AD 1. týden květen Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Recepty_s_Gratusem_Storio_Retro.jpg

ETA pečie s vami – vykúzlite neodolateľné dobroty ako súťažiaci populárneho programu

Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA Gratus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-peceni.jpg

Pri príprave sviatočného menu oceníte rúry a umývačky Whirlpool

Najkrajšie sviatky v roku si žiadajú dôkladnú prípravu a premyslené menu, s ktorým prekvapíte svojich blízkych. Pokiaľ vám však spoločnosť v kuchyni bude robiť multifunkčná vstavaná rúra Whirlpool z radu New Actual alebo umývačka Whirlpool MaxiSpace, môžete si byť istí, že všetko dopadne na výbornú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips_5.jpg

Teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL teraz so zárukou vrátenia peňazí

Pokiaľ ste milovníci vyprážaných a grilovaných jedál, avšak fritovanie v klasickej fritéze vám z mnohých dôvodov nevyhovuje, máme pre vás riešenie. Je ním teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL, s ktorou pripravíte vyprážané, pečené aj grilované pokrmy lahodných chutí, navyše s použitím minimálneho množstva tuku, bez zápachu z presmaženého oleja aj bez následného zložitého čistenia fritézy. Presvedčte sa sami, ako pohodlná a rýchla je príprava jedla v teplovzdušnej fritéze Philips AirFryer XXL a využite špeciálnu testovaciu akciu, počas ktorej máte nárok zakúpený výrobok v priebehu 45 dní vrátiť a dostať späť svoje peniaze.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ariston-ohrivac-vody.jpg

Bojlery LYDOS HYBRID zaistia úsporný ohrev teplej vody

Bojlery s tepelným čerpadlom Lydos Hybrid predstavujú vítaný spôsob, ako výrazne ušetriť pri ohreve teplej vody. K ich ďalším benefitom patrí jednoduchá inštalácia, moderný dizajn a pokročilý spôsob ovládania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stntus-vakuovacka-nahled.jpg

Spoznajte výhody vákuovania s kompletnou súpravou na skladovanie potravín STATUS HV100

Uľahčite si cestu za zdravým životným štýlom, minimalizujte potravinový odpad a ušetrite peniaze vďaka vákuovaniu potravín. Predstavujeme kompletnú súpravu na krátkodobé aj dlhodobé skladovanie potravín STATUS HV100. Výhodný set obsahuje vákuovačku, vákuové dózy na potraviny, univerzálne vákuové veko, vákuové vrecká a fólie a ďalšie príslušenstvo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DYSON_banner_Supersonic-HD07_2_1920x637-CZ-bez CT.jpg

Fén Dyson Supersonic HD07 strieborná/medená si teraz zaobstaráte s okrúhlou kefou zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo v podobe okrúhlej kefy Dyson. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dyson-v11-uvod_1.jpg

Zaobstarajte si vysávač Dyson V11 a získajte adaptér na vysávanie pod nábytkom zadarmo

Upratujte rýchlo a efektívne pomocou tyčového vysávača značky Dyson. Ak vaša voľba padne na model Dyson V11, získate navyše darček v podobe praktického adaptéra na vysávanie pod nábytkom úplne zadarmo. Prečítať viac »

Fén Dyson Supersonic Origin HD07 čierna / sivá teraz zaobstaráte s puzdrom zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic Origin HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-combo-j9.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ (RECENZIA)

Mať doma šikovného pomocníka v podobe robotického vysávača som si priala už dlhší čas, takže keď prišla ponuka na testovanie robotického vysávača iRobot Roomba Combo j9+, nadšene som súhlasila. Ide o najvyšší model vo svojej kategórii, ktorý sa pýši inovatívnymi technológiami a pokrokovými funkciami, špičkovým výkonom pri vysávaní aj vytieraní a možnosťou personalizovaného upratovania. Aké hodnotenie dostal robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvomi deťmi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze_1.jpg

Žehlička na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali žehličku na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl, ktorá ponúka nielen šetrné vyhladenie účesu, ale aj tvorbu hravých prirodzených vĺn. Ako sa nám s ňou pracovalo a aké boli výsledky nášho stylingu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Kulma na vlasy Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict (RECENZIA)

Ako dopadla v recenzii stláčacia kulma Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict, s ktorou vytvoríte až 4 rôzne štýly vĺn? Otestovali sme túto dizajnovú novinku a nestačili sme sa diviť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vital-air-susicka.jpg

Sušička ovocia ETA Vital Air II je víťazom nemeckého testu

Multifunkčná sušička ETA Vital Air 2 nadchne všetkých milovníkov sušených dobrôt. Profesionálna sušička ponúka naozaj štedrý sušiaci priestor, veľmi ľahko sa ovláda a využijete ju nielen na sušenie, ale aj na výrobu jogurtov, kysnutie cesta alebo zapekanie pečiva. Prečítajte si, v čom vyniká v porovnaní s konkurenciou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-ion-hurricane-h7-recenze.jpg

Tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-holeni-zastrihovace.jpg

Braun: Rozdiel medzi holiacim strojčekom a zastrihávačom

Nie ste si istí, aký je rozdiel medzi zastrihávačom fúzov a vlasov? Chcete si vybrať strojček, ktorý zvládne všetky úpravy celého tela a neviete, ako na to? Pripravili sme si pre vás detailného sprievodcu zastrihávačov a holiacich strojčekov Braun. Prečítajte si, v čom spočívajú hlavné rozdiely a ako postupovať, aby ste si vybrali prístroj, ktorý bude presne zodpovedať vašim potrebám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-sonicare-nahled_1.jpg

Elektrické zubné kefky a ústne sprchy Philips Sonicare s výhodným cashbackom až 40 €

Doprajte svojim zubom jedinečnú starostlivosť a urobte maximum pre ich zdravie s elektrickými kefkami a ústnymi sprchami Philips Sonicare. Teraz máte navyše možnosť nakúpiť vybrané modely v akcii a získať k nim výhodný cashback v hodnote až 40 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IRORV907_7-nahled.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j7+ Combo (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali iRobot Roomba Combo j7+, ktorý je vybavený pokročilou navigáciou, funkciou mopovania a ponúka možnosť personalizovaného upratovania. Je jasné, že sa v našej domácnosti s dvoma deťmi a psom nenudil. Ako zvládol upratovať konštantný neporiadok v členitej domácnosti plnej nástrah? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-kulma.jpg

Kulma na vlasy Remington PROLUXE 4 v 1 (RECENZIA)

Recenzia stláčacej kulmy Remington PROLUXE 4 v 1, v ktorej sa dozviete, aké výhody prináša oproti klasickým natáčacím kulmám, ako ľahko s ňou vykúzlite prirodzené vlny podľa svojich predstáv aj ako šetrná dokáže byť k vašim vlasom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-strojek-recenze.jpg

Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit (RECENZIA)

Zastrihávač fúzov a vlasov Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit sľubuje bohatú výbavu, ktorá dokáže zaistiť úpravu vlasov, fúzov a ochlpenia prakticky na všetkých častiach tela. Otestovali sme jeho schopnosti v praxi. Prečítajte si, ako sa tento model osvedčil v každodennej prevádzke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mycky-whirlpool-maxispace.jpg

Nová umývačka Whirlpool MaxiSpace prekvapí priestorom aj efektivitou

Nové umývačky Whirlpool MaxiSpace ponúkajú viac miesta vnútri úložných košov bez toho, aby sa zväčšil vonkajší rozmer spotrebiča. Rad MaxiSpace disponuje hlbšou treťou zásuvkou s integrovanými vodnými tryskami. Prečítajte si, čím vyniká nová generácia umývačiek Whirlpool MaxiSpace nad konkurenciou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-akce-cashback-nahled.jpg

Tyčový vysávač Bosch Unlimited si teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Plánujete si zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemali uniknúť modely z radu Bosch Unlimited. Okrem výkonného a spoľahlivého pomocníka na upratovanie vašej domácnosti totiž navyše môžete získať cashback v hodnote až 80 €. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií