MS hokej AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/star-wars-jedi-survivor-cover-nahled.jpg

Star Wars Jedi: Survivor (RECENZIE – Súhrn)

Úspech akčnej adventúry Star Wars Fallen Order z roku 2019 takmer okamžite rozpútal špekulácie, či štúdio Respawn Entertainment začne pracovať na pokračovaní. To s veľkou slávou vyšlo v apríli 2023 s podtitulom Survivor. Čo všetko o titule vieme, sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-jedi-fallen-order-recenze-cover-nahled.jpg

Star Wars Jedi: Fallen Order (RECENZIA) – Cal Kestis sa zaradil medzi elitu preďalekej galaxie

Po (ne)úspechu Star Wars: Battlefront 2 by sa asi ťažko niekto stavil, že sa spoločnosť EA vydá do preďalekej galaxie tak skoro. Lenže licencia od vlastníka práv Disney sa musí využiť, kým zmluvy platia, a preto sa na naše disky rúti singleplayerový zážitok, v ktorom okúsime životné osudy Jediho po vyvraždení väčšiny členov rádu. K spracovaniu Star Wars Jedi: Fallen Order sa dostalo štúdio Respawn, ktoré sa snažilo vrátiť lesk pošramotenej povesti digitálnych Hviezdnych vojen. Či sa im to podarilo, zistíte v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apex-legends-you-are-the-champion-nahled.jpg

Apex Legends (TÉMA) – päť dôvodov, prečo je Apex Legends aktuálnym kráľom battle royale

V priebehu niekoľkých rokov sme mali možnosť hrať takmer každého zástupcu battle royale žánru. Kráľ však môže byť len jeden a podľa našej redakcie ním je nedávno vypustený Apex Legends. 5 dôvodov, prečo novinka od Respawn Entertainment poráža PUBG, Fortnite či Call of Duty: Black Ops 4 a Battlefield V, vám prezradí tento článok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apex-legends-thumbnail-nahled.jpg

Apex Legends (RECENZIA) – nový princ battle royale žánru

Kde sa vzal, tu sa vzal, nový zástupca žánru battle royale. Apex Legends, multiplayerová FPS zo sveta Titanfall, sa jednoducho jedného dňa objavila voľne k stiahnutiu ako free to play hra bez toho, aby svoj najnovší počin štúdio Respawn nejako výraznejšie propagovalo. V dnešnej dobe celkom určite odvážny krok, oplatilo sa ale tomuto titulu na PC, PS4 a Xbox toľko riskovať?

Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info