PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/chytré hodinky sklíčka.jpg

Typy sklíčok smart hodiniek, alebo každé má svoje pre a proti

Sklíčko kryjúce ciferník patrí medzi najzraniteľnejšie časti smart hodiniek, preto je dobré pri výbere venovať pozornosť aj tomuto parametru a vziať do úvahy aj plánované využitie hodiniek. Budete preferovať skôr odolnosť voči poškriabaniu alebo nárazuvzdornosť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vse-o-tiskarnech-tipy-a-triky.jpg

Všetko o tlači | TIPY a TRIKY | NÁVODY

Zháňate novú tlačiareň, ale neviete, ako ju správne vybrať? Alebo už tlačiareň máte, ale neviete, ako ju uviesť do prevádzky? Alebo viete, ako ju uviesť do prevádzky, ale chcete sa lepšie vyznať v tlačových náplniach a formátoch papiera? Prípadne s pomocou tlačiarne zabaviť deti? Nech je to akokoľvek, na tejto stránke nájdete naše najdôležitejšie články o tlačiarňach a tlači.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/svetelny-tok.jpg

Svietivosť žiaroviek (svetelný tok): čo vyjadruje a prečo sa ňou riadiť?

Svetelný tok sa udáva v lúmenoch a vyjadruje skutočné množstvo svetla, ktoré svetelný zdroj vyžiari. Ide tak o oveľa lepší parameter na porovnanie „výkonu“ žiaroviek, než je ich príkon vo wattoch, čo je zrejmé pri pohľade na porovnávaciu tabuľku klasických a LED žiaroviek. Všetko dôležité sa o svetelnom toku dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dedikovana-graficka-karta.jpg

Čo je dedikovaná grafická karta | Výhody | Porovnanie

Dedikovaná grafická karta je jasným znamením toho, že takýto počítač alebo notebook poskytuje veľmi dobrý grafický výkon. Aké sú hlavné rozdiely voči integrovanej grafike? A ako sa vlastne zisťuje typ grafickej karty v počítači?

Prečítať viac »

AutoRoast

Funkcia AutoRoast automaticky nastaví ideálnu teplotu mäsa, či už ide o kuracie, bravčové, hovädzie alebo rybu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iptv-online-televize.jpg

IPTV: (ne)výhody a porovnanie s bežnou TV

IPTV predstavuje skratku pre „Internet Protocol Television“. Inými slovami: televízny program je prenášaný prostredníctvom internetového pripojenia. Ponúka rad výhod, napríklad možnosť spätného sledovania či vyššiu kvalitu obrazu. Daňou je potom potreba stabilného internetového pripojenia či nutnosť predplatného u poskytovateľa IPTV vysielania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-s-navigaci.jpg

Inteligentné hodinky s navigáciou – ako to funguje?

Inteligentné hodinky toho dnes dokážu naozaj veľa a navigácia nie je výnimkou. Niektoré hodinky možno použiť len na zobrazovanie pokynov na trase naplánovanej v telefóne. Iné však umožňujú priame vyhľadávanie a niektoré majú dokonca mapové podklady priamo vo vlastnej pamäti. Ako navigácia v inteligentných hodinkách funguje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obnovovaci-frekvence-mobilni-telefon-displej.jpg

Obnovovacia frekvencia displeja

Obnovovacia frekvencia displeja udáva, koľkokrát za jednu sekundu sa prekreslí obraz na obrazovke. Vyššie číslo znamená plynulejší obraz. Bežná frekvencia je 60 Hz a pri rýchlom scrollovaní na nej môžete vnímať drobné trhanie. Pri obnovovacích frekvenciách 90, 120 alebo viac Hertzov k nemu nedochádza.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Spotreba energie

Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/certifikace-ip68-nahled.jpg

Odolnosť IP68: Čo to znamená a koľko toho telefón s touto certifikáciou vydrží?

IP68 označuje stupeň krytia, kedy je zariadenie kompletne chránené proti prachu a zároveň odolá ponoreniu do vody po dobu dlhšiu ako 30 minút, alebo v hĺbke 1 meter. Presné podmienky si však určuje výrobca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/typy-konektoru-a-adapteru-notebooku.jpg

Typy konektorov adaptérov na notebooky

Adaptéry k notebookom napájajú a dobíjajú jeho batériu. Vedľa originálnych adaptérov sú v ponuke aj neoriginálne modely. Pri výbere je zásadná okrem iného voľba správneho typu koncovky. Aké sú základné typy koncoviek? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uhd-4k-rozliseni-televize.jpg

Rozlíšenie 4K (Ultra HD): Všetko, čo potrebujete vedieť

Rozlíšenie 4K (UHD) ponúka 4× väčšie množstvo pixelov než predtým bežnejšie Full HD – s tým ide ruka v ruke aj vyššia obrazová kvalita. Všetko dôležité, čo by ste mali o 4K rozlíšenie vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »

Flexi zóna

Flexi zóna umožňuje prepojenie dvoch varných zón do jednej veľkej plochy, čo oceníte hlavne pri varení vo veľkých hrncoch či pekáčoch.

Prečítať viac »

Multizone

Táto funkcia umožňuje umývať riad vo viacerých zónach. To znamená v hornom, alebo spodnom koši.

Prečítať viac »

Invertorový motor

Inovatívny motor, ktorý je tichší, úspornejší a má dlhšiu životnosť. Vo väčšine prípadov na neho výrobcovia poskytujú záruku až 10 rokov. Prečítať viac »

Automatické dávkovanie umývacích prostriedkov

Spotrebič si podľa miery zašpinenia riadu sám dávkuje umývací prostriedok podľa aktuálnej potreby. Prečítať viac »

Smart umývačka

Smart alebo tiež inteligentné spotrebiče sú moderné zariadenia, ktoré je možné pomocou bluetooth alebo Wi-Fi prepojiť s ďalšími inteligentnými zariadeniami (mobilný telefón, tablet, počítač atď.). Umývačku tak môžete ovládať aj vzdialene cez aplikácie, kontrolovať jej technický stav a získať upozornenie na nutnosť údržby. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/index-podani-barev-cri.jpg

Index podania farieb (CRI)

Index podania farieb (CRI) udáva presnosť, s akou svetlo z určitého zdroja zachováva farby povrchov, na ktoré dopadá. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií