Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Antivírusové programy Norton Security od Symantec: Aký vybrať?

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Pravdepodobne každý z nás už mohol niekedy na vlastnej koži spoznať, že internet skrátka nie je bezpečné miesto – s kybernetickou kriminalitou sa, hoci väčšinou nevedomky, stretávame prakticky na každom kroku. Nie je však nutné prepadať panike, antivírusové programy Norton Security od spoločnosti Symantec vám ako jedny z najčastejšie oceňovaných produktov na poli online bezpečnosti pomôžu maximálne ochrániť všetky elektronické zariadenia v domácnosti! Ako sa jednotlivé varianty líšia a ktorý vybrať?

Norton Security; Symantec; titulka

Antivírusové programy Norton Security od Symantec – OBSAH ČLÁNKU

  1. Spoločnosť Symantec – popredný svetový poskytovateľ bezpečnostného softvéru
  2. POROVNANIE: Symantec Norton Security Standard, Deluxe a Premium
  3. Symantec Norton Security Standard – komplexná antivírusová ochrana
  4. Symantec Norton Security Deluxe – pokročilá ochrana až pre 5 zariadení
  5. Symantec Norton Security Premium – najvyššia úroveň ochrany až pre 10 zariadení
  6. Vyskúšajte antivírusový program Norton Security na 30 dní zadarmo!

Spoločnosť Symantec – popredný svetový poskytovateľ bezpečnostného softvéru

Americká spoločnosť Symantec (presnejšie Symantec Corporation) bola založená už v roku 1982, aby sa neskôr stala jedným zo svetových lídrov vo sférach kybernetickej bezpečnosti, správy a zabezpečenia dát. Dnes sa môže, okrem iného, pýšiť tiež jednou z najväčších bezpečnostných sietí na našej planéte – produkty Symantec sú integrované v nespočetnom množstve domácností, vo veľkých firmách, školách, ale napríklad aj v štátnej správe. Medzi tie najznámejšie a najpoužívanejšie patria bezpochyby antivírusové programy zastrešené pod značkou Norton Security.

i Norton na YouTube
Radi by ste sa o značke Norton a jej bezpečnostnom softvéri dozvedeli viac? Potom určite navštívte oficiálny YouTube kanál Norton, kde nájdete hŕbu poučných a zaujímavých videí.

Antivírusové a bezpečnostné softvéry Norton sú neustále preverované a zdokonaľované, a to už po dobu 28 rokov – v súčasnosti sa tak starajú o ochranu zhruba 50 miliónov používateľov a domácností po celom svete. Vaše stolové počítače, notebooky a inteligentné telefóny sú ich zásluhou chránené v reálnom čase, a vy sa tak nemusíte báť, že by vám „šikovný“ hacker ukradol citlivé dáta, heslá, alebo dokonca z vášho zariadenia urobil nepoužiteľný kus elektroniky. Úspechy zbierajú produkty Norton nielen medzi koncovými používateľmi, ale aj v oblastiach nezávislého testovania – Norton získal celkom 37 ocenení Editor's Choice Award prestížneho časopisu PC Magazine (z toho 12 v rade za sebou) a rovnako dve významné ocenenia nezávislej testovacej skupiny AV-Test za výrobky Norton Security a Norton Mobile Security.

POROVNANIE: Symantec Norton Security Standard, Deluxe a Premium

Softvér Norton Security je ponúkaný v troch odlišných variantoch tak, aby zvládol uspokojiť potreby všetkých používateľských kategórií. Základnú ochranu pre jedno zariadenie predstavuje antivírus Norton Security Standard, náročnejších používateľov a až 5 rôznych zariadení uspokojí softvér Norton Security Deluxe a pre tých najnáročnejších a až 10 zariadení je tu Norton Security Premium. Jednotlivé verzie sme pre prehľadnosť a ľahkú orientáciu zrovnali v tabuľke. Ktorá z verzií Norton Security je vhodná práve pre vás?


Norton Security Standard Norton Security Deluxe Norton Security Premium
Počet zariadení na licenciu 1 5 10
Antivírusová ochrana v reálnom čase
Ochrana identity a online transakcie
Ocenený produkt
Virus Protection Promise
Jedna licencia pre viac zariadení
Správa zariadenia online
Norton Family Premier
Automatické zálohovanie dát
Chránené cloudové úložisko (25 GB)

Norton Security: Systémové požiadavky

Operačné systémy Windows

Microsoft Windows 10 (všetky verzie okrem verzie Windows 10 S). Prehliadač Edge nie je podporovaný.

Microsoft Windows 8/8.1 (všetky verzie). Niektoré funkcie ochrany nie sú v prehliadačoch na úvodnej obrazovke systému Windows 8 k dispozícii.

Microsoft Windows 7 (všetky verzie) s aktualizáciou Service Pack 1 (SP1) alebo novší.

Microsoft Windows Vista (všetky verzie) s aktualizáciou Service Pack 1 (SP1) alebo novší. Nové funkcie už nie sú v operačných systémoch Windows Vista podporované. Rozšírenie prehliadača ID Safe už nie je v systéme Windows Vista podporované.

Microsoft Windows XP (32-bitová verzia) Home/Professional s aktualizáciou Service Pack 3 (SP3) alebo novší. Nové funkcie už nie sú v systéme Windows XP podporované. Rozšírenie prehliadača ID Safe už nie je v systéme Windows XP podporované.

Operačné systémy Mac

Aktuálne a predchádzajúce dve verzie systému Mac OS X.

Funkcia aplikácií Norton Family a Norton Family Premier nie sú podporované.

Operačné systémy Android

Android 4.0.3 alebo novší s nainštalovanou aplikáciou Google Play.

Ak chcete používať aplikáciu Norton Family Premier Android, potrebujete systém Android 4 alebo novší.

Automatické preverovanie aplikácií v službe Google Play je podporované v systéme Android 4.0 alebo novším (s výnimkou zariadení Samsung). Sú podporované zariadenia Samsung s operačným systémom Android 4.2 alebo novším. V prípade starších verzií systému Android je nutné využiť pri preverovaní aplikácií v službe Google Play funkciu „Zdieľať“ služby Google Play.

Operačné systémy iOS

iOS 8 alebo novší.

V systéme iOS sú k dispozícii len funkcie zálohovania kontaktov a vzdialeného vyhľadania.

Ak chcete používať aplikáciu na sledovanie detí Norton Family Premier, je vyžadovaný systém iOS 9 alebo novší.

Symantec Norton Security Standard – komplexná antivírusová ochrana

Norton Security Standard predstavuje základný stavebný kameň v portfóliu antivírusových programov Symantec. Poskytuje pokročilú antivírusovú ochranu v reálnom čase, vďaka čomu nepretržite chráni vaše zariadenie pred najrôznejšími druhmi škodlivého malvéru, ako sú napríklad počítačové vírusy, spyvér či trójske kone. Zakúpenú licenciu možno využiť vždy len na jednom zariadení, výber je už však len na vás – s Norton Security Standard ochránite buď jeden počítač s operačným systémom Windows alebo MacOS, alebo jedno mobilné zariadenie s operačným systémom Android či iOS.

Norton Security; Symantec; Prostredie
Prostredie softvéru Norton Security Standard je veľmi jednoduché a intuitívne – orientovať sa v ňom zvládne naozaj takmer každý.

Symantec Norton Security Deluxe – pokročilá ochrana až pre 5 zariadení

V moderných domácnostiach sa dnes bežne nachádza hneď niekoľko inteligentných mobilných prístrojov či počítačov. Norton Security Deluxe poskytuje v rámci jednej jedinej licencie antivírusovú ochranu rovno piatich z nich – bezpečné využívanie online sveta tak môžete zaistiť napríklad na dvoch počítačoch a troch inteligentných telefónoch zároveň. Rovnako ako v prípade licencie pre verziu Norton Security Standard je ale výber chránených zariadení úplne a len na vás.

Norton Security; Symantec
Norton Security Deluxe zastreší pod jednu licenciu celkom päť počítačov (Windows, MacOS) alebo mobilných inteligentných zariadení (Android, iOS).

Ako bonus získate k licencii Norton Security Standard prístup do intuitívneho webového portálu, kde budete môcť všetky chránené zariadenia pohodlne spravovať a v prípade potreby aj licencie prenášať.

Symantec Norton Security Premium – najvyššia úroveň ochrany až pre 10 zariadení

S Norton Security Premium sa dostávame na pomyselný vrchol toho, čo dnešné antivírusové programy zvládajú. Mimo to, že Norton Security Premium samozrejme preberá všetky funkcie a možnosti od svojich menej vybavených kolegov Norton Security Standard a Norton Security Deluxe, ponúka sám ešte porciu veľmi užitočných služieb.

i Bezpečné cloudové úložisko ako zbraň proti ransomvéru
Ransomvér, čiže vydieračský program, je druh malvéru, ktorý je schopný úplne zablokovať prístup k vášmu zariadeniu alebo zašifrovať tie najcennejšie dáta v ňom uložené. S cloudovým úložiskom Norton môžete zostať pokojní, pretože dôležité dáta vo vašom počítači budú vždy zálohované, a teda v bezpečí.

Prvá z nich je nezávisle oceňovaná služba Norton Family Premier, ktorá slúži na zabezpečenie online bezpečnosti vašich detí – budete mať neustále prehľad o tom, koľko času a v akom prostredí trávia vaše ratolesti na internete a zároveň prispejete k tomu, aby si vybudovali bezpečné a rozumné návyky na internete. Ďalej získate prístup do zabezpečeného cloudového úložiska Norton s kapacitou 25 GB, kde môžete bez obáv zdieľať rôznorodá dáta. Kapacitu úložiska možno potom v prípade potreby navýšiť.

Vyskúšajte antivírusový program Norton Security na 30 dní zadarmo!

Zhrnuté a podčiarknuté, zakúpením Norton Security Standard, Norton Security Deluxe či Norton Security Premium získate jeden z najlepších produktov v oblasti antivírusových programov a online bezpečnosti na trhu. V prípade, že sa ale stále rozhodujete, si môžete každý z vyššie spomenutých antivírusových softvérov vyskúšať na 30 dní úplne zadarmo!


Vytlačiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií