AP+ slevy v app AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Bez názvu-1_2.jpg

Nové modely dronov na sklade, existujúce modely s výraznou zľavou

Pokiaľ zvažujete nákup drona, nikdy nebola vhodnejšia príležitosť. Pri vybraných modeloch sme znížili cenu o viac ako 225 € a prezrieť si môžete aj zaujímavé novinky. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ImgCom_82.jpg

Práčka Bosch so žehličkou zadarmo, víťazky dTestu, poznáte z TV

V akcii spoločnosti Bosch si môžete kúpiť kvalitnú práčku WAT24360BY so žehličkou TDA502412E úplne zadarmo a ušetriť tak pekných 79,99 €. Obidva produkty získali prestížne víťazstvo v testovaní renomovaného časopisu dTest, sú teda detailne prepracované a vo svojej cenovej kategórii budú len ťažko hľadať protivníka. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-nahled.jpg

Parné pranie, praktická technológia k vám domov

Novinky v oblasti prania a starostlivosti o bielizeň znamenajú spravidla ušetrený čas a minimum spotrebovanej energie, preto je nákup nového spotrebiča vždy príjemnou záležitosťou. Privítajte parné pranie aj vo vašej domácnosti! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-5_1.jpg

Philips VisaCare: Pre zdravú a mladistvú pleť

Ktorá žena by netúžila po dokonalej pleti? Povzbuďte a udržte si prirodzený mladistvý vzhľad pokožky tváre vďaka pneumatickému liftingu a peelingu VisaCare. Masíruje pokožku, podporuje cirkuláciu krvi, odstraňuje odumreté pleťové bunky a umožňuje ich prirodzenú obnovu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Tchibo_nahled.jpg

Objavte kúzlo jedinečného kapsulového systému Tchibo Cafissimo

Túžite po jednoduchej, rýchlej a čistej príprave lahodnej kávy v stále rovnako vysokej kvalite? Práve pre vás bude vhodný niektorý z kávovarov Tchibo Cafissimo, vďaka ktorým si doprajete tú pravú domácu pohodu. Všetko podstatné sa dozviete z nášho výstižného článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cashback obrázek_2.PNG

Samsung cashback - chladničky a práčky

Ak kúpite jeden z vybraných modelov chladničiek a práčok spoločnosti Samsung môžete získať späť 37 až 185 €. Akcia platí od 15. 4. - 31. 7. 2016 pre prvých 3 000 produktov registrovaných na stránkach Samsung Bonus.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bosch-logo_4.jpg

K vybraným chladničkám Bosch mixér v hodnote 149 €

Kúpte si v období od 1. 7. do 31. 8. 2016 jednu z vybraných kombinovaných chladničiek Bosch so systémami NoFrost a VitaFresh a získajte zadarmo antikorový kuchynský mixér Bosch SilentMixx v hodnote 149 €. Poponáhľajte sa, akcia platí do vypredania zásob! Read more »
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info