingu, ale aj pri sledovaní filmov a prezeraní multimédií.

Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro zaujme aj fotoaparátom. Okrem bežných šošoviek má totiž zabudovaný aj mikroskop.

Na výkon sa snáď ani nedá sťažovať. Herný mobil ponúkne čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 s 12 GB pamäte RAM a 256 GB interného úložiska, čo síce nie sú tie najlepšie parametre, ktoré sme v článku spomenuli, s cenovkou tesne pod 700 € (v čase písania článku) sú však výborné. Pri hraní poteší aj pomerne veľká 5 000 mAh batéria s 65 W nabíjaním.

i Realme GT 2 Pro (RECENZIA): Dizajn ako z papiera, výkon z iného sveta

Veľkou zmenou je pre Realme GT 2 Pro dizajn. Nejde ani tak o samotný vzhľad ako skôr o materiál telefónu. Na spracovaní sa podieľal preslávený japonský produktový dizajnér Naoto Fukasawa a chrbát telefónu je vyrobený z unikátneho recyklovaného + recyklovateľného biopolyméru s cieľom imitovať textúru papiera. Z rovnakého materiálu je vyrobené aj balenie, pričom ide o jeden z krokov, ktoré Realme podniká smerom k udržateľnosti.

Nubia Red Magic 7 – herný mobil, ktorý pokoril hranicu milióna bodov v AnTuTu

Pokiaľ sa zaujímate o herné telefóny, výkonnostný rebríček AnTuTu pre vás asi nebude nič nové. Práve Nubia Red Magic 7, posledný z vybranej štvorice telefónov, bol prvým smartfónom, ktorý prerazil hranicu milióna bodov v tomto rebríčku a až do vydania pluskovej verzie nového Snapdragonu mu kraľoval. Mobil u nás nekúpite, za zmienku však určite stojí.

A ako že sa Red Magic 7 na špičku rebríčka dostal? Vďačí za to hlavne čipsetu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 v kombinácii s až 16 GB RAM. Najnovší Snapdragon totiž ukázal medzi prvými a na výkon skrátka nedal dopustiť. Hráčov okrem výkonu potešil aj bočnými tlačidlami pre gaming, špeciálnym systémom Magic Write pre rýchlejšiu prácu s pamäťou a obrovským 6,8" AMOLED panelom s obnovovacou frekvenciou 165 Hz.

Nubia Red Magic 7

Nubia Red Magic 7 opäť ponúka preslávený transparentný dizajn. Ani tento rok sa k nám však v globálnej distribúcii nepozrie. Zdroj: redmagic.gg

Veľký dôraz kladie Nubia, poťažmo ZTE, tiež na chladenie telefónu. Mobil má prepracovaný chladiaci systém v réžii vysokorýchlostného ventilátora a chladičov z pokročilých materiálov, okrem toho ale aj špeciálnu chladiacu jednotku na nabíjanie. Red Magic 7 tak môžete mať na 65 W nabíjaní oveľa dlhšie bez strachu z prehriatia. Oficiálnu distribúciu u nás mobilný telefón bohužiaľ nemá a množstvo unikátnych funkcií je limitovaných iba pre čínsky trh.

Asus ROG Phone 8 Pro 16 GB/512 GB Čierny - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7 10×
Asus ROG Phone 8 Pro 16 GB/512 GB Čierny
Mobilný telefón – 6,78" AMOLED 2400 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,87) hlavný + 13Mpx širokouhlý + 32Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 65W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 5500 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AST060b1
Asus ROG Phone 8 12 GB/256 GB Čierny - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
Asus ROG Phone 8 12 GB/256 GB Čierny
Mobilný telefón – 6,78" AMOLED 2400 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,87) hlavný + 13Mpx širokouhlý + 32Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 65W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 5500 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 049 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AST059b1
Asus ROG Phone 8 12 GB/256 GB Sivý - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
Asus ROG Phone 8 12 GB/256 GB Sivý
Mobilný telefón – 6,78" AMOLED 2400 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,87) hlavný + 13Mpx širokouhlý + 32Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 65W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 5500 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 049 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AST059b2
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16 GB/512 GB strieborná - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16 GB/512 GB strieborná
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 2480 × 1116 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,88) hlavný + 50Mpx + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 80W, batéria 6500 mAh, EÚ distribúcia, model 2023, Android
Novinka
1 179 €
Očakávame 10. mája 2024
Objednávací kód: ZTE2081c2
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16 GB/512 GB čierna - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16 GB/512 GB čierna
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 2480 × 1116 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,88) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 80W, batéria 6500 mAh, EÚ distribúcia, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
1 179 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZTE2081c1
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 12 GB/256 GB čierna - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 12 GB/256 GB čierna
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 2480 × 1116 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,88) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 80W, batéria 6500 mAh, EÚ distribúcia, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
941,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZTE2081b1
Nubia Redmagic 8S Pro 5G 12 GB/56 GB strieborná - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
Nubia Redmagic 8S Pro 5G 12 GB/56 GB strieborná
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 2480 × 1116 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,88) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 65W, batéria 6000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
886,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZTE2080b1
Samsung Galaxy S24 8 GB/256 GB čierny - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 95×
Samsung Galaxy S24 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,2" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Samsung Exynos 2400, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
959 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SAMO0259c2
OnePlus 12 5G 16 GB/512 GB zelená - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 42×
OnePlus 12 5G 16 GB/512 GB zelená
Mobilný telefón – 6,82" AMOLED 3168 × 1440 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,6) hlavný + 48Mpx širokouhlý + 64Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP65, rýchle nabíjanie 100W, bezdrôtové nabíjanie 50W, batéria 5400 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 099 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ONE0092c2
iPhone 15 Pro 128 GB prírodný titán - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 260×
iPhone 15 Pro 128 GB prírodný titán
Mobilný telefón – 6,1" Super Retina XDR OLED 2556 × 1179 (120Hz), vnútorná pamäť 128 GB, single SIM + eSIM, procesor Apple A17 Pro, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 12Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie, bezdrôtové nabíjanie 15W, model 2023, iOS
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 079 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RI047b4
4,9 13×
Nothing Phone (2a) 8 GB/128 GB čierny
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2412 × 1080, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 7200 Pro, fotoaparát: 50Mpx (f/2,2) hlavný + 50Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 45W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
329 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOTHa06b1
4,9 13×
Nothing Phone (2a) 8 GB/128 GB biely
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2412 × 1080, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 7200 Pro, fotoaparát: 50Mpx (f/2,2) hlavný + 50Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 45W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
329 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOTHa06b2
4,8 75×
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB/128 GB modrá
Mobilný telefón – 6,6" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, hybridný slot, procesor Samsung Exynos 1480, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 5Mpx makro, predná kamera 32Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP67, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0263b1
4,8 75×
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB/128 GB fialová
Mobilný telefón – 6,6" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, hybridný slot, procesor Samsung Exynos 1480, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 5Mpx makro, predná kamera 32Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP67, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0263b2
4,8 75×
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB/128 GB modro-čierna
Mobilný telefón – 6,6" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, hybridný slot, procesor Samsung Exynos 1480, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 5Mpx makro, predná kamera 32Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP67, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0263b3
4,8
HONOR Magic6 Lite 5G 8 GB / 256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,78" AMOLED 2652 × 1200 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, fotoaparát: 108Mpx (f/1,75) hlavný + 5Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie, batéria 5300 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UM327b1
4,8
HONOR Magic6 Lite 5G 8 GB / 256 GB zelený
Mobilný telefón – 6,78" AMOLED 2652 × 1200 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, fotoaparát: 108Mpx (f/1,75) hlavný + 5Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie, batéria 5300 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
299 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: UM327b2
Vytlačiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií