On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
P&G boost AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/co-cist-tipy-na-knihy.jpg

Čo čítať? Knižné novinky a tipy 2022

Prinášame vám výber knižných noviniek, ktoré podľa nás stoja za to. Tipy na knihy zahŕňajú niekoľko žánrov, takže je veľká šanca, že si vyberiete aj vy. Aké sú naše knižné tipy? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter-20-vyroci-filmu-key-art-nahled.jpg

Harry Potter – 20. výročie alebo z nenápadného chlapca svetovým fenoménom

„Ten chlapec bude slávny. V našom svete nebude jediné dieťa, ktoré by nepoznalo jeho meno,“ vyhlási v prvej kapitole knihy Harry Potter a Kameň mudrcov Dumbledore na adresu vtedy ešte malého Harryho Pottera a má pravdu. Deti znovu naučil čítať, ale vďaka úspechu kníh prerazil aj vo filme, ktorého prvý diel koncom roka 2021 oslávil 20. výročie. Poďme sa spoločne pozrieť na to, prečo je Harry Potter taký fenomén a ako celý kúzelnícky svet vznikol.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pan-prstenu-knizni-special-cover-nahled.jpg

Knihy Pán prsteňov – Dielo, ktoré zmenilo svet fantastiky

Pre každého správneho fanúšika fantasy je povinnosťou výlet do fiktívneho sveta Stredozeme, za ktorým stojí anglický autor J. R. R. Tolkien. Z jeho vnútra pochádzajú najslávnejšie príbehy Hobit, Pán prsteňov a mnoho ďalších, ktoré dodnes ovplyvňujú spisovateľov, ale aj filmárov a herných vývojárov. Pripomeňme si preto v našom článku jednotlivé diela, ktorá sa točia nielen okolo Jedného prsteňa.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaklinac-pendant-drawn-nahled.jpg

Zaklínač – Veľkolepá knižná séria Andrzeja Sapkowského

Zaklínač, Geralt z Rivie, Biely vlk, Gwynbleidd, mäsiar z Blavikenu. Mnoho mien a označení pre jednu knižnú postavu, ktorá v súčasnej dobe diktuje trend európskej fantastiky. Lovec monštier s bielymi vlasmi sa votrel do priazne nejedného čitateľa, dobýva svet počítačových hier a televíznych seriálov. Keď Andrzej Sapkowski svojho hrdinu vymyslel, zrejme netušil, že v roku 1986 položil základ fenoménu, ktorému sa budeme venovať na nasledujúcich riadkoch.

Read more »
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info