Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/remington-kulma.jpg

Kulma na vlasy Remington PROLUXE 4 v 1 (RECENZIA)

Recenzia stláčacej kulmy Remington PROLUXE 4 v 1, v ktorej sa dozviete, aké výhody prináša oproti klasickým natáčacím kulmám, ako ľahko s ňou vykúzlite prirodzené vlny podľa svojich predstáv aj ako šetrná dokáže byť k vašim vlasom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-strojek-recenze.jpg

Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit (RECENZIA)

Zastrihávač fúzov a vlasov Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit sľubuje bohatú výbavu, ktorá dokáže zaistiť úpravu vlasov, fúzov a ochlpenia prakticky na všetkých častiach tela. Otestovali sme jeho schopnosti v praxi. Prečítajte si, ako sa tento model osvedčil v každodennej prevádzke. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mycky-whirlpool-maxispace.jpg

Nová umývačka Whirlpool MaxiSpace prekvapí priestorom aj efektivitou

Nové umývačky Whirlpool MaxiSpace ponúkajú viac miesta vnútri úložných košov bez toho, aby sa zväčšil vonkajší rozmer spotrebiča. Rad MaxiSpace disponuje hlbšou treťou zásuvkou s integrovanými vodnými tryskami. Prečítajte si, čím vyniká nová generácia umývačiek Whirlpool MaxiSpace nad konkurenciou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-akce-cashback-nahled.jpg

Tyčový vysávač Bosch Unlimited si teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Plánujete si zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemali uniknúť modely z radu Bosch Unlimited. Okrem výkonného a spoľahlivého pomocníka na upratovanie vašej domácnosti totiž navyše môžete získať cashback v hodnote až 80 €. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirpool-trouby-hlavni.jpg

Užite si všestranné pečenie bez starostí s novými rúrami Whirlpool New Actual

Zoznámte sa s novou generáciou multifunkčných vstavaných rúr z radu New Actual, ktoré predstavujú moderný spôsob varenia v dostupnej cenovej relácii. Vynikajú inovatívnymi funkciami i pokročilými programami, čo ocenia nielen začínajúci kulinári, ale aj pokročilí gurmáni. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eta-konvice.jpg

Rýchlovarné kanvice ETA a Hyundai nie sú len obyčajnými ohrievačmi vody

Rýchlovarná kanvica je jedným z najčastejšie používaných spotrebičov v domácnosti, preto sa na tento produkt zameriava aj známa značka kuchynských spotrebičov ETA. Aké modely nájdeme teraz v jej ponuke a čím nás prekvapia? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-j7-recenze.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba j7+ (RECENZIA)

V domácnosti s dvoma malými deťmi sme riadne otestovali robotický vysávač iRobot Roomba j7+, ktorý sa pýši pokrokovými funkciami, inovatívnymi technológiami, vysokým výkonom a personalizovaným upratovaním. V čom nás tento moderný pomocník prekvapil, ako sa s ním komunikuje a či obstál v zaťažkávacej skúške, sa podrobnejšie dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nadobi-do-kuchyne.jpg

Zoznámte sa: Berghoff, Berlingerhaus, Kela, CS Solingen – exkluzívne značky kuchynského vybavenia s tradíciou

Značky Berghoff, Berlingerhaus, Kela a CS Solingen sú tu pre vás, aby vybavili vašu kuchyňu jedinečnými produktmi na štýlové a nadčasové varenie. V ich popredí stojí dôraz na kvalitu, dizajnová precíznosť aj optimálny pomer ceny a výkonu. Nahliadnite im pod pokrievku a nechajte sa inšpirovať na výbavu vlastnej kuchyne. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektricky-kartacek-ocelan.jpg

Elektrická zubná kefka Oclean X Pro Digital Set Gold (RECENZIA)

V domácom testovaní sme si tentokrát vzali pod drobnohľad elektrickú zubnú kefku Oclean X Pro Digital Set Gold. Okrem pokročilej sonickej technológie disponuje aj nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými režimami čistenia, zaujala nás aj mobilná aplikácia pre čo najefektívnejšie čistenie zubov. Ako sa táto zubná kefka v luxusnom vyhotovení starala o moje zuby v priebehu trojtýždňového používania? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-varna-deska.jpg

Whirlpool predstavuje nové indukčné varné dosky s inovatívnou úpravou povrchu CleanProtect

Zaujímate sa o moderný a efektívny spôsob varenia, ktorý si prispôsobíte presne podľa vlastných potrieb? V tom prípade zamerajte svoj záujem na indukčné varné dosky Whirlpool, ktoré okrem pokročilých funkcií a inteligentnej technológie 6. ZMYSEL novo disponujú špeciálnou úpravou povrchu CleanProtect na jednoduchú a rýchlu údržbu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-dvacet-let-nahled.jpg

Práčky a umývačky Miele so zárukou 20 rokov proti škodám spôsobeným vodou

Dvadsať rokov bez starostí - presne to teraz ponúka značka Miele, ktorá si za kvalitou svojich výrobkov rozhodne stojí. Na umývačky a práčky ponúka unikátnu dvadsaťročnú záruku proti škodám spôsobeným vodou. Aké sú podmienky tejto predĺženej záruky? Prečítajte si viac. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-lumea-ipl-bri977-nastavce.jpg

IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900 (RECENZIA)

Tentokrát sme pre vás v domácej recenzii na vlastnej koži otestovali IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900, ktorý je možné využiť na epiláciu chĺpkov celého tela vrátane tváre. Zaujíma vás, ako sa s ním pracuje a aký výsledný dojem na nás urobil? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uvodni obr.jpg

Ako používať IPL epilátor?

Zdržuje vás večné holenie či depilácia a radi by ste sa zbavili chĺpkov raz a navždy? Skúste IPL epilátor. Prezradíme vám, na akom princípe funguje, pre koho je vhodný a kto by ho používať nemal. Tiež vám poradíme, ako postupovať pri IPL epilácii doma a objasníme, či je IPL epilácia vhodná v tehotenstve.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banquet.jpg

Banquet: kompletné vybavenie kuchyne pre modernú domácnosť

Značka Banquet predstavuje široký výber špičkového kuchynského a jedálenského vybavenia. Zaobstarajte si kvalitné panvice, pekáče, stolné súpravy alebo praktické organizéry, na ktoré sa môžete 100 % spoľahnúť a ktoré rozhodne nezruinujú váš rozpočet. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-hlavni.jpg

Kulmofén Remington AS8810 Keratin Protect (RECENZIA)

Vyskúšali sme, ako prebieha úprava vlasov s kulmofénom Remington AS8810 Keratin Protect, ktorý sľubuje šetrný styling a je vybavený dvoma kefami a nadstavcom Root Boost pre dokonalý objem. Ako sa s ním pracuje, čo všetko zvládne a aké výsledky sme dosiahli, sa môžete dočítať v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/concept-navigace.jpg

Robotický vysávač Concept visiOne 3D je novodobým vizionárom v oblasti vysávania aj vytierania

Spoločnosť Concept prichádza s horúcou novinkou – robotickým vysávačom Concept VR3550 visiOne 3D, ktorý zvládne efektívne upratovanie všetkých druhov podláh suchou aj mokrou cestou. Čo je na ňom také výnimočné a prečo si práve tento model zaslúži vašu pozornosť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_70.jpg

Ako na zapojenie digestora (NÁVOD)

Šikovný domáci majster zvládne zapojiť všetko, ale ak nemáte nikoho takého po ruke, tak montáž digestora vám môže pokojne zabrať aj celý deň. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že nejde o nič zložité, tak napriek tomu má zapojenie digestora hneď niekoľko úskalí. Ukážeme vám, ako postupovať krok za krokom, a ponúkneme ďalšie rady a tipy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prime-line-filtracni-konvice.jpg

Ako filtrovať pitnú vodu

Filtrovaná voda je nielen lahodná a zdraviu prospešná, ale aj šetrná k prírode aj naši peňaženke. Aké výhody získate, ak si zaobstaráte filtračnú kanvicu na vodu, čo všetko zvládne odstrániť z vody a aké možnosti filtrácie vody sa ponúkajú? Prečítajte si náš článok a zistite, že domáca filtrácia vody má naozaj zmysel. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roborock-s8-ultra.jpg

Robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra (RECENZIA)

Na vlastnej podlahe sme vyskúšali robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra, ktorý predstavuje technologickú novinku posledného radu robotických vysávačov Roborock S8. Testovanie prebiehalo v domácnosti s dvoma deťmi, kde je každodenné upratovanie podlahy nutnosťou. Ako tento robotický vysávač obstál v celom testovacom období a komu ho možno odporučiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Remington-keratin-protect-nahled.jpg

Špičkový styling a vlasy žiariace zdravím s radom Keratin Protect od Remington

Ako žehliť vlasy, fénovať ich alebo kulmovať a zachovať ich zdravie a krásu? Objavte šetrný styling s radom Keratin Protect od Remigton, ktorý vám umožní dodať vašim vlasom objem, uhladený vzhľad a lesk bez poškodenia. Doprajete svojim vlasom potrebnú starostlivosť a ochranu, zatiaľ čo budete vytvárať rôzne účesy podľa vášho osobitého štýlu a nálady. Read more »
12345...30
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info