AD elektro Star Wars

K robotickému vysávaču Rowenta kávovar Nespresso zadarmo!

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Značka Rowenta spustila mimoriadnu akciu k svojim robotickým vysávačom ROWENTA Smart Force Cyclonic RR8043 a ROWENTA Smart Force Cyclonic RR8021. Ak teraz jeden z týchto vysávačov zakúpite, doma otestujete a následne k nemu tu na Alza.sk vložíte svoje hodnotenie, získate zadarmo dizajnový kapsulový kávovar Nespresso CitiZ & Milk XN760BCP. Užite si v pokoji kávu, zatiaľ čo robot vysáva!

K robotickým vysávačom Rowenta získate kapsulový kávovar Nespresso

Podmienky a postup akcie Rowenta

Na získanie darčeka je potrebné splniť nasledovné podmienky:

  • Zakúpiť niektorý z robotických vysávačov Rowenta Smart Force Cyclonic na www.alza.sk.
  • Doma produkt vyskúšať.
  • Napísať hodnotenie k zakúpenému produktu na www.alza.sk.
  • Zaslať screenshot hodnotenia + odkaz na hodnotenie + screenshot účtu + kontaktné údaje (telefón, adresa na doručenie darčeka) na adresu [email protected].
  • Dizajnový kávovar Nespresso CitiZ & Milk XN760BCP bude následne doručený na Vami uvedenú adresu.
i Hodnotenie musí obsahovať text týkajúci sa zakúpeného produktu a jeho použitia.

Úplné znenie pravidiel akcie

  • Do tejto akcie sú zaradené robotické vysávače ROWENTA Smart Force Cyclonic RR8043 a RR8021, predávané predajcom www.alza.sk, zaradeným do akcie.
  • Účastník akcie, ktorý zakúpi produkt, na ktorý sa akcia vzťahuje, napíše hodnotenie produktu na stránke produktu na www.alza.sk. Odošle e-mail s linkom a náhľadom recenzie, scan účtu a svoje kontaktné údaje (telefón, adresa na zaslanie darčeka) na e-mailovú adresu [email protected] a následne získa ako darček kapsulový kávovar KRUPS Nespresso Citiz & Milk XN760BCP.
  • Hodnotenie musí obsahovať aj text vzťahujúci sa na produkt a jeho použitie.
  • Na jednu adresu bude zaslaný iba jeden darček za ohodnotenie produktu. Akciu nie je možné požadovať priamo na predajni, výdajni alebo showroome. V prípade, že nebudú splnené vyššie uvedené podmienky, nebude darček poskytnutý.
  • Usporiadateľ akcie je oprávnený v prípadoch, kedy má podozrenie, že účastník akcie konal špekulatívne, požadovať ďalšie overenie na určenie nároku na akciu. Účastník je povinný doložiť požadované dáta alebo dokumenty do 10 dní a v požadovanej forme. Usporiadateľ si vyhradzuje právo s konečnou platnosťou rozhodnúť v sporných prípadoch, či účastník splnil alebo nesplnil všetky pravidlá na účasť v kampani a vyhradzuje si právo nárok na bonus odoprieť.
  • Účasťou v marketingovej akcii vyjadruje Účastník súhlas s pravidlami a podmienkami akcie a zaväzuje sa ich plne dodržiavať. Účastník berie na vedomie, že v rámci akcie budú spracovávané jeho osobné údaje na účely kontroly splnenia podmienok akcie a zaslanie darčeka, a to v rozsahu meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, e-mail. Bez uvedenia týchto údajov nie je možné vykonať kontrolu splnenia podmienok akcie, ani zabezpečiť doručenie darčeka. Osobné údaje nebudú využívané na ďalšie marketingové či iné účely.
  • Správcom osobných údajov je Groupe SEB ČR s. r. o., IČO: 45280789, so sídlom Sokolovská 651/136a, 186 00 Praha 8 Karlín, e-mail: [email protected].
  • Spracovateľom osobných údajov je sales field force s. r. o., IČO: 24139670, Muchova 240/6, Dejvice, 160 00 Praha 6.
    Právnym základom spracovania je plnenie zmluvy (tj. zmluvy, ktorej obsahom je záväzok Groupe SEB ČR s. r. o. na zaslanie darčeka za splnenie podmienok akcie). Osobné údaje budú uchované počas 2 rokov.
  • Zákazník má v súvislosti so spracovaním osobných údajov nasledujúce práva:
  • Právo na prístup: Máte právo na potvrdenie, či spracovávame nejaké osobné údaje týkajúce sa Vašej osoby. A ak áno, potom Vám oznámime najmä účel takého spracovania, kategórie dotknutých osobných údajov, kategórie príjemcov, či plánovanú dĺžku uloženia. Máte právo žiadať kópiu spracúvaných osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú.
  • Právo na opravu a doplnenie: Môžete nás požiadať o opravu nesprávnych údajov, ktoré sa týkajú Vašej osoby. Ďalej máte právo odovzdať nám doplňujúce osobné údaje, ak sú potrebné.
  • Právo na výmaz: Máte právo na vymazanie osobných údajov. Vaše osobné údaje vymažeme po uplynutí 60 dní.
  • Právo na obmedzenie spracovania: Máte právo požiadať nás o obmedzenie spracovania. Vašu žiadosť, prosím, odôvodnite.
  • Čo to znamená, že mám právo namietať? Proti spracovaniu potrebnému na účely nášho oprávneného záujmu môžete z dôvodov týkajúcich sa Vašej konkrétnej situácie namietať. Môžete namietať aj proti spracovaniu na účely priameho marketingu.
  • Právo na prenosnosť: Ak si prajete, aby sme poskytli Vaše osobné údaje Vami určenému orgánu, odovzdáme ich v zodpovedajúcom formáte, ak nám v tom nebudú brániť žiadne zákonné ani iné významné prekážky.
  • Právo podať sťažnosť: Mám právo podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov (http://www.dataprotection.gov.sk/).

Zakúpte si robotický vysávač ROWENTA Smart Force Cyclonic a získajte dizajnový kapsulový kávovar Nespresso.

Vytlačiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií