AP+ slevy v app AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/syberia-the-world-before-key-art-nahled.jpg

Syberia: The World Before (RECENZIA) – Príbehová krasojazda

Séria Syberia sa v posledných rokoch bohužiaľ vyznačovala pozvoľna klesajúcou kvalitou, a príbehu Kate Walker v treťom dieli pomaly, ale isto dochádzal dych. Veľa očakávaní teda štvrtá časť nevyvolávala… ako to s ňou nakoniec dopadlo, si môžete prečítať v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asterix-obelix-slap-them-all-recenze-cover-nahled.jpg

Asterix & Obelix: Slap Them All! (Mini RECENZIA) – Naprieč galským dobrodružstvám

Kto by nepoznal dvojicu udatných Galov Asterixa a Obelixa, ktorá spoločne so svojimi priateľmi statočne odoláva veľkej rímskej ríši? Ikonické postavičky vytvorené dvojicou René Goscinny a Albert Uderzo dobývajú svojimi humornými príbehmi srdcia detí aj dospelých už od roku 1959, takže sa z komiksu postupne prepracovali až na filmové plátno či do digitálneho priestoru. Najnovším herným prírastkom je kreslená bitka Asterix & Obelix: Slap Them All!, na ktorej sa dnes pozrieme v recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/syberia-3.jpg

Trvalo to 13 rokov, ale Syberia 3 je konečne tu!

Syberia 3 vychádza čoby pokračovanie úspešnej adventúrnej série po dlhých 13 rokoch. Už 20. apríla zistíme, ako najnovšie dielo Benoîta Sokalu a štúdia Microids dopadne. V našom článku sme pre vás zhrnuli všetko, čo o tejto očakávanej novinke zatiaľ vieme. Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info