AD květen univerzal AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_11.jpeg

Nakúpte vybrané produkty od MSI a získajte Skull and Bones zadarmo!

Spoločnosť MSI práve teraz odštartovala zaujímavú akciu, ktorá poteší najmä nadšených hráčov. K nákupu vybraných grafických kariet NVIDA GeForce RTX 40 SUPER a ďalších komponentov totiž získate aj hernú pecku Skull and Bones. Aké sú pravidlá? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-tv-voucher-nahled.jpg

Získajte za nákup vybraných modelov LG TV voucher v hodnote 20 €

Premýšľate nad kúpou nového televízora? Potom by vám nemala uniknúť akcia, ktorú sme si nachystali v spolupráci so značkou LG. Ak zakúpite niektorý z televízorov tohto obľúbeného výrobcu a napíšete naň recenziu, získate voucher na ďalší nákup na Alza.sk, a to v hodnote 20 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-v2-novy-2024.jpg

Nová éra inovácií je tu. Kúpte si skladací mobilný telefón Honor Magic V2 a získajte zľavu až 300 EUR

Skladacie telefóny Honor sa konečne pozrú aj na slovenský trh. Úplne prvým z nich je Honor Magic V2, ktorý zaujme predovšetkým tenkým, elegantným dizajnom, odolnou konštrukciou a prémiovým displejom. Pri príležitosti vydania si navyše výrobca nachystal veľmi zaujímavú akciu. K včasnému nákupu môžete získať zľavu až 300 EUR. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-s24-recenze.jpg

Napíšte recenziu na mobilný telefón Samsung Galaxy S24 a získajte voucher na ďalší nákup v hodnote 40 €.

Zaobstarali ste si dlho očakávanú horúcu novinku, ktorým je mobilný telefón Samsung Galaxy S24? Pokiaľ budete medzi 50 najrýchlejšími zákazníkmi, ktorí naň napíšu recenziu, získate voucher v hodnote 40 € na ďalší nákup na Alza.sk. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-m6-akcni-ceny-nahled.jpg

Nové smartfóny POCO X6 5G, X6 Pro 5G a M6 Pro teraz za akciové ceny

Nové modely Poco M6 Pro, Poco X6 5G a Poco X6 Pro 5G sú smartfóny pre každého. Ponúknu solídnu výbavu v kombinácii s nízkou cenou. Teraz môžete navyše novinky získať za akciovú cenu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mastercard-obchodnik.jpg

Mastercard Obchodník roka 2023

Aj tento rok sa Alza zúčastňuje 11. ročníka prestížneho zápasu o ocenenie Mastercard Obchodník roka. Komu titul poputuje, je len vo vašich rukách. Každý hlasujúci sa navyše môže zapojiť do súťaže o 10 mobilných telefónov iPhone 14. Hlasovať môžete v kategórii Mastercard Obchodník roka - Cena verejnosti do 18. februára 2024 na webovej stránke Obchodníka roka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips_5.jpg

Teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL teraz so zárukou vrátenia peňazí

Pokiaľ ste milovníci vyprážaných a grilovaných jedál, avšak fritovanie v klasickej fritéze vám z mnohých dôvodov nevyhovuje, máme pre vás riešenie. Je ním teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL, s ktorou pripravíte vyprážané, pečené aj grilované pokrmy lahodných chutí, navyše s použitím minimálneho množstva tuku, bez zápachu z presmaženého oleja aj bez následného zložitého čistenia fritézy. Presvedčte sa sami, ako pohodlná a rýchla je príprava jedla v teplovzdušnej fritéze Philips AirFryer XXL a využite špeciálnu testovaciu akciu, počas ktorej máte nárok zakúpený výrobok v priebehu 45 dní vrátiť a dostať späť svoje peniaze.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-fe-promo.jpg

Kúpte si Samsung Galaxy S23 FE a získajte výkupný bonus aj ďalšie darčeky

Na nové telefóny Samsung Galaxy S23 FE môžete získať výkupný bonus alebo iné darčeky. Vydania sa dočkal aj nový tablet Samsung Galaxy Tab A9. Aká ponuka sa na Samsung Galaxy S23 FE vzťahuje a ako ju uplatniť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-vanoce-akce-10.jpg

Získajte telefóny a tablety Xiaomi s vianočnou zľavou

Uvažujete o tom, že obdarujete seba alebo svojich blízkych niektorým zo zariadení Xiaomi? Vďaka špeciálnej vianočnej akcii teraz môžete na telefónoch a tabletoch značky ušetriť. Na ktoré modely sa zľava vzťahuje a koľko môžete ušetriť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-game-pass-mesic-zdarma.jpg

K vybraným Samsung TV získate Xbox Game Pass Ultimate na 3 mesiace zadarmo

Už byste potřebovali novou televizi, na které si kromě oblíbených filmů, seriálů či sportovních přenosů chcete zahrát i herní pecky? Taková televize by měla mít co možná nejlepší QLED obraz, abyste si pořádně vychutnali grafiku. Na hry pak dále musíte řešit i nákup herní konzole. Nebo ne? Díky právě probíhající akci QLED televizí Samsung vše vyřešíte jen nákupem samotné televize. Stačí si vybrat z modelů zařazených v nabídce níže a po registraci vašeho nákupu získáte licenci na službu Xbox Game Pass Ultimate po dobu 3 měsíců. S ní již můžete hrát hry přímo na televizi bez nutnosti vlastnit konzoli. Prečítať viac »

Fén Dyson Supersonic Origin HD07 čierna / sivá teraz zaobstaráte s puzdrom zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic Origin HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-uvod-3.jpg

POCO C65 má bohatú výbavu s nízko nastavenou cenou

Vo svojej triede veľmi lákavo vybavený mobilný telefón POCO C65 ohromí nízko nastavenou cenou. Tá je navyše v obmedzenom čase ešte nižšia. Máte tak ideálnu príležitosť zaobstarať si tento smartfón v 3 farebných vyhotoveniach a 2 pamäťových variantoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_117.jpg

Intel má akciové zľavy na set procesora a základnej dosky alebo grafiky

Intel práve odštartoval veľkú zľavovú akciu, ktorá je ako na zavolanie, pokiaľ práve chystáte vylepšovať PC. Za super ceny totiž nakúpite nielen vybrané procesory 12. a 13. generácie, ale aj vyladené súpravy so základnou doskou alebo obľúbené grafické karty Intel Arc. Aké sú pravidlá? A kedy celé zľavové šialenstvo od Intelu vypukne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/my-sony-nahled.jpg

Účet na My Sony vám zaistí exkluzívne ponuky, tipy pre vaše produkty aj spojenie s komunitou

Rýchly prehľad vašich produktov, ich podpora vo forme návodov, široká komunita používateľov aj prednostný prístup k novinkám. To všetko sľubuje služba My Sony. Registrácia do nej je úplne zadarmo, tak prečo ju nevyskúšať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-napis-recenzi-a-ziskej-odmenu-nahled.jpg

Kúpte si televízor Samsung a za recenziu získate poukaz na ďalší nákup

Využite teraz limitovanú akciu na televízory Samsung. Za nákup niektorého zo zaradených produktov stačí napísať recenziu a získate poukaz v hodnote 20 € ako darček. Akcia platí len do konca roka 2023, a tak s nákupom príliš dlho neotáľajte. Na ktoré produkty sa akcia vzťahuje a ako si ju uplatniť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/projektor-xgimi.jpg

Projektory XGIMI: Napíšte recenziu na zakúpený produkt a získajte poukaz v hodnote 8 €

Urobte si radosť nákupom nového projektora XGIMI a napíšte naň recenziu. Okrem toho, že pomôžete ďalším zákazníkom pri ich rozhodovaní, získate navyše poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha od 1. 11. 2023 do 31. 12. 2023, prípadne do vyčerpania zásob. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chiq-tv.jpg

CHiQ TV: Kúpte, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 20 €

Doprajte si potešenie z nového televízora CHiQ a napíšte nám naň recenziu. Čo z toho budete mať? Nielenže pomôžete ďalším zákazníkom, ale navyše získate voucher v hodnote 20 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha od 24. 10. 2023 do 30. 6. 2024, prípadne do vyčerpania zásob a vzťahuje sa tiež na akčné produkty zakúpené až 6 mesiacov späť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-prodlouzena-zaruka.jpg

Získajte predĺženú záruku na vybrané televízory Sony

K vybraným televízorom Sony teraz môžete získať dva roky záruky navyše. Stačí urobiť len pár jednoduchých krokov. Na aké produkty sa akcia vzťahuje a ako postupovať pri uplatnení? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-sonicare-nahled_1.jpg

Elektrické zubné kefky a ústne sprchy Philips Sonicare s výhodným cashbackom až 40 €

Doprajte svojim zubom jedinečnú starostlivosť a urobte maximum pre ich zdravie s elektrickými kefkami a ústnymi sprchami Philips Sonicare. Teraz máte navyše možnosť nakúpiť vybrané modely v akcii a získať k nim výhodný cashback v hodnote až 40 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-nahled_2.jpg

Kúpte si nový telefón Xiaomi 13T alebo 13T Pro a a uplatnite cashback

Na chytré telefóny Xiaomi 13T a 13T Pre teraz môžete uplatniť akciu cashback a získať až 160 EUR z vášho nákupu naspäť. Stačí splniť niekoľko požiadaviek. Ako akciu uplatniť a dokedy trvá? Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií