AD elektro AD elektro

Sada riadu zadarmo k vysávaču Rowenta Air Force Flex

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Získajte dva skvelé produkty do domácnosti za cenu jedného. Ak si teraz zakúpite mimoriadne praktický vysávač Rowenta RH9472WO Air Force Flex 560 Animal a napíšete k nemu hodnotenie na stránke Alza.sk, získate 11 dielnú sadu riadu Tefal Ingenio zadarmo.

Napíšte hodnotenie k zakúpenému vysávači Rowenta a získajte zdarma 11 dielnú sadu riadu Tefal Ingenio zadarmo

TEFAL INGENIO EXPERTISE sada 11 kusov L6509902

Vďaka riadu TEFAL INGENIO EXPERTISE (L6509902) a jeho 100 % bezpečnej odnímateľnej rukoväti môžete obyčajným cvaknutím prepínať medzi jednotlivými panvicami. Varte medzi varnou plochou a rúrou na pečenie, podávajte priamo na stôl a uchovávajte pokrmy v chladničke. Vo vašej kuchynskej linke potom oceníte vynikajúcu skladovateľnosť a priestorovú nenáročnosť. Hrnce a panvice Ingenio sú kompatibilné so všetkými zdrojmi ohrevu vrátane indukcie a sú vybavené trvanlivou nepriľnavou povrchovou úpravou.

Podmienky a mechanizmus akcie

Aby ste si mohli uplatniť nárok na sadu Tefal Ingenio, musíte splniť nižšie uvedené podmienky.

  • Zakúpiť vybraný model vysávača Rowenta na www.alza.sk.
  • Napísať hodnotenie k zakúpenému produktu na www.alza.sk.
  • Zaslať screenshot s hodnotením + odkaz + scan účtenky + svoje kontaktné údaje na e-mail: [email protected] (kompletnú adresu pre doručenie sady Tefal Ingenio).
  • Sada Tefal Ingenio vám bude zaslaná výrobcom Rowenta na adresu, ktorú zašlete spolu s hodnotením na spomínaný e-mail.
iHodnotenie musí obsahovať text týkajúci sa zakúpeného produktu a jeho použitia.

Úplné znenie pravidiel akcie

  • Do tejto akcie sú zaradené tyčové vysávače ROWENTA Air Force Flex RH9471WO a RH9472WO, predávané predajcom www.alza.sk, zaradeným do akcie.
  • Účastník akcie, ktorý zakúpi produkt, na ktorý sa akcia vzťahuje a následne, napíše hodnotenie produktu na web stránke predajcu a odošle mail s linkom a scanom účtenky so svojimi kontaktnými údajmi (telefón, adresa pre zaslanie darčeka) na mailovú adresu [email protected] získa darček – sadu 11 kusov TEFAL INGENIO EXPERTISE (L6509902)
  • Hodnotenie musí obsahovať aj text vzťahujúci sa k produktu a jeho použitiu.
  • Na jednu adresu bude zaslaný len jeden darček za ohodnotenie produktu. Darček nie je možné požadovať priamo na predajni, výdajni alebo showroome. V prípade, že nebudú splnené vyššie uvedené podmienky, nebude darček poskytnutý.
  • Usporiadateľ akcie je oprávnený v prípadoch, kedy má podozrenie, že účastník akcie jednal špekulatívne, požadovať ďalšie overenie pre určenie nároku na akciu. Účastník je povinný doložiť požadované údaje alebo dokumenty do 10 dní a v požadovanej forme. Usporiadateľ si vyhradzuje právo s konečnou platnosťou rozhodnúť v sporných prípadoch, či účastník splnil či nesplnil všetky pravidlá pre účasť v kampani a vyhradzuje si právo odoprieť nárok na bonus.
  • Účasťou v marketingovej akcii vyjadruje Účastník súhlas s pravidlami a podmienkami akcie a zaväzuje sa ich plne dodržiavať. V rámci účasti ďalej Účastník, ako dotknutá osoba, vyjadruje súhlas so spracovaním osobných údajov v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, prevádzkovateľom spoločnosťou Groupe SEB ČR s.r.o., Sokolovská 651/136a, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO:45280789, za účelom vyhodnotenia akcie a ďalšieho marketingového spracovania, tj. ponúkanie produktov prevádzkovateľom a zasielanie informácií o marketingových akciách. Prevádzkovateľ môže poveriť spracovaním osobných údajov tretí subjekt, tzv. sprostredkovateľa, ktorý spracuje osobné údaje dotknutej osoby v mene prevádzkovateľa. Účastník potvrdzuje, že sa zoznámil so svojimi právami podľa §§ 19, 21, 22, 23, 24, 26, 27 a 28 zákona č. 18/2018 Z. z., tj. má najmä právo prístupu k osobným údajom a právo na opravu týchto osobných údajov, právo na výmaz osobných údajov, právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo na namietanie spracúvania osobných údajov, atď. Udelenie súhlasu je dobrovoľné a účastník môže tento súhlas kedykoľvek bezplatne na adrese prevádzkovateľa odvolať.
  • V prípade, že usporiadateľ akcie bude mať dôvodné podozrenie na špekulatívne jednanie účastníka, má usporiadateľ právo takéhoto Účastníka z akcie vylúčiť.

Zakúpte tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex a získajte sadu riadu TEFAL INGENIO zadarmo.

Vytlačiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií