Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pivo-vycepni-zarizeni.jpg

Ako vybrať domáce výčapné zariadenie

Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-pristroj-pro-peci-o-plet.jpg

Ako vybrať prístroj na starostlivosť o pleť?

Krásna a žiarivá pleť je vizitkou pravidelnej starostlivosti, ktorú si môžete dopriať nielen v kozmetickom salóne, ale aj v pohodlí vášho domova. Vákuový čistič pleti, čistiaca kefka na pleť alebo ultrazvuková špachtľa – to všetko sú prístroje, ktoré vašu pleť dôkladne vyčistia od upchatých pórov, mastnoty aj ďalších nečistôt a celkovo ju ozdravia. Poradíme vám, ako vybrať prístroj na starostlivosť o pleť aj ako s ním pracovať na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ventilatory-nahled.jpg

Ako vybrať ventilátor

Ventilátor je jedným z najefektívnejších spôsobov, ako sa ochladiť v sparných letách. Na trhu je celý rad typov ventilátorov v rôznych cenových hladinách. V našom sprievodcovi vám poradíme, aký ventilátor vybrať v závislosti na vašich potrebách a tiež vysvetlíme, na aké parametre sa pri výbere zamerať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marco-secchi-7BEEf5h0T84-unsplash (1).jpg

Turecká káva z džezvy – ako ju pripraviť

Zachutila vám pravá turecká káva? Chcete vedieť, aký je postup jej prípravy a čo na to budete potrebovať? V tom prípade neváhajte a prečítajte si náš článok, v ktorom sa dozviete všetky potrebné informácie. Vďaka nim vám príprava tureckej kávy v džezve pôjde ako po masle.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-pracku-navod.jpg

Ako vyčistiť práčku (TIPY A TRIKY)

Čistenie práčky sa nevypláca zanedbávať, pokiaľ chceme, aby práčka správne a dlho fungovala a aby naša bielizeň bola po vypraní skutočne čistá a voňavá. Ako vyčistiť práčku od zvyškov pracieho prášku a rôznych nečistôt z oblečenia, ako zbaviť práčku vodného kameňa alebo ako sa vyhnúť zápachu z práčky, vám poradíme v našom článku. A ak už vaša stará práčka dosluhuje a vy premýšľate, akú práčku vybrať, máme pre vás odporúčania, ako a kde najlepšie zistíte, na čo sa pri výbere sústrediť a ktoré práčky sú najspoľahlivejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-rychlovarnou-konvici-navod.jpg

Ako vyčistiť rýchlovarnú kanvicu – Jednoduché tipy a triky

Rýchlovarnú kanvicu väčšina z nás používa denne. Je to veľmi pohodlný spôsob, ako si ľahko a rýchlo uvariť vodu na čaj alebo kávu. Dosť často ale zabúdame na jej pravidelnú údržbu. Chcete si vyčistiť svoju kanvicu šetrným spôsobom zo surovín, ktoré máte v špajze? V tom prípade si prečítajte náš článok, kde nájdete detailný návod, ako vyčistiť kanvicu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/muz-zrcadlo-zastrihovani-vlasu.jpg

Ako na strihanie vlasov a fúzov – strihy, ktoré zvládnete doma

So správnym zastrihávačom a s trochou cviku už nikdy nebudete potrebovať kaderníka. Že neviete, ako na to? V článku vám poradíme, ako na domáce strihanie vlasov aj strihanie brady.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_5.jpg

Recepty a tipy pre odšťavovače, ktoré budete chcieť skúsiť

Žiť zdravo. To je heslo, ktorým sa riadi čím ďalej viac ľudí. Či už preto, že im to prikazuje ich zdravotný stav alebo jednoducho preto, že sa tak cítia lepšie. Vďaka výborným receptom na odšťavovanie to je oveľa jednoduchšie, než sa môže na prvý pohľad zdať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sodastream-vymena-bombicky.jpg

Sodastream výmena bombičky (NÁVOD)

Ak vlastníte prístroj Sodastream, čas od času vás čaká výmena bombičky. V našom článku nájdete jednoduchý, detailný návod, ako na to. Dočítate sa tiež, aké sú najčastejšie chyby pri výmene bombičky Sodastream a pridáme aj pár užitočných tipov, ktoré sa vám budú pri výmene určite hodiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza.jpg

Teplovzdušná fritéza alebo zdravé fritovanie bez oleja

Chcete sa stravovať zdravšie, ale pritom jesť vyprážané či fritované jedlá? Dnes už táto otázka neznie nelogicky. A to vďaka teplovzdušnej fritéze, v ktorej môžete fritovať bez oleja. Pripravujte sebe a svojej rodine vyprážané, grilované aj pečené pokrmy zdravo a jednoducho. Nevzdávajte sa svojich obľúbených jedál a vychutnávajte si ich bez výčitiek. Prečítať viac »

Ako vybrať tlakový hrniec

Tlakový hrniec, známy tiež ako papiňák, je veľmi užitočný pomocník do každej kuchyne a v poslednom čase si svojich nadšených používateľov nachádzajú tiež tlakové hrnce elektrické s výhodami navyše a vlastne varenie v tlakovom hrnci všeobecne. Je však nutné vybrať si taký tlakový hrniec, ktorý bude zodpovedať presne vašim potrebám, aby nakoniec nezostal nevyužitý v kuchynskej skrinke. Okrem ceny je potom dôležité predovšetkým ako veľký papiňák vybrať, aké funkcie sú užitočné a aký typ uzatvárania vám najviac vyhovuje. Na tieto otázky vám odpovie náš sprievodca, ktorý navyše prezradí aj mnoho ďalších dôležitých faktov vďaka ktorým si vyberiete ten najlepší tlakový hrniec.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/840488730.jpg

Ako si vybrať mlynček na kávu

Ste milovníkmi kávy a nedokážete si bez nej predstaviť jediný deň? Súčasný trend prípravy je mletie kávy v mlynčeku, či už v ručnom, alebo v elektrickom. Aké ponúkajú možnosti a ktorý typ mlynčeka vybrať sa dozviete v nasledujúcom sprievodcovi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odvlhcovac.jpg

Ako vybrať odvlhčovač vzduchu

Vysoká vlhkosť v dome či v byte. To je problém, ktorý trápi mnoho domácností. Vysoká vlhkosť vzduchu škodí bytu aj jeho zariadeniu, môžu vznikať tiež plesne, ktoré majú negatívny vplyv aj na ľudské zdravie. Riešením sú odvlhčovače vzduchu. Poradíme vám, aké parametre sú dôležité a podľa čoho si vyberať, aby ste kúpili odvlhčovač vhodný pre vaše potreby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ledove-napoje-dolce-gusto-nahledovy-ok.jpg

Ľadová káva s NESCAFÉ Dolce Gusto – 3 recepty na dokonalé osvieženie

Ľadové kávové nápoje sú v lete ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov kávy. Schladia, osviežia a nakopnú. Sú tak chutné, že si ich často doprajú aj tí, ktorí kávu bežne nepijú. A preto pre vás NESCAFÉ Dolce Gusto pripravilo 3 lahodné recepty na ľadovú kávu, ktorú si môžete pripraviť doma. Okrem toho máme pre vás tip na ľadovú kávu priamo z kávovaru.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sklokeramicka-deska-nahled.jpg

Ako vyčistiť sklokeramickú dosku (TIPY A TRIKY)

Síce má sklokeramická varná doska hladký povrch, ktorý sa dobre čistí, ale aj tak je potrebné sa o ňu starať. V ideálnom prípade pravidelne a po každom varení, aby ste predišli zdĺhavému odstraňovaniu zaschnutých škvŕn a pripáleného jedla. Poradíme vám, ako ju správne čistiť, aby ste neznižovali jej životnosť, aké čistiace prostriedky zvoliť, aby ste dosiahli vytúžený výsledok, a podľa čoho tento typ varnej dosky vyberať. Užitočné tipy a triky nájdete práve tu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-troubu-nahledovy-2.jpg

Ako vyčistiť rúru

Čistenie rúry nemusí byť drina, ako by sa niekedy pri pohľade na jej vnútro mohlo zdať. Poradíme vám, ako vyčistiť rúru od mastnoty a pripálených kúskov jedla, bez toho aby ste na nej „nechali ruky“. Hľadáte spôsob, ako vyčistiť rúru bez chémie? Máme pre vás tiež tipy, ako vyčistiť rúru jedlou sódou alebo octom. Bude opäť ako nová. A v prípade, že sa obzeráte po novej rúre do vašej kuchyne, určite vám prídu vhod rady odborníka, ako vybrať rúru, aby čo najlepšie vyhovovala vašim potrebám.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/varime-s-alzou_nahledovy.jpg

Varíme s Alzou – zdravá a ľahká príprava pokrmov s rúrami Bosch a Siemens

Najmodernejšie technológie, nadčasový dizajn, jednoduché a intuitívne ovládanie. Také sú rúry na pečenie Bosch a Siemens, ktoré vnesú do vašej kuchyne úplne iný pohľad na varenie a pečenie. Ľahko, zdravo a chutne pripravíte všetko, na čo máte chuť a rúry Bosch a Siemens vám ponúknu ešte oveľa viac. Nahliadnite do sveta moderných technológií, ktoré zjednodušujú a skvalitňujú život.

Prečítať viac »

Ako vybrať smoothie mixér

Nadchli ste sa pre smoothie a vyberáte vhodný smoothie mixér? V ponuke je mnoho typov a farebných vyhotovení, ktoré celkom iste vkusne doplnia dizajn vašej kuchyne. Ale aký smoothie mixér vybrať, aby mal dostatočný výkon a pripravil vám skutočne hladké a lahodné smoothie? Aby bola ľahká nielen jeho obsluha, ale aj údržba? Akých parametrov je dobré si všímať, aby vám váš nový mixér na smoothie vyhovoval po všetkých stránkach? Náš sprievodca vám poradí, aký smoothie maker vybrať, aby zodpovedal vašim potrebám a návykom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mrazak-nahledovy.jpg

Ako sa starať o mrazničku (TIPY A TRIKY)

Odmrazovanie mrazničky, čistenie a prečo si vlastne zaobstarať mrazničku No Frost? Kam umiestniť mrazák a akú teplotu v ňom nastaviť? Na všetky tieto otázky, ale aj mnoho ďalších, vám odpovie náš článok. Ak chcete totiž, aby mraznička naozaj uchovala kvalitu vašich potravín, bola zároveň úsporná a mala dlhú životnosť, je potrebné sa o ňu správne starať. Vhodným umiestnením mrazničky, pravidelnou údržbou a správnym spôsobom skladovania potravín ušetríte ročne desiatky eur a maximálne zaistíte kvalitu a výživovú hodnotu skladovaných potravín.

Prečítať viac »
12345...8
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií