Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Svetelný systém Philips HUE dokonale vyladí vašu domácnosť

Zobraziť katalóg

Článok

Aktualizované

Smart osvetlenie Philips HUE prekvapí a nadchne každého, kto túži po originálnej domácej atmosfére založenej na čarovnej hre svetiel. Vďaka prepracovanému inovatívnemu systému Philips HUE sa sami stávate tvorcovia a pomocou moderných technológií vytvárate z každej miestnosti jedinečný priestor plný farebných tónov presne podľa vlastnej fantázie či momentálnej nálady. Môžete sa obklopiť viac ako 50 tisícmi odtieňmi bielej farby, alebo zvoliť niektorý zo 16 miliónov farebných variantov. Ako fungujú a aké široké možnosti ponúkajú inteligentné bezdrôtové LED osvetlenia Philips HUE?

Osvetlenie Philips Hue

Hlavné výhody LED osvetlenia

V súčasnej dobe sa LED technológie vďaka svojim schopnostiam stávajú stále populárnejšími a plošne nahrádzajú pôvodné svetelné zdroje. Fungujú na princípe elektroluminiscencie, čo je jav transformujúci elektrický prúd priamo na svetlo, a svojim používateľom prinášajú množstvo výhod, medzi ktoré primárne patria:

Dlhá životnosť

Oproti klasickým žiarovkám vydržia LED žiarovky oveľa dlhšie. Priemerne možno počítať so životnosťou 30 000 hodín v bežnej domácej prevádzke, ak by sme brali do úvahy priemyselné využitie, ich priemerná výdrž je dokonca až 100 000 hodín. Koniec životnosti a potrebu výmeny signalizujú LED žiarovky pozvoľna klesajúcou svetelnou intenzitou, takže zavčas spoznáte, že je nutné vykonať výmenu žiarovky.

Nízka spotreba energie

Ak by sme porovnali spotrebu elektrickej energie, s LED žiarovkami dosiahnete značné úspory. V porovnaní s tradičnými žiarovkami totiž spotrebúvajú výrazne menej elektrickej energie, a preto s nimi ušetríte až 90 % výdavkov.

Ekologický aspekt

LED technológie si okrem iného môžu pripísať aj kladné body za ohľaduplnosť voči životnému prostrediu. Vďaka tomu, že stále častejšie nahrádzajú pôvodné volfrámové žiarovky, výrazne napomáhajú znižovať emisie oxidu uhličitého.

Absencia filtrov

Odborníci vidia zásadnú výhodu LED technológií v schopnosti dosiahnutia ľubovoľnej svetelnej farby bez použitia nutných filtrov, ktoré by premieňali farby bieleho svetla na iné požadované farby.

Smart osvetlenie Philips HUE a jeho využitie

Inteligentné osvetlenie Philips HUE tvorí bezdrôtový systém svietidiel, žiaroviek a LED pásikov. Dômyselne navrhnuté vnútorné svetlá Philips HUE zaujmú ako svojim elegantným dizajnovým spracovaním aj svetelným efektom. Ich podstatou je schopnosť sfarbovať svetlom okolité steny a nepriamo tak presvetľovať celú miestnosť, čo navodzuje jedinečnú svetelnú atmosféru celého interiéru. Systém môžete intuitívne ovládať na diaľku pomocou aplikácie vo vašom smartfóne či tablete, smart hodinkami aj prostredníctvom vášho hlasu. Objavte možnosti, ktoré toto ultramoderné diaľkovo ovládané osvetlenie ponúka:

  • Rozsvecuje či zhasínajte svetlá odkiaľkoľvek a kedykoľvek.
  • Tlmte či zosilňujte svetelnú intenzitu podľa ľubovôle.
  • Meňte farebné svetelné odtiene podľa momentálnej nálady.
  • Určite si presný čas na zapnutie či vypnutie svetiel.
i O značke Philips
Za takmer 130 rokov svojho pôsobenia dosiahla spoločnosť Philips celosvetový úspech a stala sa jednou z najväčších elektronických firiem na svete. Hlavným poslaním spoločnosti sídliacej v Holandsku je neustály vývoj a inovácie takých technológií, ktoré ľuďom spestria a spríjemnia bežné každodenné činnosti v domácnosti. Je nutné dodať, že vo výrobe osvetlenia zaujíma spoločnosť Philips pozíciu svetového lídra, k čomu jednoznačne prispievajú aj smart svetelné systémy Philips Hue.

Príslušenstvo Philips HUE

Okrem vyššie spomenutých svietidiel a LED žiaroviek Philips HUE budete ku kompletnému systému osvetlenia potrebovať ešte Philips HUE Bridge. Ide o hlavný ovládací prvok a mozog celého systému, ktorý zvládne napájanie až 50 žiaroviek, môžete na neho napojiť až 12 HUE príslušenstva, dokáže komunikovať cez ZigBee protokol a je kompatibilný s Amazon Alexa a Apple Homekit. Vďaka nemu môžete synchronizovať vaše osvetlenie s hudbou, filmami či počítačovými hrami pre nevšedný zážitok umocnený originálnymi svetelnými efektmi. Na dokonalé doladenie vašej domácnosti poslúži aj nasledujúce inteligentné príslušenstvo:

Inovatívne funkcie moderného osvetlenia Philips HUE

Osvetlenie vášho interiéru s Philips HUE ponúka veľa možností, ako v praktickom, tak v zábavnom štýle. Vďaka širokej škále programov a predvolieb máte možnosť regulovať intenzitu svitu a prispôsobovať svetlo konkrétnej dennej či nočnej dobe. Kým cez deň vás uvíta slnkom zaliaty interiér, v noci si zvolíte decentné osvetlenie s ohľadom na ostatných členov rodiny, ktoré sa automaticky aktivuje pohybom. Aktívny snímač je schopný rozoznať postupné vonkajšie stmievanie a samostatne reguluje osvetlenie v miestnosti tak, že tmu za oknami ani nezaznamenáte. Na zosilnenie dojmu z hudby, filmu, či počítačovej hry stačí synchronizácia s osvetlením Philips Hue Play a Hue Signe. Ide naozaj o dokonalú súhru svetiel, ktorá naplno zintenzívni váš zážitok ako pri počúvaní romantickej skladby, tak pri sledovaní akčnej filmovej scény.

Osvetlenie Philips Hue

Osvetlenie Philips HUE vytvorí jedinečnú atmosféru v mnohých podobách.

Zobuďte sa prirodzene a nenásilne

Je vám nepríjemné, ak vás každý deň vytrhne zo sladkého spánku neľútostný zvuk budíka? S inteligentným osvetlením Philips HUE si môžete nastaviť funkciu prirodzeného rozodnievania, na ktorú vaše telo zareaguje postupne, a vy sa tak príjemne prebudíte a privítate nový deň s úsmevom na tvári.

Zaspávajte pokojne a pohodlne

Rovnako ako ranné budenie, môžete využiť svetelné efekty k nočnému uspávajúcemu rituálu. Teplé biele LED svetlo dokonale uvoľní vaše telo, zharmonizuje vašu myseľ a pripraví vás na kvalitný a ničím nerušený nočný spánok.

Nedajte zlodejom šancu

Chystáte sa s rodinou odísť na dovolenku a obávate sa, že vašu neprítomnosť môže prezradiť absencia osvetlenia v dome? Vďaka smart osvetleniu a funkcii geolokácie si môžete nastaviť rozsvietenie svetiel tak, aby simulovali vašu prítomnosť v dome. Nastavenie svetiel môžete ovládať na diaľku, alebo si pred odchodom nastavíte časovač podľa vlastných potrieb. A že sa obávate, či ste pri odchode zhasli všetky svetlá? Ani to nie je samozrejme problém, rovnako ako zapnutie svetiel môžete na diaľku zaistiť ich vypnutie.

Philips Hue

Umocnite svoje zážitky s inteligentným osvetlením Philips HUE.

Hovorte so svojím osvetlením

Niekomu by táto situácia pripadala ako scéna vystrihnutá z nejakého sci-fi filmu, pre používateľov smart osvetlenia Philips HUE ide však o bežnú dennú realitu. Vďaka tomu, že Philips Hue funguje s technológiami Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant a Microsoft Cortana, máte možnosť výberu akejkoľvek služby, na ktorú Philips Hue vždy spoľahlivo zareaguje.

Dajte svojej domácnosti jedinečný nádych elegancie a užite si naplno všetky výhody, ktoré získate so smart LED osvetlením Philips HUE.


Vytlačiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií