Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lenovo-m2.jpg

Prejdeme sa na Lenove?! Kolobežka Lenovo M2! (RECENZIA)

Lenovo nerobí len notebooky a počítače - robí aj elektrokolobežky! A tak sme neváhali a Anete jednu zapožičali, nech ju otestuje! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-neo-qled.jpg

Samsung NEO QLED: 4K, 8K, neuroprocesory - to najlepšie medzi televízormi!

Nové televízory Samsung NEO QLED sú tak dobré, že pre ne vlastne nie je zodpovedajúci obsah. 8K? Neuveriteľný detail? Lokálne stmievanie obrazu? Televízory Samsung našťastie prinášajú inovatívnu umelú inteligenciu v podobe šestnástich neuroprocesorov v čipe Samsung Neo Quantum Processor 8K! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-monitory-samsung.jpg

Samsung M5 a M7: Smart monitory? Čo sú to smart monitory.?! (RECENZIA)

Monitor: Zariadenie, na ktorom počítač zobrazuje informácie. Čo viac? Čo sa s ním dá robiť viac? Samsung si myslí, že to pôjde: A pretože je každý moderný monitor vybavený svojím vlastným procesorom, dali im ich vlastnú inteligenciu, takže je možné ho prevádzkovať aj bez počítača. Ako? Ako to funguje? To nám vysvetlí Peter! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenbook-pro-duo-15-2021.jpg

Asus Zenbook Pro Duo 15 2021: Excelentný pracovný notebook s dvoma displejmi! (RECENZIA)

Asus Zenbook Pro Duo obsahuje grafiku NVIDIA GeForce RTX 3070, ale herný počítač to nie je. S dvoma displejmi, z toho jedným perfektným OLED panelom, to je skvelá mašina na prácu s fotkami, s videom a pre ďalšie profesionálne použitie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/android-12-3.jpg

Android 12: Čo prinesie nové? (PREDSTAVENIE)

Android 12 sa blíži! Aké zmeny prinesie, na čo sa máme pripraviť? Novinky v beta Androide 12 si vyskúšal Peter – a všetky vám ich prehľadne vysvetlí! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mini-led-tcl.jpg

Televízor TCL: Špičkový televízor prvej ligy!

TCL je značka televízorov, ktoré rozhodne hrajú prvú ligu! Ponúkajú nielen rozumné ceny, ale aj špičkové technológie, ktoré od nich preberajú aj ostatní výrobcovia. Aké? To sa dozviete v našom videu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/one-plus-9-pro.jpg

OnePlus 9 Pro: Vlajková loď s fotoaparátom legendárnej firmy Hasselblad! (RECENZIA)

Na túto recenziu ste čakali dlho – možno až príliš dlho! Ospravedlňujeme sa,  a prinášame naše názory po naozaj, ale naozaj poriadnom testovaní. A že bolo čo testovať – hlavne fotoaparát, ktorý vznikol v spolupráci s legendárnou firmou Hasselblad. Ako tento telefón fotí a čo vlastne všetko vie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-novinky.jpg

Ohybný a naťahovací displej, vrecková konzola od Valve, novinky od Apple a ďalšie! (NOVINKY)

Spoločnosť Royole bola jedna z prvých, ktorá predstavila stroj s ohybným displejom – a teraz ide ešte ďalej, pracujú na displeji nielen ohybnom, ale aj naťahovacom! Valve možno pracuje na prenosnej konzole – a Apple si na nás vraj chystá nielen nové hodinky, ale aj Mac Mini s vylepšeným a výkonnejším procesorom M1! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bang-olufsen-h95.jpg

Bang & Olufsen Beoplay H95: Keď vám Airpods Max neprídu dosť luxusné! (RECENZIA)

Značka Bang & Olufsen patrí medzi tie drahšie. Tým, ktorým prídu Apple Airpods Max príliš lacné, z príliš lacných materiálov a s príliš skresleným zvukom, ponúka model B&O Beoplay H95 – krásne, s výbornými parametrami, špičkovým zvukom a naozaj, naozaj nóbl vyhotovením! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hp-4k-u28-hdr-monitor.jpg

HP 4K U28 HDR: Ideálna dvadsaťosmička na grafickú prácu? (RECENZIA)

V minulosti sme si predstavili monitory herné, širokouhlé aj pracovné – a dnes sa pozrieme na monitor určený pre profesionálnu prácu s grafikou. Aký je – a ako sa od iných monitorov líši? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a4tech-prislusenstvi.jpg

A4tech: Top príslušenstvo pre začínajúcich hráčov! (PREDSTAVENIE # 1339)

A4Tech je legendárna značka medzi začínajúcimi hráčmi: Ponúka slušnú kvalitu za veľmi dobré ceny, aj keď ich dizajny sú niekedy trošičku šialené. Produkty A4Tech nám predstaví ich najväčší redakčný fanúšik – Radovan!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fibaro-nahled.jpg

Smarthome FIBARO: Tak jednoduchý, že si dom zautomatizuje každý! (RECENZIA)

Smarthome, čiže inteligentná domácnosť, je viac, než len obyčajné ovládanie vecí na diaľku: Môžete si vytvárať vlastné scenáre, ktoré vám dovolia jedným stlačením vykonať celý rad akcií: Odchádzate a jedným stlačením vypnete svetlá, zásuvky, zapnete sledovanie... Fibaro to vyriešilo tak jednoducho, že to zvládol zautomatizovať aj Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-live-pro-plus-tws.jpg

JBL Live Pro+ TWS: Najlepšie True Wireless štuple roku? (RECENZIA)

Radovan donedávna nebol práve fanúšik štupľov do uší – do tej doby, než dostal na recenziu True Wireless štuple JBL Live Pro+. Čo sa mu na nich páči? To všetko sa dozviete v tejto recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intel-core-i7-11700k.jpg

Nové Intely: Ako sa podaril Intel Core i7 11700K? (RECENZIA)

Žiadali ste o recenziu komponentov - a tak vám prinášame recenziu nového Intelu Core i7 11700K! Ako sa podaril? To sa dozviete v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fixed-stylove-prislusenstvi.jpg

FIXED: Štýlové príslušenstvo pre každého! (PREDSTAVENIE)

Elektronika je síce super, ale často sa hodia nejaké doplnky: Odolné puzdro na telefón, stojan do auta, power banka, rýchlonabíjačka, praktický hub... A veľa podobných praktických drobností ponúka FIXED. Tak sa na príslušenstvo pozrieme, možno sa vám niečo bude hodiť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zenfone-8-zenfone-8-flip.jpg

Výkonný mobil Zenfone 8 a otočný Zenfone 8 Flip! (RECENZIA)

Plnohodnotná vlajková loď so všetkým pod osemsto eur a pod šesť palcov? To je nový Zenfone 8, ktorý bol dnes spolu so Zenfone 8 Flip predstavený a na ktoré sa spoločne pozrieme v dnešnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-8-5G-realme-c21.jpg

Lacný a ešte lacnejší: Realme 8 5G a Realme C21! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Po záplave vlajkových lodí sa Peter rozhodol, že sa pozrie na dva cenovo dostupné telefóny: Realme 8 5G a Realme C21. Ako tieto lacné telefóny fungujú - a aké majú kompromisy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nove-notebooky-gigabyte.jpg

Aorus, Aero, G-Series: Aké sú nové notebooky Gigabyte? (PREDSTAVENIE)

Gigabyte ponúka niekoľko radov notebookov na rôzne typy použitia: Výhodný rad G, hernú sériu Aorus a tiež modely Aero so skvelým displejom. Dnes nám ich predstaví Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-m-band-6-nahled.jpg

Xiaomi Mi Band 6: Inteligentný športtester za babku! (RECENZIA)

Moderné inteligentné náramky použijete nielen na sledovanie aktivity a kvality spánku, ale vďaka notifikáciám fungujú trochu ako smart hodinky. Nízka cena, dlhá výdrž, veľa funkcií - čo všetko prinášajú Xiaomi Mi Band 6? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-11-ultra.jpg

Xiaomi Mi 11 Ultra: Keramická beštia s nekompromisnými vlastnosťami a výkonmi! (PRVÉ DOJMY)

Xiaomi prináša Mi 11 Ultra - a Ultra je naozaj na mieste! Nekompromisne vybavený telefón s obrím fotomodulom, špičkovým displejom, keramickým telom a úplne našlapaným výkonom je kandidátom na najlepší telefón s Androidom, bodka. Prečítať viac »
12345...24
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií