Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Herné slúchadlá Thrustmaster: štýlovka pre pilotov i pretekárov

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Zvlášť pri hraní hier je potreba viac než len bežné štupľové slúchadlá. Na dokonalý dojem z počúvania zvuku by mali dobre izolovať okolitý hluk a tiež niečo vydržať. Tieto parametre spĺňajú najnovšie edície poctivých náhlavných herných slúchadiel Thrustmaster. Variant Thrustmaster Flight U.S. Air Force Edition schválila armáda Spojených štátov a špeciálna edícia Thrustmaster Scuderia Ferrari sa pýši tým, že ju zaštítil slávny taliansky výrobca automobilov. Čo hráčom ponúknu?

Thrustmaster

Lietajte so slúchadlami Thrustmaster Flight U.S. Air Force Edition

Hráte radi letecké simulátory na počítači? Čo tak si herný zážitok vylepšiť neobvyklou edíciou slúchadiel Thrustmaster, ktorú schválila U.S. Air Force, teda letectvo armády Spojených štátov amerických? Procesom schválenia sa herný headset stal ich oficiálnym produktom, ktorý zvyšuje prestíž americkej armády a zároveň dáva do rúk počítačových hráčov nezameniteľný originál. Slúchadlá sa volajú Thrustmaster U.S. Air Force Edition a vedľa oficiálnej licencii americkej armády dostali do vienka aj kvalitný zvuk a originálne dizajnové spracovanie.

Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition

Pohodlné a so skvelým zvukom. To sú slúchadlá Thrustmaster Flight U.S. Air Force Edition.


V spolupráci s leteckými silami Spojených štátov (United States Air Force) vytvoril Thrustmaster vyspelé slúchadlá Thrustmaster Flight U.S. Air Force Edition, ktoré by spĺňali prísny protokol na naplnenie oficiálnej licencie. Pre túto organizáciu je kľúčovým prvkom výkon a kvalita zvuku, ktorého sa docieľuje použitím 50 mm akustických meničov so stabilnou frekvenčnou krivkou. Výsledkom je rovnováha medzi basovými, strednými a vysokými tónmi pri skreslení nižšom ako 1 % (napr. hladina akustického tlaku bola nastavená na 116 ±3 dB SPL pri 1 mW).

Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition
Hranie leteckých simulátorov dostane so slúchadlami Thrustmaster Flight US Air Force Edition úplne iné grády.

Pohodlné slúchadlá určené na dlhé hodiny hrania

Pri skutočných leteckých slúchadlách je dôležitá ich pohodlnosť. Piloti a operátori ich majú na ušiach dlhé hodiny, takže nesmú nikde tlačiť a zároveň musia na hlave pevne držať. Thrustmaster Flight U.S. Air Force Edition predstavujú masívne dizajnový odklon od všetkých súčasných herných headsetov na trhu. Viditeľný rám slúchadiel je vyrobený z kovu a 1-palcové ultra mäkké náušníky s integrovanou gélovou vrstvou sú ideálne na veľmi dlhé herné sedenia. To všetko prispieva ku klasickému vzhľadu a dojmu skutočných slúchadiel, používaných dnešnými pilotmi.

i Ako vybrať slúchadlá

Rýchlosti a presnosti ovládania potom pomôže externý ovládač hlasitosti, umiestnený na ľavom náušníku. Káblovým ovládačom mikrofónu možno nastaviť zisk mikrofónu, jeho stíšenie a nastavenie jednosmerného mikrofónu. Pomer signál/šum je 56 dB, čo zaisťuje čistý zvuk, bez rušenia hlukom z okolia. Vizuálne si slúchadlá môžete prispôsobiť svojim predstavám pomocou odnímateľného čelného panelu s logom U.S. Air Force.

Pretekári, zbystrite, prichádza Thrustmaster Scuderia Ferrari

Absolútne nová edícia elegantných náhlavných slúchadiel s mikrofónom Thrustmaster Racing Scuderia Ferrari Edition zaútočí na zbystrené zmysly všetkých pretekárov. Žiaria červenou farbou a výrazným logom automobilov Ferrari. To však neznamená, že slúžia len ako dizajnový doplnok, ktorý pekne vyzerá, ale nehrá. Racing Scuderia Ferrari boli totiž skonštruované tak, aby pomáhali eliminovať problémy, s ktorými hráčmi závodných hier, poťažmo vodiči, najčastejšie bojujú. To jest napríklad s rušivými zvukmi, ktoré im sťažujú priestorovú orientáciu.

Prioritou inžinierov bol verný zvuk, ktorý by dokázal prirodzene a neskreslene sprostredkovať dojmy zo závodnej trati. Slúchadlá majú jemne vyvážené basové, stredné a vysoké tóny. Navyše implementácia akustických meničov s priemerom 50 mm umožňuje reprodukciu čistého zvuku bez skreslenia, zatiaľ čo hladina akustického tlaku (116 db SPL) zabraňuje skresleniu (miera skreslenia ≤ 1 %). Súprava Thrustmaster Racing Scuderia Ferrari Edition je navyše vybavená jednosmerným mikrofónom zacieleným len na váš hlas. Zaisťuje tým efektívnu komunikáciu s vašimi spoluhráčmi. Mikrofón je možné odpojiť a možno ho jednoducho prispôsobiť každej tvári.

Thrustmaster Scuderia Ferrarri Thrustmaster Scuderia Ferrarri Thrustmaster Scuderia Ferrarri

Slúchadlá Thrustmaster Racing Scuderia Ferrari Edition sú nielen praktické, ale aj veľmi štýlové.


Konštrukcia Scuderia Ferrari je dizajnová, ale zároveň aj funkčná

Oklamaná nie je ani samotná konštrukcia. Starostlivý výber jednotlivých komponentov, a to ako z hľadiska funkcionality, ako aj z hľadiska dizajnu, poskytuje súprave ľahkosť a vysoko kvalitnú pasívnu izoláciu. Náušníky vyrobené z pamäťovej peny a gélovej vložky zaručujú perfektné prispôsobenie každému tvaru ucha a poskytujú maximálne pohodlie na maratónske preteky, ktoré zaberú celú noc a trvajú až do ranného spevu kohúta. Jednou z praktických vlastností slúchadiel Thrustmaster Racing Scuderia Ferrari Edition je pohodlné ovládanie hlasitosti pomocou regulátora (svojím vzhľadom bol inšpirovaný autentickou podobou závodných slúchadiel) na ľavom náušníku. Hlasitosť mikrofónu je možné nastaviť prostredníctvom kompaktného a ľahkého ovládača umiestneného na kábli, ktorý umožňuje rýchle ovládanie a zabraňuje rozptyľovaniu. Na vašej ceste vás predsa nikto nesmie rušiť.

i Mohlo by vás zaujímať

Špeciálna edícia slúchadiel Thrustmaster cieli na hráčov, ktorí berú počítačové hranie vážne. Či už sú to milovníci leteckých simulátorov, alebo pretekári. V každom prípade sa môžu spoľahnúť nielen na výnimočný dizajn, ale aj na stopercentnú kvalitu všetkých komponentov, ktoré sa pozitívne odrážajú v celkovom zvuku.


4,6 11×
Thrustmaster T.FLIGHT U.S. AIR FORCE Edition
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, k PC, PlayStation 4, Xbox ONE a Nintendo Switch, herný režim, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 116 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, kábel 3 m
85,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MA521l2
Vytlačiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií