Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dyson-corrale-nahled.jpg

Žehlička na vlasy Dyson Corral na dokonalý styling bez kompromisov

Žehlička na vlasy Dyson Corral je novinkou na našom trhu, ktorá prináša čerstvý vietor do vlasového stylingu. S nadštandardnou výbavou plnou inovatívnych funkcií má naozaj čo ponúknuť a podarené dizajnové vyhotovenie ju dolaďuje k dokonalosti. Ponúka rýchlu a jednoduchú úpravu vlasov bezdrôtovým spôsobom, zároveň ale poskytuje vlasom potrebnú ochranu proti lámavosti a krepovateniu. Okrem klasického žehlenia zvládne aj zvlnenie vlasov, čo jej pripisuje ďalšie body navyše.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nove-rady-tefal-panvi.jpg

Tefal predstavuje nové rady špičkových, nepriľnavých panvíc a hrncov

Tefal prichádza s 11 revolučnými radmi panvíc a hrncov s odolným, nepriľnavým povrchom. Jednotlivé rady vynikajú svojou kvalitou a disponujú inovatívnymi prvkami a technológiami na rýchlejšie a zdravšie varenie a ľahkú údržbu. Najvyššie rady Unlimited a Excellence predstavujú profesionálne panvice, ktoré nepoškriabete ani kovovým náčiním. Chcete vedieť viac? Informácie o nových radoch nájdete vnútri nášho článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson-Airwrap-nahled.jpg

Dyson Airwrap a Dyson Supersonic: revolučná dvojica, ktorá sa postará o perfektne upravené vlasy

Čo keby sme vám povedali, že si môžete vlasy fénovať a kulmovať bez ich presušenia a pálenia vysokými teplotami? S revolučnou dvojicou Dyson Airwrap a Supersonic vykúzlite dokonalý účes veľmi rýchlo, a to bez napáchaných škôd. Vo vlasoch totiž udržujú prirodzenú vlhkosť a lesk a vďaka špeciálnym nadstavcom dodajú vašim vlasom objem a prekrásny tvar. Zistite o nich viac!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-vanocni-peceni-tescoma.jpeg

Tipy na vianočné pečenie s vychytávkami Tescoma

Vianočné pečenie je jednou z najobľúbenejších tradícií. Je však potrebné sa naň poriadne pripraviť. Nalaďte sa na tohtoročné Vianoce a inšpirujte sa tipmi na produkty značky Tescoma, ktoré vám pečenie vianočného pečiva uľahčia na maximum. A spolu s nimi vám prinášame aj inšpirujúce recepty na tie najobľúbenejšie vianočné dobroty.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Concept-dentalni-centrum-nahled.jpg

Novinky od značky Concept, ktoré vám pomôžu k dokonalému úsmevu

Váhate, či si čistíte zuby a ďasná správne? S novými elektrickými kefkami a ústnou sprchou od značky Concept budete mať istotu, že to tak je. Dôkladne vyčistia nielen zubné plôšky, ale aj medzizubné priestory. Kefky navyše obsahujú časovač, ktorý vás bude pri čistení strážiť! Vyskúšajte jednu z najmodernejších technológií v oblasti ústnej hygieny a doprajte si žiarivý a predovšetkým zdravý úsmev.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dyson.jpg

Dyson V11 Absolute Extra Pro je technologickým skvostom medzi tyčovými vysávačmi

Zoznámte sa s tyčovým aku vysávačom Dyson V11 Absolute Extra Pro, ktorý je doslova nabitý technologickými inováciami na ľahké a maximálne účinné vysávanie. Vyšší výkon, vylepšená batéria aj vyspelejší cyklonový systém na separáciu nečistôt v kombinácii so širokou škálou príslušenstva v mnohom prekonáva klasický podlahový vysávač, ktorý pred týmto štýlovým modelom klopí zrak a pokorne ustupuje do pozadia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/antibakterialni-vysavace-raycop-nahled.jpg

Antibakteriálny vysávač odstráni alergény, baktérie a roztoče

Rozbieha sa u vás alergia na prach? Možno práve výber vysávača vám pomôže vyriešiť nepríjemné zdravotné problémy. Takýto vysávač by mal mať kvalitný antibakteriálny filter, prípadne špeciálnu sterilizačnú lampu. Porovnali sme medzi sebou antibakteriálne vysávače Raycop RS 300, Hoover Freedom, Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE a Concept VR3210 3 v 1 REAL FORCE Laser UVC. Aké sú ich výhody, ale aj nevýhody sa dozviete z nášho článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/filtry-brita-maxtra-plus-recenze.jpg

Nové filtre Brita MAXTRA Plus pre ešte lepšiu chuť a kvalitu vody

Filtrácia vody v domácnosti má rozhodne svoj zmysel a dokáže ovplyvniť nielen samotnú chuť a kvalitu vody, ale odbúrava tiež vodný kameň, čím zaistí dlhšiu životnosť vašich spotrebičov. Aby však bola filtrácia účinná, je potrebné používať kvalitné filtre, ktorými voda preteká a postupne dochádza k jej filtrácii. Nové filtre Brita MAXTRA Plus ponúkajú ešte efektívnejšiu filtráciu vďaka novej technológii filtrovania aj vylepšenému zloženiu filtračnej zmesi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nadobi-berndes.jpg

Kvalitný riad Berndes so storočnou tradíciou

Nemecká spoločnosť Berndes s takmer storočnou tradíciou vyrába špičkový kuchynský riad zameraný na kvalitu a eleganciu. Sústredí sa na inovácie, vďaka čomu priniesla na trh prvé produkty s nepriľnavým povrchom. V dnešnej dobe je spoločnosť známa predovšetkým pre svoje kvalitné produkty z liateho hliníka a odolné nelepivé povrchy. Aké ďalšie vlastnosti majú produkty spoločnosti Berndes?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remoska-tipy-triky.jpg

Pohodlné a zdravé pečenie v remoske

Pečie, varí, zapeká, dusí, smaží, griluje aj rozpeká a zvládne nepreberné množstvo receptov. Nezaberie veľa priestoru a môžete si ju vziať kamkoľvek so sebou. Zoznámte sa s remoskou, s ktorou dokážete pripraviť naozaj lahodné pokrmy ľahko a rýchlo. Obľúbili si ju už naše babičky a už viac ako 60 rokov ju využívajú ako slovenské, tak svetové domácnosti na prípravu vybraných lahôdok aj vlastných tradičných pokrmov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kuchynsky-robot-eta-recepty-nahled.jpg

Kuchynský robot ETA – recepty na jednoduchú prípravu s dokonalým výsledkom

Máte chuť upiecť si doma poctivý chlieb z čerstvo namletej múky, pripraviť deťom lahodnú ovocnú zmrzlinu, upiecť si domáce žemle na hamburger alebo uvariť vitamínmi nabitý citrusový sirup so zázvorom? Máme pre vás 4 recepty, ktoré vás presvedčia o tom, že s robotom ETA dokážete vo svojej kuchyni všetko, čo si budete priať a že dopriať sebe a svojej rodine zdravé a poctivé potraviny nemusí byť ani v dnešnej dobe problém.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-vysavac-na-chlupy-hoover-nahled.jpg

Najlepší vysávač na chlpy? Vreckový vysávač HOOVER TELIOS alebo tyčový vysávač HOOVER H-FREE

Máte doma zvieracieho člena rodiny, ale z tých všade povaľujúcich sa chlpov vám ide už hlava prasknúť? Hľadáte vysávač, ktorý si poradí so zvieracou srsťou bez námahy? Prečo robiť kompromisy? Či už máte veľký byt a potrebujete klasický káblový vysávač alebo by sa vám hodil maximálne skladný a flexibilný tyčový aku vysávač, vyberte si ten najlepší vysávač na chlpy a buďte bez starostí. Vreckový vysávač HOOVER TELIOS alebo tyčový aku vysávač HOOVER H-FREE si hravo poradí s chlpmi na vašej sedačke, kobercoch aj všade po nábytku a v rohoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haier lifestyle_1.jpg

Štýlové a nadčasové domáce spotrebiče Haier

Spoločnosť Haier sa zaoberá výrobou domácich spotrebičov tej najvyššej kvality, ktoré disponujú najmodernejšími technológiami a inovatívnymi funkciami s cieľom zjednodušiť a zlepšiť kvalitu vášho života. V jej ponuke nájdete širokú škálu produktov pre domácnosť, ako sú chladničky, mrazničky, vinotéky alebo práčky či sušičky. Vyskúšajte a spoznajte, prečo sa spotrebiče Haier stali jednotkou na celosvetovom trhu a sú pravidelne oceňované u nás aj v zahraničí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oralb3-1 (1).jpg

Oral-B iO – revolučná elektrická zubná kefka, ktorú si už čoskoro budete môcť vyskúšať aj vy!

Oral-B iO je smart kefka novej generácie. Táto novinka je plná skvelých inovácií. Hlavným ťahákom je revolučná metóda čistenia zubov magnetickými vibráciami. Kvalitu tejto kefky ocenili aj na veľtrhu CES 2020, kde získala cenu za najlepšiu inováciu. Prečítajte si, čo všetko dokáže a či je lepšia ako jej predchodca Oral-B Genius X.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kava-starbucks-tri-stupne-prazeni.jpg

Káva Starbucks u vás doma v troch unikátnych variantoch praženia

Káva STARBUCKS prichádza k vám domov. Vyberte si z troch úrovní praženia podľa chuti a intenzity. Či už Blonde Roast, Medium Roast alebo Dark Roast, z vždy čerstvej zrnkovej alebo mletej kávy STARBUCKS si pripravíte dokonale voňavú a lahodnú šálku kávy. A vďaka kávovým kapsulám STARBUCKS, ktoré sú kompatibilné s kávovarmi DOLCE GUSTO, si môžete vychutnať profesionálne pripravené espresso alebo vaše obľúbené cappuccino, americano alebo napríklad macchiato. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/atmosfericky-generator.jpg

Atmosférický generátor vody

Spoznajte atmosférický generátor, inovatívnu technológiu umožňujúcu výrobu pitnej vody priamo zo vzduchu. Na akom princípe pracuje, kde všade ho možno využiť a aké výhody prináša použitie atmosferického generátora?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mycka-brava.jpg

Nové umývačky Brava od Candy – revolúcia v rýchlosti umývania riadu

Zoznámte sa umývačkami Brava do Candy, ktoré umyjú a usušia váš riad v rekordnom čase a disponujú mnohými modernými funkciami. Vyberať môžete ako z voľne stojacich modelov, tak z integrovaných variantov, takže ponuka umývačiek Brava určite uspokojí každého. Spoznajte podrobnejšie, aké výhody získate, ak vaša voľba padne na umývačku Brava od Candy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ledove-napoje-dolce-gusto-nahledovy-ok.jpg

Ľadová káva s NESCAFÉ Dolce Gusto – 3 recepty na dokonalé osvieženie

Ľadové kávové nápoje sú v lete ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov kávy. Schladia, osviežia a nakopnú. Sú tak chutné, že si ich často doprajú aj tí, ktorí kávu bežne nepijú. A preto pre vás NESCAFÉ Dolce Gusto pripravilo 3 lahodné recepty na ľadovú kávu, ktorú si môžete pripraviť doma. Okrem toho máme pre vás tip na ľadovú kávu priamo z kávovaru.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/candy-hoover-servis_nahledovy_ok.jpg

Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier

Candy, Hoover & Haier je značka, ktorá si zakladá nielen na kvalite a inovácii, ale aj na ústretovej a odbornej starostlivosti o svojich zákazníkov. Potrebujete viac informácií pri výbere produktu Candy či Hoover? Máte otázku na cenu, parametre či nové technológie? Potrebujete nové náhradné diely či objednať opravu? Zákaznícka podpora a servis Candy, Hoover & Haier sú tu pre vás. S čím vám môže pomôcť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Care_Style_Compact_Stillife-10_purple.jpg

Braun predstavuje novinky zo sveta žehlenia

Žehličky a parné generátory Braun patria už niekoľko rokov k špičkám v obore žehlenia. Vynikajú hlavne modernými funkciami, ktoré majú za cieľ žehliaci proces uľahčiť a zefektívniť vzhľadom na úsporu času i energie. Zoznámte sa s nimi bližšie a vyberte si toho pravého domáceho spoločníka, s ktorým vám žehlenie pôjde pekne od ruky.

Prečítať viac »
12345...7
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií