AD elektro Motorola EDGE 50

Huawei P20 Lite získate lacnejšie, keď prinesiete starý telefón

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Hľadáte nový telefón s dobrým pomerom ceny a výkonu, ideálne aj v prémiovom vyhotovení? Potom vás pravdepodobne neminula skvelá novinka minulého roka Huawei P20 Lite. Túto definíciu vyššej strednej triedy teraz získate ešte lacnejšie, stačí priniesť váš starý telefón. Ekologicky ho zošrotujeme a vám dáme zľavu 30 € práve na Huawei P20 Lite.

Huawei P20 Lite lacnejšie, keď prinesiete starý telefón – OBSAH

  1. Podmienky akcie šrotovné Huawei
  2. Aký prístroj môžete odovzdať na recykláciu?
  3. Huawei P20 Lite: Vysoký výkon a bezrámikový dizajn

Podmienky akcie šrotovné Huawei

Aby ste na Huawei P20 Lite získali „zľavu“, musíte splniť nasledujúce podmienky:

  1. V období od 1. do 28. februára 2019 objednajte jeden z variantov Huawei P20 Lite. Akciu je možné uplatniť na objednávky vyzdvihnuté na pobočke najneskôr do 28. februára.
  2. Uskutočnite objednávku s možnosťou vyzdvihnutia výhradne na pobočke Alza.sk v SR. Objednávku neplaťte vopred. Pri dokončovaní objednávky s príslušným zamestnancom pobočky uveďte, že chcete využiť akciu Šrotovné. Zľava vám bude odpočítaná z objednávky.
  3. Na pobočke odovzdajte svoj existujúci telefón na recykláciu.
  4. Každý zákazník môže uplatniť „zľavu“ iba raz, akciu nie je možné kombinovať s inými promoakciami.
  5. Alza.sk si vyhradzuje právo na predčasné ukončenie akcie.

Výhodne môžete získať varianty Huawei P20 Lite Midnight Black, P20 Lite Sakura Pink a P20 Lite Klein Blue.

Aký prístroj môžete odovzdať na recykláciu?

V našej pobočke vás radi uvidíme s akýmkoľvek starším telefónom, ktorý budete chcieť zošrotovať. Nezáleží na jeho značke, veku a ani stave. Uvítame telefón funkčný aj nefunkčný, tlačidlový aj smartfón. Jeho likvidácia prebehne úplne ekologicky a so zárukou, že už sa nikdy nedostane do predaja.

Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite má tiež kvalitný predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx.

Huawei P20 Lite: Vysoký výkon a bezrámikový dizajn

Moderný bezrámikový dizajn sa dostal už aj do telefónov strednej triedy; v prípade Huawei P20 Lite prezrádza jeho výraznú podobnosť s vyššími modelmi P20 a P20 Pro. Z nich P20 Lite vychádza, hoci je výrazne lacnejší, zachováva skvelý pomer cena/výkon, prémiové spracovanie v rámci svojej triedy aj prvotriedny duálny fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx.

Pozrite sa na unboxing Huawei P20 Lite na YouTube kanáli AlzaTech.

Na prednej strane telefónu nájdeme 5,84" Full HD+ displej, o výkon sa stará osemjadrový procesor Kirin 659 spoločne so 4 GB RAM a úložisko na dáta je 64 GB. Navyše nechýba čítačka odtlačkov prstov a ani dnes takým množstvom výrobcovov opomínaný 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel. Samozrejmosťou je podpora LTE aj najnovší systém Android s nadstavbou EMUI, a aby s vami telefón bez problémov vydržal celý deň, je vybavený akumulátorom s kapacitou 3 000 mAh.

i V AlzaMagazíne pre vás máme aj ďalšie články:

Šrotovné na telefón Huawei P20 Lite platí len do konca februára 2019, prineste nám preto starý telefón, aby ste získali na spomínaný model cenové zvýhodnenie 30 €.

Vytlačiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií