Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wonder-woman-logo.jpg

Wonder Woman (hra): dátum vydania, príbeh a ďalšie info

Superhrdinka Wonder Woman z komiksovej stajne DC sa dočká vlastnej sólovej videohry, ktorej vývoj si vzalo na starosť americké štúdio Monolith Productions. To má za sebou pekný rad podarených titulov, akým spôsobom ale uchopí príbeh slávnej amazonskej bojovníčky, čo od hry môžeme čakať a kedy si ju pravdepodobne zahráme, sa dozviete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/middle-earth-shadow-of-war-blade-of-galadriel-logosmall.jpg

Middle-Earth: Shadow of War – Blade of Galadriel (RECENZIA) – elfská dýka dobre reže

Prvé príbehové rozšírenie akčného RPG Middle-earth: Shadow of War prináša zbrusu novú hrateľnosť, postavu elfskej bojovníčky Eltariel a jej vlastnú dejovú líniu. Čo nové na nás čaká v tomto platenom DLC štúdia Monolith, sa dozviete v našej recenzii. Stojí za to znova navštíviť nebezpečný Mordor?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/middle-earth-shadow-of-war-logosmall.jpg

Middle-earth: Shadow of War – výlet do Mordoru po druhé (RECENZIA)

Middle-earth: Shadow of War priamo nadväzuje na úspešnú fantasy akčnú hru Shadow of Mordor. Nový prírastok do série od vývojárov z Monolith Productions síce nič zásadne nové neprináša, no všetky doterajšie elementy aspoň ľahko vylepšuje. Preslávený Nemesis systém je ale späť a v ešte lepšej forme ako predtým. Hra vyšla 10. októbra 2017 na PC, PS4 a Xbox One.

Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info