Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Kulma na vlasy Rowenta CF3112F0 Curls Forever (RECENZIA)

Zobraziť katalóg

Recenzia

Aktualizované

Som majiteľkou rovných jemných vlasov, ktoré sa len ťažko poddávajú akejkoľvek úprave. Aj keď sa často snažím meniť svoj image a vytvárať rôzne účesy, väčšinou mi môj výtvor vydrží sotva pár hodín a potom sa moje vlasy opäť navrátia do svojho pôvodného tvaru bez objemu, takže všetky moje snaženia vyjdú naprázdno. Kulma Rowenta CF3112F0 Curls Forever ma zaujala, pretože sľubuje, že vytvorené lokne vydržia až 3 dni. Zaujímalo ma, ako si poradí s mojím typom vlasov, a či konečne nájdem vhodného pomocníka na úpravu vlasov.

Kulma Rowenta CF3112F0 Curls Forever ; recenzia

Kulma na vlasy Rowenta CF3112F0 Curls Forever – OBSAH

  1. Obsah balenia kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever
  2. Dizajn a funkcie kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever
  3. Kulma Rowenta CF3112F0 Curls Forever v praxi
  4. Výsledný efekt po použití kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever

Obsah balenia kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever

V balení okrem samotnej kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever nájdete aj praktickú ochrannú rukavicu, ktorá má zabrániť prípadným spáleninám pri manipulácii s rozpálenou kulmou. Súčasťou je aj užitočný návod, ktorý podrobne opisuje a vysvetľuje pomocou ilustrácií, ako správne má používateľ s kulmou zaobchádzať.

Dizajn a funkcie kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever

Keď prvýkrát uchopím kulmu, prekvapí ma, aká je ľahká a ako pekne padne do ruky. Všimnem si tiež vyvýšeného stojanu, ktorý podopiera nahriatu kulmu, takže si ju môžem v priebehu kulmovania bez obáv odložiť na umývadlo či na vaňu. Kulma sľubuje už po prvom natočení krásne prstienkové vlny s dlhotrvajúcim efektom, zároveň by mala byť k vlasom veľmi šetrná vďaka optimálnej teplote 180 °C, ktorá poskytne ideálny výsledok bez zbytočného zaťažovania a prehrievania vlasov. Kulma má keramický povrch s turmalínom, ktorý má prirodzené ionizačné vlastnosti a zaisťuje tak vlasom hodvábny lesk a zachovanie potrebnej hydratácie.

Zapnutie kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever

Praktický stojan zaistí bezpečné a pohodlné odkladanie kulmy počas kulmovania.

Kulma Rowenta CF3112F0 Curls Forever v praxi

Idem teda do akcie a zapínam kulmu. Ešte predtým rozčešem svoje vlasy do hladka a rozdelím ich na dve časti, aby sa mi lokne lepšie tvorili. Naozaj môžem potvrdiť bleskurýchle nahriatie kulmy, počas pol minúty som mohla začať s natáčaním. Beriem jednotlivé pramene a obtáčam ich okolo hrotu kulmy, práca s ňou je jednoduchá a po pár natočených prameňoch už viem, ako vytvoriť krásne pravidelné lokne. Spočiatku používam ochrannú rukavicu, po chvíli si však prácu s kulmou zautomatizujem natoľko, že ju už nepotrebujem. Koncový hrot kulmy je chránený proti zahrievaniu, a tak si môžem kulmu na konci prichytiť a podržať bez toho, aby mi hrozilo popálenie. Celý proces natočenia mi trval okolo 20 minút, čo mi na premiéru pripadá ako rýchlovka.

Použitie kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever

Rýchla a jednoduchá cesta k dosiahnutiu krásne zvlnených vlasov.

Výsledný efekt po použití kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever

Vzhľadom na predchádzajúce skúsenosti musím priznať, že ma výsledok veľmi milo prekvapil. Za necelú polhodinku som mala krásne navlnené vlasy, ktoré boli na dotyk hebké a nepôsobili nijak vysušene, ako to bývalo pri iných vlasových spotrebičoch. Účes som po natočení už len ľahko prečesala prstami a jemne zafixovala lakom na vlasy. Takto upravené mi vydržali vlasy celé popoludnie aj celý večer, avšak nepredpokladala som, že budú držať tvar aj po vyspaní. Opak bol ale pravdou, a ja som sa mohla aj nasledujúci deň radovať z krásne zvlnených vlasov s bohatým objemom. Tretí deň už lokne trochu povolili, ale aj tak vyzeral účes vzdušne a nadýchane. Kulma Rowenta CF3112F0 Curls Forever preto prevýšila moje očakávania a teším sa, že mi ušetrí veľa práce s každodenným fénovaním, ktoré sa nepriaznivo prejavovalo na kvalite mojich vlasov.

Vlasy předVlasy po
Rozdiel pred a po použití kulmy Rowenta CF3112F0 Curls Forever.

Klady a zápory

  • Rýchlosť nahriatia
  • Jednoduchá manipulácia
  • Optimálna teplota
  • Hydratácia počas úpravy
  • Ochranná rukavica
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Výrazný objem vlasov
  • Osobne by som uvítala možnosť meniť nadstavce podľa potrebnej veľkosti vĺn

Myslím, že som konečne našla toho pravého pomocníka, ktorý dokáže rýchlo skrotiť moje nepoddajné vlasy a vykúzli na nich ohromné vlny, vďaka ktorým získajú moje vlasy dlhotrvajúci objem. Kulma Rowenta CF3112F0 Curls Forever je vhodná na bežné domáce použitie, veľmi ju ale oceníte aj pri tvorbe spoločenských účesov.

Chcem kulmu Rowenta CF3112F0 Curls Forever

Vytlačiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií