MS hokej AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/beyond-good-and-evil-2-special-thumnail.jpg

Beyond Good and Evil 2: gameplay, príbeh a ďalšie info

Úchvatný svet hry Beyond Good and Evil mohli hráči spoznať už v roku 2003, kedy ho pod hlavičkou spoločnosti Ubisoft vytvoril tím pod vedením Michela Ancela a Sébastiena Morina. Podarená a nápaditá akčná adventúra vtedy nadchla množstvo hráčov, ktorí tak ocenili prácu na druhej časti, ktorej vydanie je však stále v nedohľadne. Čo o preďalekej a pestrofarebnej galaxii zatiaľ vieme, sa dočítate v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beyond-cover-nahled.jpg

Beyond Good and Evil 2 (PREVIEW a NOVINKY) – Jade späť na palube

Už takmer rok ubehol od senzačného oznámenia na E3 2017, kedy Michel Ancel z Ubisoftu prvýkrát predstavil svoju víziu prequelu k ikonickej akčnej adventúre z roku 2003. Ďalšia porcia informácií prišla až v decembri, máji a predovšetkým teraz na E3 2018, kde sa Beyond Good and Evil 2 prezentoval jedným z najlepších trailerov veľtrhu. Nielen na neho sa môžete pozrieť v našom článku.

Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info