Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Staň sa šampiónom v hre NHL19 a získaj ceny!

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Snívali ste niekedy o tom, že sa stanete hokejovým šampiónom? Potom práve nastala vaša chvíľa. Od 11. do 19. mája sa v bratislavskom shoroome Alza.sk odohráva najväčší turnaj na Slovensku v NHL 19. Okrem zábavy vás navyše čaká rad cien.

NHL19 Bratislava

Turnaj v NHL 19: Základné informácie v kocke

Čo musíte pre účasť v turnaji urobiť? Nejde o nič zložité. Akcia je otvorená pre všetkých fanúšikov hokeja. Stačí doraziť a zmerať svoje sily. Šancu vyhrať má každý! Nájdete nás v bratislavskom showroome Alza.sk v hernej zóne, a to vždy od 11:00 do 19:00. Hrať sa bude na Xbox One.

V ktorých dňoch sa turnaj v NHL 19 uskutoční?

  • 11. a 12. mája 2019
  • 18. a 19. mája 2019

O aké ceny sa bude hrať? Výhercovia budú ocenení Merchandise a exkluzívnymi hrami od Microsoftu.

i

Kde nás nájdete? Bratislavský showroom nájdete na ulici Mlynské Nivy 5/A, Bratislava

NHL 19: Najlepší hokej na trhu

NHL 19 je vydarený digitálny hokej, ktorý aktuálne nemá konkurenciu. Obrovské kvantum rôznorodých režimov vrátane zábavy pre arkádovejšie založených jedincov, veľmi dobre spracované reálie, predvedená show a prezentácie samotného zápasu, nové mechaniky korčuľovania aj fyzickej hry plus ďalšie vychytávky dokazujú, že EA dokázala vytvoriť takmer dokonalý hokejový klenot.

Ak ste vynechali minulý rok, NHL 19 si určite kúpte, budete sa skvele baviť. Ale aj fanúšikovia minulého ročníka nájdu rad prvkov, kvôli ktorým sa oplatí otvoriť peňaženku. V našej recenzii NHL 19 sa dočítate viac. Napríklad to, ako neskutočne nás štve, že NHL 19 je dostupný len pre konzoly Xbox a PlayStation.

iPozrite sa na všetky články z hernej sekcie. Ďalšie novinky zo sveta hier, eSportu a technológií nájdete na facebooku a instagrame Alza Gaming.

Najväčší turnaj v NHL 19 sa odohrá od 11. do 19. mája 2019 v bratislavskom showroome. Rozhodne by ste tam nemali chýbať, hrať sa bude o hodnotné ceny a v skvelej atmosfére. Už trénujete?

Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií