Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-c65-uvod-3.jpg

POCO C65 má bohatú výbavu s nízko nastavenou cenou

Vo svojej triede veľmi lákavo vybavený mobilný telefón POCO C65 ohromí nízko nastavenou cenou. Tá je navyše v obmedzenom čase ešte nižšia. Máte tak ideálnu príležitosť zaobstarať si tento smartfón v 3 farebných vyhotoveniach a 2 pamäťových variantoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_117.jpg

Intel má akciové zľavy na set procesora a základnej dosky alebo grafiky

Intel práve odštartoval veľkú zľavovú akciu, ktorá je ako na zavolanie, pokiaľ práve chystáte vylepšovať PC. Za super ceny totiž nakúpite nielen vybrané procesory 12. a 13. generácie, ale aj vyladené súpravy so základnou doskou alebo obľúbené grafické karty Intel Arc. Aké sú pravidlá? A kedy celé zľavové šialenstvo od Intelu vypukne? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/my-sony-nahled.jpg

Účet na My Sony vám zaistí exkluzívne ponuky, tipy pre vaše produkty aj spojenie s komunitou

Rýchly prehľad vašich produktov, ich podpora vo forme návodov, široká komunita používateľov aj prednostný prístup k novinkám. To všetko sľubuje služba My Sony. Registrácia do nej je úplne zadarmo, tak prečo ju nevyskúšať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-napis-recenzi-a-ziskej-odmenu-nahled.jpg

Kúpte si televízor Samsung a za recenziu získate poukaz na ďalší nákup

Využite teraz limitovanú akciu na televízory Samsung. Za nákup niektorého zo zaradených produktov stačí napísať recenziu a získate poukaz v hodnote 20 € ako darček. Akcia platí len do konca roka 2023, a tak s nákupom príliš dlho neotáľajte. Na ktoré produkty sa akcia vzťahuje a ako si ju uplatniť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/projektor-xgimi.jpg

Projektory XGIMI: Napíšte recenziu na zakúpený produkt a získajte poukaz v hodnote 8 €

Urobte si radosť nákupom nového projektora XGIMI a napíšte naň recenziu. Okrem toho, že pomôžete ďalším zákazníkom pri ich rozhodovaní, získate navyše poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha od 1. 11. 2023 do 31. 12. 2023, prípadne do vyčerpania zásob. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chiq-tv.jpg

CHiQ TV: Kúpte, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 20 €

Doprajte si potešenie z nového televízora CHiQ a napíšte nám naň recenziu. Čo z toho budete mať? Nielenže pomôžete ďalším zákazníkom, ale navyše získate voucher v hodnote 20 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha od 24. 10. 2023 do 30. 6. 2024, prípadne do vyčerpania zásob a vzťahuje sa tiež na akčné produkty zakúpené až 6 mesiacov späť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-prodlouzena-zaruka.jpg

Získajte predĺženú záruku na vybrané televízory Sony

K vybraným televízorom Sony teraz môžete získať dva roky záruky navyše. Stačí urobiť len pár jednoduchých krokov. Na aké produkty sa akcia vzťahuje a ako postupovať pri uplatnení? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-sonicare-nahled_1.jpg

Elektrické zubné kefky a ústne sprchy Philips Sonicare s výhodným cashbackom až 40 €

Doprajte svojim zubom jedinečnú starostlivosť a urobte maximum pre ich zdravie s elektrickými kefkami a ústnymi sprchami Philips Sonicare. Teraz máte navyše možnosť nakúpiť vybrané modely v akcii a získať k nim výhodný cashback v hodnote až 40 €. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-nahled_2.jpg

Kúpte si nový telefón Xiaomi 13T alebo 13T Pro a a uplatnite cashback

Na chytré telefóny Xiaomi 13T a 13T Pre teraz môžete uplatniť akciu cashback a získať až 160 EUR z vášho nákupu naspäť. Stačí splniť niekoľko požiadaviek. Ako akciu uplatniť a dokedy trvá? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-24.jpg

EA Sports FC 24 – Hrajte ako na skutočnom ihrisku

EA Sports FC 24 vychádza už 29. 9. 2023. Nová éra futbalu ponúkne viac ako 19 000 plne licencovaných hráčov, 700 tímov a 30 ligových súťaží. Vďaka tomu získate historicky najautentickejší pocit z hry. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-akce-cashback-nahled.jpg

Tyčový vysávač Bosch Unlimited si teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Plánujete si zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemali uniknúť modely z radu Bosch Unlimited. Okrem výkonného a spoľahlivého pomocníka na upratovanie vašej domácnosti totiž navyše môžete získať cashback v hodnote až 80 €. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_25.jpg

Získajte až 125 € ako bonus za nákup herných slúchadiel alebo monitora Sony INZONE

Známa japonská spoločnosť Sony sa rozhodla vytvoriť samostatnú gamingovú značku INZONE. Herný hardvér a príslušenstvo sa totiž predáva ako na bežiacom páse. Dôkazom toho sú nadšené ohlasy na herné bezdrôtové slúchadlá INZONE H7 a herný monitor INZONE M9. A práve v tomto čase na nich prebieha zaujímavá akciová ponuka, kedy ako pozornosť dostanete navyše až 125 € na nákup v PlayStation Store. Tak, aké slúchadlá alebo monitor si vyberiete? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-sony-listek-koncert-nahled.jpg

Zaobstarajte si slúchadlá Sony WF-1000XM5 a získajte vstupenku na koncert Bena Cristovao

Nové True Wireless slúchadlá Sony WF-1000XM5 majú čo ponúknuť a vylepšujú nielen zvuk, ale aj lepšie tlmia vaše okolie. Aktuálne k nim navyše získate vstupenku na koncert Bena Cristovao. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-projektor.jpg

Projektor Samsung The Freestyle 2. generácie a kopa darčekov k tomu

Prenosný projektor Samsung The Freestyle 2. generácie je tu. Premietajte svoje obľúbené hry, filmy, fotografie a videá z dovolenky na stenu vašej izby. Samsung Freestyle 2. generácie zvládne premietať aj na strop a za jeho nákup navyše získate plno darčekov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-back-to-school-nahled.jpg

Vylepšite svoju mašinu s produktmi ASUS a získate cashback

Obľúbený výrobca ASUS prichádza s výhodnou cashbackovou akciou Back to School, v ktorej môžete získať z vašich nákupov späť až 1 025 €*. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-dvacet-let-nahled.jpg

Práčky a umývačky Miele so zárukou 20 rokov proti škodám spôsobeným vodou

Dvadsať rokov bez starostí - presne to teraz ponúka značka Miele, ktorá si za kvalitou svojich výrobkov rozhodne stojí. Na umývačky a práčky ponúka unikátnu dvadsaťročnú záruku proti škodám spôsobeným vodou. Aké sú podmienky tejto predĺženej záruky? Prečítajte si viac. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-akce-nahled-900.jpg

Braun: Nakupujte darčeky úplne bez rizika!

Nakupujte bez rizika! Braun prichádza s jedinečnou akciou, dáva možnosť svojim zákazníkom, aby si vyskúšali vybrané produkty a pokiaľ im daný produkt nebude z akéhokoľvek dôvodu vyhovovať, majú ho možnosť do 90 dní vrátiť s garanciou vrátenia peňazí. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-the-frame-nahled_1.jpg

Televízor ako obraz. Oživte svoju domácnosť televízorom Samsung The Frame a získajte darčeky

Ste milovník umenia a snívate o tom, mať galériu priamo vo svojej obývacej izbe? Teraz máte tú možnosť - umožní vám to televízor Samsung The Frame. Teraz navyše môžete získať skvelé darčeky. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_95.jpg

Vychutnajte si záruku až na 5 rokov na vybrané tlačiarne Brother

Premýšľate o zaobstaraní novej kvalitnej tlačiarne, ktorá vám bude spoľahlivo slúžiť vo firme alebo doma? Potom by vám nemala uniknúť zaujímavá akcia rešpektovaného japonského výrobcu Brother. K vybraným zariadeniam je možné totiž úplne zadarmo predĺžiť záruku na celkových 5 rokov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tcl-novy-nahled.jpg

Aplikácia SledovanieTV s vybranými produktami TCL na 6 mesiacov zadarmo

Ku všetkým Android TV televízorom a soundbarom TCL získa zákazník IPTV službu SledovanieTV ako darček. Viac ako 100 TV kanálov, vrátane filmotéky Starmax, Disney Channel či National Geographic na 1 mesiac. Read more »
12345...16
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info